Меню
Добавени продукти

FEEDER BAIT

FEEDER BAIT е полски производител на фидер храни и стръв.
Отличава се с отлично качество и внимание към детайла + конкурентни цени. 

Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Czinkers 6x9mm
Feeder Bait Czinkers е лека балансирана стръв, която повдига собственото си тегло, но не и куката.Това дава прекрасна презентация на ярката ви стръв, насред малкото петно от храна, което би било неустоима хапка за всяка гладна риба.Могат да бъдат монтирани на косъм, с игла или с ластик.Задържат форм..
7,50 лв.
Дан. основа: 7,50 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Twister 12mm
Twister са нова стръв на полската марка FEEDER BAIT с иновативна форма, имитираща естествена храна на рибите.Туистърът е с неутрална плаваемост - повдига собственото си тегло, но не и куката, като се поклаща над дъното.Може да ги използвате в комбинация с различни размери куки - от номер 6 в контакт..
9,50 лв.
Дан. основа: 9,50 лв.
Готови пелети FEEDER BAIT Ready Pellet 2mm, 600g, различни вкусове
Очаква доставка
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Ready Pellet 2mm, 600g
FEEDER BAIT 2mm готови пелети в удобна кофичка с капак и дръжка.Перфектната храна за бързи излети, която ви позволява да я съхранявате дълго и да е винаги под ръка.Без допълнително киснене - просто пълните хранилката и започвате да ловите.Пелеите залепват отлично, разпадат се бързо във водата и няма..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: Захранка FEEDER BAIT 1kg
Качествена захранка от полската марка FEEDER BAIT, подходяща както за фидер, така и за шаранджийски риболов.Всеки от видовете захранка е разработен по уникална формула от естествени храни с различен размер на фракцията и съставки, привличащи определен вид риби.Може да изберете от следните видове в о..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Pellet Fluo Dip 6x8mm
Твърди пелети за стръв, без дупка, потопени във Fluo Dip.Супер ароматни и с висока хранителна стойност, тези пелети ще привлекат и най-гладните риби, а тъмният им цвят няма да буди подозрение при мнителни такива.Те действат бързо, отделяйки малки люспи, а флуоро дипът създава леко пушещо покритие за..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Atomizer
Спрейовете за захранка Feeder Bait Atomizer са предназначени за допълнително ароматизиране на вашата храна.Могат да се използват за широка гама продукти - PVA торбичка, фидер хранилка, протеиново топче, жива или изкуствена стръв.Ефективността на пулверизатора се засилва от NHDC , който е 1800 пъти п..
7,50 лв.
Дан. основа: 7,50 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките