Меню
Добавени продукти

FAITH

Шаранджийска стойка FAITH Edition VX3 Rodpod FAI2253
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: FAITH Модел: Шаранджийска стойка FAITH Edition VX3 Rodpod FAI2253
Шаранджийска стойка Faith Edition VX3 Rodpod за три броя въдици. Стойката е с опция за регулиране по дължина и височина. Дизайна на стойката е проектиран с две успоредни рейки, което гарантира максимална стабилност. Стойката е изработена от алуминий с черно покритие.Стойката се п..
223,00 лв.
Дан. основа: 223,00 лв.
Карп люлка FAITH CAMOU CRADLE
Безплатна доставка
Производител: FAITH Модел: Карп люлка FAITH CAMOU CRADLE
С новата люлка за шарани Faith Camo Cradle вие получавате голяма, подплатена вана, за да поставяте улова си, която е проектирана върху здрава и стабилна алуминиева рамка с регулируеми крака. С вътрешен размер 100x42см се вписва всеки шаран да играе в нея. Алуминиевата рамка е снабдена с 6 регулируем..
169,00 лв.
Дан. основа: 169,00 лв.
Люлка за шарани FAITH CAMOU CRADLE XXL
Безплатна доставка
Производител: FAITH Модел: Люлка за шарани FAITH CAMOU CRADLE XXL
С новата люлка за шарани Faith Camo Cradle вие получавате голяма, подплатена вана, за да поставяте улова си, която е проектирана върху здрава и стабилна алуминиева рамка с регулируеми крака. С големия вътрешен размер се вписва всеки шаран да играе в нея. Алуминиевата рамка е снабдена с 6 регулируеми..
189,00 лв.
Дан. основа: 189,00 лв.
Теглилка трипод FAITH The Weigh Pod FAI2417
Безплатна доставка
Производител: FAITH Модел: Теглилка трипод FAITH The Weigh Pod FAI2417
Стойка за теглене на риба Faith the weigh Pod.Трипода разполага с кука за закачване на кантар и чанта за съхранение и транспорт. Притежава стабилна конструкция и е изработен от висококачествен алумий с покритие. Краката са от две части. Подходящ е за измерване теглото на гол..
83,00 лв.
Дан. основа: 83,00 лв.
Производител: FAITH Модел: Кантар Faith Weegschaal
Шаранджийски кантар Faith Weegschaal, който измерва с точност до 50 килограма.Скалата на кантара може да се нулира чрез завъртане на винта в горната част на кантара. Изработен е от здрав материал и имате възможност да закачите карп сак за притегляне...
36,00 лв.
Дан. основа: 36,00 лв.
Байтрънър макара FAITH Dynamic 10000
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: FAITH Модел: Байтрънър макара FAITH Dynamic 10000
Байтрънър макара Faith Dynamic 10000.Мощна Free runner, която е снабдена с девет сачмени лагера гарантиращи за гладката работа по време на кастинг и обиране. Характеристики:- Макарата разполага с червячна предавка правеща полагането на влакното изключително прецизно. - Удобна CNC ръко..
117,00 лв.
Дан. основа: 117,00 лв.
Шаранджийски стол FAITH Lounge Chair XL
Безплатна доставка Очаква доставка
Производител: FAITH Модел: Шаранджийски стол FAITH Lounge Chair XL
Рибарски стол Faith Lounge Chair XL.Стола е изработен от висококачествени материали и ще ви предложи невероятен комфорт по време на риболов. Моделът разполага с два регулируеми предни крака, седалка от висок клас и удобни подлакътници. Характеристики:- Удобен дизайн. - Висока обл..
165,00 лв.
Дан. основа: 165,00 лв.
Шаранджийски стол FAITH Mistress XXL Chair
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: FAITH Модел: Шаранджийски стол FAITH Mistress XXL Chair
Стол за риболов Faith Mistress XXL Chair.  Стола притежава висока облегалка и голяма регулируема седалка за допълнителен комфорт. Краката на стола се регулират, а благодарение на лапите не потъва в тинята. Седалката е изработена от пяна и Micro Fleece, както и външно покритие от полие..
215,00 лв.
Дан. основа: 215,00 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките