Меню
Добавени продукти

Аксесоари за риболов

Кантар Prologic Commander Digital Scale 40 kg
Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 47343
Prologic Commander Digital Scale е качествен дигитален кантар с възможност за измерване до 40кг.Характеристики:Четири бутона:ON/OFF - включване/изключванеRecord - запис на показаниятаMemory - запаметяване на показанията. До 10 резултата.Delete - изтриване на показаниятаАвтоматична калкулация на сред..
62,00 лв.
Дан. основа: 62,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB MIDI X
Новата ракета SPOMB MIDI X позволява захранване на големи дистанции с включени нови иновации.Доказана надеждност и качество от SPOMB.SPOMB MIDI X вече е с вградена плувка, която не му позволява да потъне при случайно скъсване на линията.Постига дори по-големи дистанции от Spomb моделите.Освобождава ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Игла за лийдкор KATRAN
Игла за лийдкор Катран със зелен цвят е специално за връзване на лийдкор. Всички сме се сблъсквали с проблема с намирането на малка и същевременно достатъчно здрава игла за правене на клупове с лийкорите си. Да се ползва обикновена игла за протеинови топчета си е истинско мъчение. С нашата игла това..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: DECEPTION ANGLING КОД: DECEPTION Tungsten Putty
DECEPTION Tungsten Putty е волфрамова паста или "меко олово" на разговорен език.Представлява мека субстанция с високо собствено тегло, която се използва за утежнение на шаранджийски поводи и монтажи.Откъснете малка топчица и я размесете добре с пръсти, за да стане мека и гъвкава.Предлага се в металн..
16,50 лв.
Дан. основа: 16,50 лв.
Марка: FOX КОД: CAC732
Шлаухът FOX Edges Flippas създава агресивен ъгъл между влакното и куката, за максимално бързо обръщане на куката в правилната посока.Плъзнете Flippas по вашата кука, за да застане над ухото ѝ. Създава ъглово удължаване на куката и ускорява процеса на завъртане и закачане на куката.Характеристики:Без..
9,76 лв.
Дан. основа: 9,76 лв.
Аналогов кантар PROLOGIC SPECIMEN Dial Scale
Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 72829
Кантар с големи и лесни за прочитане скали.Фона на лицевата плочка е в цвят черен негатив, който прави страхотен контраст за бързо и точно четене.Светлоотразителното лого на шаран подпомага осветяването допълнително в най-тъмните нощи.Характеристики:Здрав и твърд корпус и лещи, снабдени с големи упл..
57,00 лв.
Дан. основа: 57,00 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Белачка за топчета PB Products Boilie Rasp
Белачката PB Products Boilie Rasp е уникален продукт на пазара.С нея ще можете да настържете външния слой на твърдите си топчета, за да могат те да отдадат аромата и вкуса си по-бързо.Това ще направи стръвта ви по-неустоима и открояваща се от останалата захранка по дъното.Приложима е за топчета по-г..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCWBSS, OMCWBSL
Винтовете за стръв с отвор OMC Tweakers Eyed Bait Screws предоставят многостранно решение на често срещани проблеми при този избор на закачане на бойлита към куката.Или сте искали да персонализирате настройката си за стръв, за да се справите с конкретен риболовен сценарий, като например Snowman или ..
14,95 лв.
Дан. основа: 14,95 лв.
Дигитален кантар FOX 60KG / 132LB
Безплатна доставка -10 %
Марка: FOX КОД: Дигитален кантар FOX 60KG / 132LB
Дигитален кантар с изключително практичен дизайн и качествена изработка, с който може да претеглите и най-големия трофей!Характеристики:On/Off бутон осигуряващ дълъг живот на батерията;Електрониката е индивидуално запечатана;Бутон за нулиране с едно натискане;Бутон за избор на мерни еденици - килогр..
230,00 лв. 256,00 лв.
Дан. основа: 230,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC522
FOX Edges Splicing Needle е игла за връзване на ледкор.На върха на иглата има много малка закопчалка, която помага при връзването на клуп при ледкор влакна, като не позволява влакното да се изплъзне.Иглата за риболов е изработена от стомана с ултра тънък диаметър, което я прави идеална за работа с м..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: KORDA КОД: KSPN
Специализирана игла за работа с leadcor влакна.Здрава и надеждна, с нейна помощ може да връзвате дори най-тънките влакна с оловна сърцевина.Тя е с оранжева дръжка, която ви помага лесно да я разграничите от другите в кутията и да я намерите бързо, ако случайно падне в тревата...
8,81 лв.
Дан. основа: 8,81 лв.
Марка: FOX КОД: CAC699
Гъвкава/усукана игла за монтажи Fox Easy Splice Needle, произведена от усукана тел от неръждаема стомана.Много подходяща, както за монтиране на стръв, така и за връзване на лийдкор.Удобна за ползване, снабдена с ръкохватка в подходящи размери.Необходим инструмент за всяка кутия с аксесоари при шаран..
8,90 лв.
Дан. основа: 8,90 лв.
Марка: FOX КОД: CAC588
Фина игла за стръв, която ви позволява да пробивате малки по размер топченца или царевица, без да ги чупите. Характеристика:Дължина на металната част 5 см...
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: FOX КОД: CAC589
FOX Heavy Needle е перфектната игла за твърда или по-голяма стръв.Нейното здраво острие ще ви помогне да пробиете дори най-твърдите протеинови топчета и да ги пренесете с лекота на косъма, посредством малката контра на иглата.Heavy Needle е най-здравата игла за стръв от серията на FOX...
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: AVID CARP КОД: A0420016,A0420017,A0420018
Outline Leads имат уникално камуфлажно покритие Outline, което идеално допълва гамата Outline End Tackle.Покритието е много издръжливо и напълно се слива с дъното...
4,89 лв.
Дан. основа: 4,89 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2410116
Характеристики:Белачка/резачка за влакна с покритие и др.Отвор за примка за издърпване на възела надолуКуки за закрепване на вирбели, капси или халкиМетален накрайник с вдлъбнатина с ширина 3 мм за перфектно оформяне на примки върху флурокарбон, ледкорНеоново зелено..
14,90 лв.
Дан. основа: 14,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 110 резултата (7 страници)

Игли, инструменти, сигнализатори, обтегачи, spod ракети, маркери за дистанция, кутии и класьори, всичко необходимо за риболова на шаран.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките