Меню
Добавени продукти

Ракети, маркери, кобри за захранване

Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB MIDI X
Новата ракета SPOMB MIDI X позволява захранване на големи дистанции с включени нови иновации.Доказана надеждност и качество от SPOMB.SPOMB MIDI X вече е с вградена плувка, която не му позволява да потъне при случайно скъсване на линията.Постига дори по-големи дистанции от Spomb моделите.Освобождава ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: SPOMB КОД: Ракета за захранване SPOMB, различни размери
Ракета за захранване SPOMB, с неутрална плаваемост и много лесен контрол при прибиране.В момента, в който ракетата удари водната повърхност се разтваря, а захранката потъва моментално. SPOMB Midi е добре балансирана, изключително точна и гарантирано надежда.Благодарение на тези прекрасни х..
25,40 лв.
Дан. основа: 25,40 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Bouy Big Eye Swivel Bottle Cap
Маркерът за бутилки PB Products е идеалното решение за лесно създаване на система от шамандури от всяка празна бутилка.Капачката на бутилката разполага с Big Eye Swivel и пасва на почти всяка бутилка от 0,5 l; 1 l; 1,5 l; 2 l със стандартна капачка.Системата е идеална за използване при риболов на ме..
6,85 лв.
Дан. основа: 6,85 лв.
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon 20мм
Безплатна доставка -10 %
Марка: FOX КОД: CAC608
Кобра за захранване FOX Rangemaster Carbon е способна да постига наистина големи дистанции.Предназначена е за работа с 20 милиметрови или по-малки топчета.Притежава долен отвор за бързо пълнене, което пести време.Много ниско тегло, благодарение на качествения карбон, от който е изработена.Мек калъф ..
194,00 лв. 215,00 лв.
Дан. основа: 194,00 лв.
Марка: FOX КОД: ctl002
FOX Mini Baiting Spoon е идеалната лопатка за зареждане на ракети като Impact Spod и Spomb, зареждане на бункери на лодка за захранка и за контролирано смесване на съставките, когато са необходими само малки количества.Лопатката е изработена от високоустойчива пластмаса, разполага с алуминиева сгъва..
33,20 лв.
Дан. основа: 33,20 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2230512
Маркерите на Anaconda Cone ярки, големи и със заоблени ръбове. Имат отлична плаваемост и се забелязват на голямо разстояние.За улеснение са оборудвани с мека оловна тежест, която може да бъде огъната около камък или друга допълнителна тежест при нужда. Характеристики:Цвят: Съгнално жълтРазмер: L – ..
22,90 лв.
Дан. основа: 22,90 лв.
Маркер ANACONDA Marker Boje
-30 %
Марка: ANACONDA КОД: 2280003
Маркерите на Anaconda Marker Boje, големи и със заоблени ръбове. Имат отлична плаваемост и се забелязват на голямо разстояние.За улеснение са оборудвани с мека оловна тежест, която може да бъде огъната около камък или друга допълнителна тежест при нужда. Характеристики:Цвят: ярко оранжевРазмер: L –..
15,30 лв. 21,90 лв.
Дан. основа: 15,30 лв.
Марка: KORDA КОД: KMFBS
Маркер Korda SLR Balsa Marker Small Float e по- къса версия, на Korda SLR Marker float и е  идеална за диапазони до 90 метра.Тънкият му диаметър и уникално оформеният полет го правят много стабилен при кастинг във ветровити условия.Пластмасовата основна капачка увеличава издръжливостта при конт..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BAM-1
Маркерът с топка е предназначен за бързо маркиране при търсене на място.Неоново-оранжевата топка плава на 70% над водната повърхност.В резултат на това този маркер е много лесен за разпознаване дори на по-големи разстояния.Просто го хвърлете във водата и маркерът сам ще се разпъне до самото дъно на ..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Маркер POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: IMBB
POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base с възможност за поставяне на светеща глава.Маркерът е комбинация между Н маркер и шамандура. Притежава положителните качества на двата продукта.Той е малък и удобен като H маркер, но ясно видим като шамандура. Той може да бъде използван със или без светеща глава..
84,08 лв.
Дан. основа: 84,08 лв.
Марка: FOX КОД: CAC760
Маркерът е незаменим помощник в шаранджийския риболов.С него можете да измерите дълбочината на желаното място, да проверите дъното за тиня и водорасли, да клипсирате желаната позиция и дистанция, като в последствие я пренесете върху колчета за дистанция.Маркера притежава отлична плаваемост и постига..
19,56 лв.
Дан. основа: 19,56 лв.
Маркер за дълбочина и релеф на дъното HOLDCARP Adjustable Marker Full Kit
Безплатна доставка
КОД: HOLDCARP Adjustable Marker Full Kit
Твърд сглобяем маркер със светеща глава и тежка основа.С телескопичната глава на маркера не е нужно да знаете точната дълбочина, горната телескопична част се регулира автоматично в рамките на 70 см.Изработен е в естествен черен цвят, който осигурява перфектно сливане във водната среда.Комплектът пре..
164,00 лв.
Дан. основа: 164,00 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMT371
Маркер за дълбочина и релеф на дъното RIDGEMONKEY MarkaFloat Kit Large.Този комплект съдържа всички компоненти, необходими за създаването на конфигурация на плувка/маркер за риболов на малка до средна дистанция.Включва голяма плувка Marka, четири взаимозаменяеми  цветни глави, плетена връзка за..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC424
H-маркерът се използва за маркиране на петното с надуваема или радио управляема лодка, за да знаете винаги къде сте захранили.FOX H BLOCK Marker разполага с 20 метрово въже, което ви позволява да го използвате и в наистина дълбоки участъци.Използването му е много лесно - просто го хвърлете във водат..
23,50 лв.
Дан. основа: 23,50 лв.
Прашка GARDNER ULTRAPULT PARTICLE
Ново
Марка: GARDNER КОД: UPL
Прашката UltraPult е проектирана за лесно, бързо и постоянно подаване на храна в петното.Със здрава, подсилена формована рамка, която е едновременно твърда и лека, висококачествени американски ластици, монтирани на противоусукващи фитинги.Удобни, изваяни противоплъзгащи се ръкохватки, тази прашка е ..
34,00 лв.
Дан. основа: 34,00 лв.
Светеща глава за маркер с дистанционно RIDGEMONKEY MARKALITE KIT
Безплатна доставка
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RM479
Иновативна акумулаторна светлинна глава с вградена литиево-йонна батерия с четири цвята.Сензорът за светлина контролира кога да бъде използвана светлината, което пести енергия.Акумулаторното дистанционно има огромен обхван обхват - до 350 метра.Чрез него може да пускате и спирате светлината на до 4&..
100,00 лв.
Дан. основа: 100,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 18 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките