Меню
Добавени продукти

FEEDER BAIT

FEEDER BAIT е полски производител на фидер храни и стръв.
Отличава се с отлично качество и внимание към детайла + конкурентни цени. 

Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Czinkers 6x9mm
Feeder Bait Czinkers е лека балансирана стръв, която повдига собственото си тегло, но не и куката.Това дава прекрасна презентация на ярката ви стръв, насред малкото петно от храна, което би било неустоима хапка за всяка гладна риба.Могат да бъдат монтирани на косъм, с игла или с ластик.Задържат форм..
7,50 лв.
Дан. основа: 7,50 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Mikron Wafters 4mm
Mikron Wafters 4mm са перфектната фидер стръв - малки, ярки и с неутрална плуваемост.Комбинацията от цветовете ви дава повече възможности, за да отговаряте на предпочитанията на рибата.Балансираната им плуваемост позволява да изпъкнат над пелетите или захранката и да привлекат веднага погледа на риб..
9,50 лв.
Дан. основа: 9,50 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Twister 12mm
Twister са нова стръв на полската марка FEEDER BAIT с иновативна форма, имитираща естествена храна на рибите.Туистърът е с неутрална плаваемост - повдига собственото си тегло, но не и куката, като се поклаща над дъното.Може да ги използвате в комбинация с различни размери куки - от номер 6 в контакт..
9,50 лв.
Дан. основа: 9,50 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Xplode Pellet 12mm
Feeder Bait Xplode Pellet 12 mm са идеални за вcичĸи видове риболов, може да се използват еднакво успешно на метод, фидер или шаранджийски риболов.Силно плуващи са, което ги прави перфектна стръв за zig rig.Те са супер бързоразтворими, отдават облак от вкус и аромат веднага, щом попаднат във водата ..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Ready Pellet 2mm, 600g
FEEDER BAIT 2mm готови пелети в удобна кофичка с капак и дръжка.Перфектната храна за бързи излети, която ви позволява да я съхранявате дълго и да е винаги под ръка.Без допълнително киснене - просто пълните хранилката и започвате да ловите.Пелеите залепват отлично, разпадат се бързо във водата и няма..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: Захранка FEEDER BAIT 1kg
Качествена захранка от полската марка FEEDER BAIT, подходяща както за фидер, така и за шаранджийски риболов.Всеки от видовете захранка е разработен по уникална формула от естествени храни с различен размер на фракцията и съставки, привличащи определен вид риби.Може да изберете от следните видове в о..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Pellet Fluo Dip 6x8mm
Твърди пелети за стръв, без дупка, потопени във Fluo Dip.Супер ароматни и с висока хранителна стойност, тези пелети ще привлекат и най-гладните риби, а тъмният им цвят няма да буди подозрение при мнителни такива.Те действат бързо, отделяйки малки люспи, а флуоро дипът създава леко пушещо покритие за..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Atomizer
Спрейовете за захранка Feeder Bait Atomizer са предназначени за допълнително ароматизиране на вашата храна.Могат да се използват за широка гама продукти - PVA торбичка, фидер хранилка, протеиново топче, жива или изкуствена стръв.Ефективността на пулверизатора се засилва от NHDC , който е 1800 пъти п..
7,50 лв.
Дан. основа: 7,50 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките