Меню
Добавени продукти

FILSTAR

Калъф за въдици на три части FILSTAR 1.50m
Безплатна доставка
Марка: FILSTAR КОД: Калъф за три въдици на три части FILSTAR 1.50m
Калъф за три броя шарански пръчки с макари, изработен от непропускаща вода, здрава и надеждна материя. Изцяло ватиран, снабден с ватирани прегради на отделенията и мек предпазен капак, фиксатори за всяка пръчка по отделно и допълнителни външни джобове за сигнализатори, чадър или живарник и аксесоари..
99,00 лв.
Дан. основа: 99,00 лв.
Марка: FILSTAR КОД: Маркер за дълбочина и релеф на дъното с 4 антени
Удобен маркер за намиране релефа на дъното, измерване на дълбочина и обозначаване на място за захранване.Разполага с 4 разноцветни антени, буфер, предпазващ линията от скъсване и вирбел...
3,50 лв.
Дан. основа: 3,50 лв.
Марка: FILSTAR КОД: Фидер макара FILSTAR Target FD
Макарите Filstar Target, са здрави, с ниско тегло, въртят леко и са на супер изгодна цена. Особено подходящи са за тежки условия и дори река Дунав (в размер 65).FilStar Target FD 40 ще ви осигури далечно замятяне с по-дебело влакно. Капацитет: 0,30-180/0,35-120/0,40-100мFilStar Target FD 60 е м..
22,50 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Марка: FILSTAR КОД: Микс варени семена FILSTAR 1 kg
Варени семена, готови за употреба в удобни опаковки по 1 кг. Подходящи са както за захранка, така и за стръв - директно на куката или на косъм.Вакуумираните опаковки позволяват дълготрайно съхранение, за да имате винаги готова захранка за предвидени или непредвидени излети.Налични са в различни комб..
4,50 лв.
Дан. основа: 4,50 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките