Меню
Добавени продукти

Кутии и класьори

Производител: FOX Модел: Класьор за поводи CARP ZOOM Rig box
Кутия RIG BOX от Carp Zoom, предназначена за съхранение на шаранджийски поводи. Кутията е изработена от здрава пластмаса със стегнати закопчалки...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: FOX Модел: Класьор за поводи FOX Double Rig Box System
Кутия за монтажи FOX F-BOX Double Rig Box System.Този модел кутии предлагат практично и удобно решение за правилното съхранение на шаранджииските монтажи. - Съдържа два панела за съхранение на монтажите. - EVA пяна с висока плътност за сигурно фиксиране. - Профилирани л..
49,00 лв.
Дан. основа: 49,00 лв.
Класьор за поводи Korda Mini RigSafe
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda Mini RigSafe
Korda Mini Combi Rig Safe е кутия за безопасно съхранение на вързани монтажи, което е най-новото допълнение към тази популярна гама риболовни аксесоари. - Побира до 60 монтажа- Здраво магнитно захващане, предотвратяващо отваряне при транспорт- Включени 30 стандартни пинчета и 15 двойни..
54,20 лв.
Дан. основа: 54,20 лв.
Комплект чанта с масичка NGT TWO TIER BOX CASE
Безплатна доставка
Производител: NGT Модел: Комплект чанта с масичка NGT TWO TIER BOX CASE
Комплект чанта с масичка NGT Two Tier Box Case е компактна и практична чанта за съхранение на вашите шарански монтажи и аксесоари. Разполага със слот за съхранение, допълнителен джоб с ципове отпред, където може да държите по-големите аксесоари дори и кутии.Комплект чанта с масичка NGT Two Tier Box ..
119,00 лв.
Дан. основа: 119,00 лв.
Производител: FOX Модел: Кофа FOX Camo Bucket 10 литра
Кофа Fox Camo Bucket 10литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
20,50 лв.
Дан. основа: 20,50 лв.
Производител: FOX Модел: Кофа FOX Camo Bucket 17 литра
Кофа Fox Camo Bucket 17литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
28,30 лв.
Дан. основа: 28,30 лв.
Производител: FOX Модел: Кофа FOX Camo Bucket 5 литра
Кофа Fox Camo Bucket 5 литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
14,30 лв.
Дан. основа: 14,30 лв.
Производител: SHIMANO Модел: Кофа за вода SHIMANO SYNC COLLAPSIBLE BUCKET
Проектирана е да осигури сигурно, безплъзгащо се приспособяване за редица квадратни кофи, създавайки удобна основна кутия за сядане, която е идеална за риболовци и кратки сесии.Изключителната подплънка във вътрешната част на възглавницата означава, че дори ако кратката сесия приключи с малко по-дълг..
41,40 лв.
Дан. основа: 41,40 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda Compact Zip Up Case Large 140
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
36,20 лв.
Дан. основа: 36,20 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda Compact Zip Up Case XL 200
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
40,30 лв.
Дан. основа: 40,30 лв.
Кутия Nash Rig Station
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NASH Модел: Кутия Nash Rig Station
Кутия Nash Rig Station..
219,90 лв.
Дан. основа: 219,90 лв.
Производител: KORDA Модел: KORDA COMPAC 150 TACKLE SAFE EDITION
Серията Compac вече е обогатена с още една кутия. Представяме Ви Compac 150 Tackle Safe Edition.Новата кутия е специално проектирана да съхранява множество дребни аксесоари и класьора Korda Tackle Safe.Compac 150 TACKLE SAFE EDITION разполага с вътрешна тава, която е проектирана да побира куки Kamak..
48,00 лв.
Дан. основа: 48,00 лв.
Кутия за аксесоари Korda Tackle Box
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Кутия за аксесоари Korda Tackle Box
Кутия за аксесоари Korda Tackle Box е кутия за съхранение, предназначена да ви позволи да имате възможно най-много аксесоари на минимално място.Кутията разполага с 29 различни делителя предназначени да държат сигурно от най-малките аксесоарчета и куки до готови вързани монтажи.Характеристики:29x отд..
94,50 лв.
Дан. основа: 94,50 лв.
Кутия за аксесоари KORDA TACKLE SAFE BOX
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Кутия за аксесоари KORDA TACKLE SAFE BOX
Благодарение на практичността насочена към създаване на удобство на риболовеца, когато е на водоема, марката KORDA създаде новия класьор Tackle Safe.Със своите 29 отделения, Korda Tackle Safe ще Ви даде функционалността лесно да пренасяте и да имате достъп с един поглед върху всеки един елемент ..
59,00 лв.
Дан. основа: 59,00 лв.
Производител: NGT Модел: Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box
Кутия за аксесоари Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box - eдин изключителен избор за всеки шаранджия, който ще прибере всичките ви аксесоари на едно място.Главна кутия вкл. 6 допълнителни кутии от 3 до 8 отделения всякаКлаьор за монтажи с 20 пина за закачанеустойчив на пръски и слънце материал..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Производител: NGT Модел: Кутия за аксесоари NGT DYNAMIC TACKLE BOX SYSTEM
Новата кутия за шаранджийски аксесоари NGT Dynamic Tackle Box - Terminal Tackle / Rig Storage Box System е система за съхранение на шаранджийски аксесоари и монтажи, и дори по-големи предмети като ножици и игли за стръв. Тъмно зелената кутия за шаранджийски монтажи NGT е снабдена с 6 магнита и прозр..
49,00 лв.
Дан. основа: 49,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 38 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките