Меню
Добавени продукти

DYNAMITE BAITS

Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Протеинови топчета Dynamite Baits Big Fish Robin Red 1.8 kg
Dynamite Baits Big Fish Robin Red Boilies са протеинови топчета разработени на основата на пристрастяващия шарана и мряната атрактор, оригиналния Red Robin от Haith's.Сега се предлагат в по-голяма и по-икономична опаковка от 1.8кг. Те са лесносмилаеми, защото съдържат нискотемпературно обработен..
47,50 лв.
Дан. основа: 47,50 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Протеинови топчета DYNAMITE Baits CarpTec Boilies 2 kg
Carp Tec Boilies 2кг са добре познати топчета, които сега са обогатени с нови подобрени атрактанти и са с усъвършенствана рецепта на съставките.Предлагат се в опаковка от 2кг, като е добавено и малко пликче с плуващи топчета подарък от Dynamite Baits.Произвеждат се в следните аромати:Carp Tec Plum B..
27,90 лв.
Дан. основа: 27,90 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DYNAMITE Baits CarpTec Boilies PLUM, 20/15 mm, 2 kg
DYNAMITE Baits Carp Tec Boilies с аромат на синя слива са топчета направени от сладък базов микс и силни аромати аромати, които доказано привличат рибите.Гамата CarpTec Boilie е първоначално създадена за тежък фидер риболов в Европа и съчетава отлично качество със сензационно съотношение цена-качест..
27,90 лв.
Дан. основа: 27,90 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Протеинови топчета DYNAMITE Baits Complex-T
Протеиновите топчета Complex T са нова гама боили, разработени от Dynamite Baits и Terry Hearn, които изглеждат и миришат на победител.Всяка стръв, на която Terry поставя на името си, трябва да е наистина добра, а Complex T са точно такава.Резултата на 18 месечно проучване и изпитания е комп..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DYNAMITE Baits Mulberry Plum, 1 kg
 DYNAMITE Baits Mulberry Plum 15 mm са нови високо атрактивни топчета на основата на птича храна, които ще се харесат на всеки фен на аромати като Слива и Черница.Притежават незабавно разпознаваем, интензивен аромат на черница и сладък вкус на синя слива.Атрактивен, силно наситен лилав цвят.&nb..
24,50 лв.
Дан. основа: 24,50 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: CRAVE
CRAVE съчетава в своята формула, четири основни компонента - NUTRITION (храна) - ATTRACTION (привлекателност) - PALATABILITY (вкус) - DIGESTABILITY (усвояемост)За неговата направа се използват селектирани и фишмил брашна, световно известният HAITH's Robin Red и селекция от птичи семена.Към тази смес..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: SOURCE
Dynamite Baits The Source Boilies се отличават със своя червен цвят и леко пикантен вкус.Протеинови топчета от естествени съставки, включително Haiths Robin Red ® за наситен червен цвят и пикантен вкус, рибно брашно с високо съдържание на протеин и няколко други специални съставки.Счуканата черупка ..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DYNAMITE Baits CarpTec Boilies SPICY SQUID, 20/15 mm, 2 kg
DYNAMITE Baits Carp Tec Boilies с аромат на лют калмар са топчета направени от базов микс от птича храна и рибно брашно, които доказано привличат рибите.Гамата CarpTec Boilie е първоначално създадена за тежък фидер риболов в Европа и съчетава отлично качество със сензационно съотношение цена-ка..
27,90 лв.
Дан. основа: 27,90 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Атрактор Dynamite Baits Mulberry Plum Liquid Attractant 500ml
Mulberry & Plum Liquid Attractant е течен атрактор за стръв и захранка с аромат на Синя лива и черница от Dynamite baits.Подходящ за използване с протеинови топчета, пелети, коноп, царевица и различни захранки.Съдържа водоразтворими хранителни стимуланти и аминокиселини, които създават ароматна ..
22,30 лв.
Дан. основа: 22,30 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DY982
Kaчecтвeнa cyxa cмec, cъдъpжaщa пeлeти, нaтpoшeни пpoтeинoви тoпчeтa и ĸoнoп.Πpeдлaгa ce 2 видa - pибeнo бpaшнo (fіѕhmеаl) и cлaдъĸ (ѕwееt).Това е и една от най-популярните захранки за zig rig.Използван сух, той създава хранителен воден стълб, а тежките пелети и натрошени топчета поддържат активно п..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DY983
Kaчecтвeнa cyxa захранка с много предназначения.Съдъpжa пeлeти, нaтpoшeни пpoтeинoви тoпчeтa и ĸoнoп.Популярна храна за риболов на zig rig, с която заради по-големите и тежки частици едновременно потдържате и дънните си въдициMoжe дa ce изпoлзвa нaпpaвo суха или мoжe дa ce xидpaтиpa дoпълнитeлнo c в..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DY1616
Pineapple and Banana Pop Ups е атрактивна силно плуваща стръв, която се откроява с ярък цвят и сладък аромат.Предлагат се в ярки цветове и може да избирате от два размера - 12мм и 15мм.Опаковката от 12мм съдържа само топчета, докато опаковката от 15мм съдържа микс от топчета и дъмбели.Аромат: Ананас..
19,50 лв.
Дан. основа: 19,50 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DY1600
Dynamite Baits Essential Fluro Wafters са дъмбели с неутрална плаваемост, които допълват серията топчета Essential Fluro Pop-Ups.Отново отличителната черта на тази атрактивна стръв е яркият цвят и неустоим вкус, който се предлага в четири разновидности.Произведена с помощта на етерични масла, тази с..
20,50 лв.
Дан. основа: 20,50 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Плуващи топчета DYNAMITE Mulberry Plum Pop Ups
Mulberry Plum Pop Ups са плуваща версия на новите високо атрактивни топчета от Dynamite Baits Mulberry Plum. Те също са на основата на птича храна и са подходящи за всеки тип монтаж изискващ плуваща стръв.Притежават незабавно разпознаваем, интензивен аромат на черница и сладък вкус на синя слив..
18,80 лв.
Дан. основа: 18,80 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: DYNAMITE Baits CarpTec Boilies SCOPEX, 20/15 mm, 2 kg
DYNAMITE Baits Carp Tec Boilies с аромат на скопекс са топчета направени от сладък базов микс, които доказано привличат рибите.Гамата CarpTec Boilie е първоначално създадена за тежък фидер риболов в Европа и съчетава отлично качество със сензационно съотношение цена-качество!При разработването ..
27,90 лв.
Дан. основа: 27,90 лв.
Марка: DYNAMITE BAITS КОД: Dynamite Liquid Carp Food
DYNAMITE BAITS Liquid Carp Food е качествена течна храна за шарани с предварителна активация.Подобрява атрактивността на вашата захранка, като образува ароматен хранителен облак, след падане на дъното.Използвайте я като добавка към вашата основна захранка или PVA микс.Налични в различен вкус и арома..
29,90 лв.
Дан. основа: 29,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките