Меню
Добавени продукти

Аксесоари за риболов

Сигнализатори  3+1 / 4+1 PROLOGIC BAT+
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Сигнализатори PROLOGIC BAT+ 3+1 / 4+1
Стилни, надеждни и голяма точност при отчитане, новите BAT+ комплекти сигнализатори с централа са създадени да бъдат издръжливи. Вътрешната електронна система е тествана за повече от една година в цяла Европа, изправена пред всякакви риболовни и метеорологични условия. Модерният дизайн включва много..
239,00 лв.
Дан. основа: 239,00 лв.
Сигнализатори  3+1 / 4+1 PROLOGIC SNZ Bite Alarm Kit
Безплатна доставка Очаква доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Сигнализатори 3+1 / 4+1 PROLOGIC SNZ Bite Alarm Kit
Серията сигнализатори SNZ е наследник на славната Senzora. Използван е нов модерен облик и модернизирани вътрешни компоненти, за да се осигури максимална надеждност. SNZ има всички функции, необходими на съвременния шаранджия: тон, сила на звука, регулиране на чувствителността и широка, но фина нощн..
340,00 лв.
Дан. основа: 340,00 лв.
Сигнализатори 3+1 PROLOGIC K3 Bite Alarm Set 3+1
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Сигнализатори 3+1 PROLOGIC K3 Bite Alarm Set 3+1
Комплект от 3 аларми и приемник модели K3. Алармите са със следните цветове - червен, жълт и зелен. Алармите Prologic K3 са резултат от 2-годишен проект, в който са проведени безброй тестове, подобрения, повече тестове и допълнително подобрения. Целта беше да се създаде компактна, водоустойчива ал..
456,00 лв.
Дан. основа: 456,00 лв.
Сигнализатори  3+1 Prologic R2L Bite Alarm 3+1
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Сигнализатори 3+1 Prologic R2L Bite Alarm 3+1
Комплект от 3бр сигнализатори + 1бр приемник.React to Light са ново поколение аларми снабдени с инфрачервен сензор за движение, улавящ и най-малките трепвания на линията ви.Инфрачервен сензор за движениеТвърда ролка с малък диаметър150 метра обхват10 настройки за сила на звука, включително безш..
592,00 лв.
Дан. основа: 592,00 лв.
Сигнализатори  3+1 FOX MICRON MX 3 ROD
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: Сигнализатори 3+1 FOX MICRON MX 3 ROD
Комплект сигнализатори Fox Micron MX за 3 въдици4 mm многоцветен светодиод с висока видимост (червен, оранжев, зелен, син, лилав и бял)LED цвета се променя чрез натискане на гумен сензорен бутон отзад на алармата (както RX +)Чувствителностна две ниваИндексиран диск за регулиране на силата на звукаИн..
560,00 лв.
Дан. основа: 560,00 лв.
Сигнализатори  3+1 FOX RX+ 3 ROD
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: FOX RX+ 3 ROD
Сигнализатори Fox RX+ 3-Rod Presentation Case:- Влагозащитена запечатана кутия- Цифрови настойки- D-Tec ™ Plus Sensing System (DTS)- Сензор за ниско ниво на батериите- Ролка Tru-Run ™ с CNC обработка- Двойни многоцветни диоди (червено, зелено, синьо, оранжево, лилаво и бяло)• Превключвател за включв..
1 449,00 лв.
Дан. основа: 1 449,00 лв.
Сигнализатори  4+1 FOX RX+ 4 ROD
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: FOX RX+ 4 ROD
Сигнализатори Fox RX+ 4-Rod Presentation Case:- Влагозащитена запечатана кутия- Цифрови настойки- D-Tec ™ Plus Sensing System (DTS)- Сензор за ниско ниво на батериите- Ролка Tru-Run ™ с CNC обработка- Двойни многоцветни диоди (червено, зелено, синьо, оранжево, лилаво и бяло)• Превключвател за включв..
1 736,00 лв.
Дан. основа: 1 736,00 лв.
Сигнализатори 4+1 FL CARBON
Безплатна доставка
Производител: FL FISHING Модел: Сигнализатори 4+1 FL CARBON
Сигнализаторите FL CARBON са доказано добър модел с отлична цена. Комплекта се състои от 4 бр. и една безжичка централа, която индикира кълванетата на различните сигнализатори с различен цвят диоди. Сигнализаторите работят с 1 бр. 9V батерия, а централа е с 3 бр. батерии размер ААА. Всеки сигнализат..
159,00 лв.
Дан. основа: 159,00 лв.
Сигнализатори ANACONDA TSR 2Way Set 3+1 / 4+1
Безплатна доставка
Производител: ANACONDA Модел: Сигнализатори ANACONDA TSR 2Way Set 3+1 / 4+1
ANACONDA TSR - иновативни сигнализатори с двупосочна технология и отлична цена! Налични във варианти 3+1 и 4+1.Данни за сигнализатора:Всички възможни настройки могат да се регулират от приемника (двупосочна система)Може да се настройват силата на звука, тон, чувствителността и системата против кражб..
249,00 лв.
Дан. основа: 249,00 лв.
Сигнализатори 2+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Производител: DELKIM Модел: Сигнализатори 2+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник2х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника2x черни т..
939,00 лв.
Дан. основа: 939,00 лв.
Сигнализатори 3+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Производител: DELKIM Модел: Сигнализатори 3+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник3х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника3x черни т..
1 250,00 лв.
Дан. основа: 1 250,00 лв.
Сигнализатори 4+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Производител: DELKIM Модел: Сигнализатори 4+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник4х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника4x черни т..
1 550,00 лв.
Дан. основа: 1 550,00 лв.
Сигнализатори 6+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Производител: DELKIM Модел: Сигнализатори 6+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник6х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника6x черни т..
2 160,00 лв.
Дан. основа: 2 160,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Игла за лийдкор KATRAN
Игла за лийдкор Катран със зелен цвят е специално за връзване на лийдкор. Всички сме се сблъсквали с проблема с намирането на малка и същевременно достатъчно здрава игла за правене на клупове с лийкорите си. Да се ползва обикновена игла за протеинови топчета си е истинско мъчение. С нашата игла това..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Комплект обтегачи 1/3/4 броя Prologic K3 Hang Indicator Set
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Комплект обтегачи 1/3/4 броя Prologic K3 Hang Indicator Set
Специален индикатор за сигнализатори с красив дизайн, 3k високомодулно карбоново тяло и с черни тефлонови (PTFE) клипсове за влакното.Предлага се в комплект от 3 и 4 броя в луксозно куфарче.Характеристики:Красиво допълват алармите K3Клипс за линията от тефлон с висока плътностКорпус изработен от..
109,00 лв.
Дан. основа: 109,00 лв.
Комплект обтегачи FOX MICRO SWINGER 3 бр.
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: Комплект обтегачи FOX MICRO SWINGER 3 бр.
• Система Adjustable клип • Рамо от неръждаема стомана за по-голяма чувствителност на близки и далечни дистанции • 42 г. плъзгаща тежест  • Слот за BetalightЗелен, червен и кехлибарен..
131,00 лв.
Дан. основа: 131,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 130 резултата (9 страници)

Игли, инструменти, сигнализатори, обтегачи, spod ракети, маркери за дистанция, кутии и класьори, всичко необходимо за риболова на шаран.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките