Меню
Добавени продукти

Кутии и класьори

Марка: FOX КОД: Класьор за поводи CARP ZOOM Rig box
Кутия RIG BOX от Carp Zoom, предназначена за съхранение на шаранджийски поводи. Кутията е изработена от здрава пластмаса със стегнати закопчалки...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Класьор за поводи Korda Mini RigSafe
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBOX1
Korda Mini Combi Rig Safe е кутия за безопасно съхранение на вързани монтажи, което е най-новото допълнение към тази популярна гама риболовни аксесоари. - Побира до 60 монтажа- Здраво магнитно захващане, предотвратяващо отваряне при транспорт- Включени 30 стандартни пинчета и 15 двойни..
58,90 лв.
Дан. основа: 58,90 лв.
Контейнери за захранка KORDA Kontainer System 17L
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KBU004
Системата Kontainer е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата за контейнери е с размер от 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всек..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Марка: FOX КОД: CBX094
Удобни малки кутийки за съхранение на вашите куки.Кутийките са с панти и опушен капак. Доставят се с пакет стикери, позволявайки ви да записвате съдържанието върху всяка кутийка.Капаците разполагат с лента под тях, за лесно отваряне и изваждане от основната кутия.Вложката от пяна предотвратява придв..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KLUG03
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Марка: KORDA КОД: Кутия Korda Compact Zip Up Case XL 200
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
48,90 лв.
Дан. основа: 48,90 лв.
Марка: FOX КОД: CBX087
Кутия за аксесоари с 4 еднакви фиксирани отделения.Internal 4 Comp Box пасва отлично в новите FOX Tacklebox.Размери: 10см x 6.5см x 1.5см..
16,60 лв.
Дан. основа: 16,60 лв.
Марка: FOX КОД: CBX088
Кутия за аксесоари с 6 еднакви фиксирани отделения.Internal 6 Comp Box пасва отлично в новите FOX Tacklebox.Размери: 10см x 6.5см x 1.5см..
16,60 лв.
Дан. основа: 16,60 лв.
Марка: FOX КОД: CBX089
Кутия за аксесоари с 3 разделителя, които могат да формират от 1 голямо, до 4 равни отделения, според нуждите на риболовеца.Internal 6 Comp Box пасва отлично в новите FOX Tacklebox.Размери: 10см x 6.5см x 1.5см..
18,60 лв.
Дан. основа: 18,60 лв.
Кутия за аксесоари KORDA BASIX Tackle Box
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBX024
Кутията Korda BASIX е проектирана да предлага много място за съхранение на всичките ви аксесоари за монтажи, като същевременно улеснява организирането и намирането им. Изработена е от удароустойчива пластмаса, с полупрозрачен капак.Капакът е полупрозрачен с разчертана линийка, която ви позволява да ..
52,90 лв.
Дан. основа: 52,90 лв.
Кутия за аксесоари KORDA COMPAC Organiser
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KLUG73
Кутиите Korda Compac Organiser са идеални за всеки, който редовно се озовава в различни риболовни ситуации, при които се изискват различни аксесоари, приспособления и тактики, тъй като можете бързо да вземете който и да е COMPAC, който сте заредили с правилната екипировка, знаейки, че ще имате всичк..
58,70 лв.
Дан. основа: 58,70 лв.
Кутия за аксесоари Korda Tackle Box
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBOX6
Кутия за аксесоари Korda Tackle Box е кутия за съхранение, предназначена да ви позволи да имате възможно най-много аксесоари на минимално място.Кутията разполага с 29 различни делителя предназначени да държат сигурно от най-малките аксесоарчета и куки до готови вързани монтажи.Характеристики:29x отд..
108,00 лв.
Дан. основа: 108,00 лв.
Кутия за аксесоари KORDA TACKLE SAFE BOX
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KBOX5
Благодарение на практичността насочена към създаване на удобство на риболовеца, когато е на водоема, марката KORDA създаде новия класьор Tackle Safe.Със своите 29 отделения, Korda Tackle Safe ще Ви даде функционалността лесно да пренасяте и да имате достъп с един поглед върху всеки един елемент ..
66,50 лв.
Дан. основа: 66,50 лв.
Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box
-15 %
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box
Кутия за аксесоари Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box - eдин изключителен избор за всеки шаранджия, който ще прибере всичките ви аксесоари на едно място.Главна кутия вкл. 6 допълнителни кутии от 3 до 8 отделения всякаКлаьор за монтажи с 20 пина за закачанеустойчив на пръски и слънце материал..
36,55 лв. 43,00 лв.
Дан. основа: 36,55 лв.
Кутия за аксесоари NGT DYNAMIC TACKLE BOX SYSTEM
-13 %
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT DYNAMIC TACKLE BOX SYSTEM
Новата кутия за шаранджийски аксесоари NGT Dynamic Tackle Box - Terminal Tackle / Rig Storage Box System е система за съхранение на шаранджийски аксесоари и монтажи, и дори по-големи предмети като ножици и игли за стръв. Тъмно зелената кутия за шаранджийски монтажи NGT е снабдена с 6 магнита и прозр..
42,40 лв. 49,00 лв.
Дан. основа: 42,40 лв.
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT XPR Carp Bit Box with Magnetic Lid
Кутия за аксесоари NGT  XPR Carp Bit Box with Magnetic Lid е нова малка кутиика с магнитно закопчаване, предназначена за съхранение на дреби аксесоари.Размери:  12 x 10 x 3.5см (затворена)..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 31 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките