Меню
Добавени продукти

Кутии и класьори

Калъф за шпули FOX R-Series Spool Protector
Ново
Марка: FOX КОД: CLU383
R-Series Spool Protector предлага удобно решение за съхранение на вашите резервни шпули.Големите му разпери побират дори най-големите шпули, независимо от марка и модел на макарата.Характеристики:Водоустойчива 400 denier полиестерна материя;10 милиметров здрав цип;Два подвижни разделителя от пяна;Мо..
28,40 лв.
Дан. основа: 28,40 лв.
Класьор FOX F-Box Magnetic Disc & Rig Box System – Medium
Безплатна доставка
Марка: FOX КОД: CBX079
F-Box Magnetic Disc & Rig Box Medium е класьор част от иновативна, взаимозаменяема система за съхранение на монтажи F-Box Magnetic System.С помощ на тази система ще можете да организирате монтажите си на ново, по-високо ниво.Характеристики:Размер на класьора - MediumРазмери - 27 х 12 х 4смЧаст о..
58,50 лв.
Дан. основа: 58,50 лв.
Контейнери за захранка KORDA Kontainer System 17L
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KBU004
Системата Kontainer е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата за контейнери е с размер от 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всек..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Кутийки за куки FOX HOOK BOXES x3
Ново
Марка: FOX КОД: CBX094
Удобни малки кутийки за съхранение на вашите куки.Кутийките са с панти и опушен капак. Доставят се с пакет стикери, позволявайки ви да записвате съдържанието върху всяка кутийка.Капаците разполагат с лента под тях, за лесно отваряне и изваждане от основната кутия.Вложката от пяна предотвратява придв..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KLUG03
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Марка: KORDA КОД: Кутия Korda Compact Zip Up Case XL 200
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
48,90 лв.
Дан. основа: 48,90 лв.
Кутия за аксесоари FOX Edges Internal 4 Comp Box
Ново
Марка: FOX КОД: CBX087
Кутия за аксесоари с 4 еднакви фиксирани отделения.Internal 4 Comp Box пасва отлично в новите FOX Tacklebox.Размери: 10см x 6.5см x 1.5см..
16,60 лв.
Дан. основа: 16,60 лв.
Кутия за аксесоари FOX Edges Internal 6 Comp Box
Ново
Марка: FOX КОД: CBX088
Кутия за аксесоари с 6 еднакви фиксирани отделения.Internal 6 Comp Box пасва отлично в новите FOX Tacklebox.Размери: 10см x 6.5см x 1.5см..
16,60 лв.
Дан. основа: 16,60 лв.
Кутия за аксесоари FOX EDGES Medium Tackle Box
Ново Безплатна доставка
Марка: FOX КОД: CBX086
Новата Fox Tackle Box предлага всичко от което се нуждаете за подреждане на вашите аксесоари.Използвайки целия капак като допълнително място за съхранения на тъкъми, достигаме максимален капацитет, докато запазваме кутията възможно най-компактна. Капакът разполага с 37 отделения, подобрени закачени ..
97,80 лв.
Дан. основа: 97,80 лв.
Кутия за аксесоари FOX Edges Standard Adjustable Box
Ново
Марка: FOX КОД: CBX089
Кутия за аксесоари с 3 разделителя, които могат да формират от 1 голямо, до 4 равни отделения, според нуждите на риболовеца.Internal 6 Comp Box пасва отлично в новите FOX Tacklebox.Размери: 10см x 6.5см x 1.5см..
18,60 лв.
Дан. основа: 18,60 лв.
Кутия за аксесоари FOX Edges XL Adjustable Box
Ново
Марка: FOX КОД: CBX090
Удобна кутия за аксесоари с 4 дълги и 3 къси подвижни делителя.Може да комбинирате размерите на кутийките по различен начин в зависимост аксесоарите, които желаете да поставите в нея.Отделенията могат да варират от 2 до общо 9.Internal 6 Comp Box пасва отлично в новите FOX Tacklebox.Размери: 11см x ..
23,50 лв.
Дан. основа: 23,50 лв.
Кутия за аксесоари KORDA BASIX Tackle Box
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBX024
Кутията Korda BASIX е проектирана да предлага много място за съхранение на всичките ви аксесоари за монтажи, като същевременно улеснява организирането и намирането им. Изработена е от удароустойчива пластмаса, с полупрозрачен капак.Капакът е полупрозрачен с разчертана линийка, която ви позволява да ..
52,90 лв.
Дан. основа: 52,90 лв.
Кутия за аксесоари KORDA COMPAC Organiser
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KLUG73
Кутиите Korda Compac Organiser са идеални за всеки, който редовно се озовава в различни риболовни ситуации, при които се изискват различни аксесоари, приспособления и тактики, тъй като можете бързо да вземете който и да е COMPAC, който сте заредили с правилната екипировка, знаейки, че ще имате всичк..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Кутия за аксесоари KORDA COMPAC XL 220
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KLUG08
Серията Compac вече е обогатена с нова голяма кутия Compac XL 220.Новата кутия Compac XL 220 е проектирана да съхранява новата кутия Korda Tackle box или други едри аксесоари като ПВА системи, класьори и т.н.Серията кутии Korda Compac е най-доброто средство за съхраняване и подреждане на риболовните..
50,60 лв.
Дан. основа: 50,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KLUG01
Най-малката кутия за риболов от серията на Korda Compac Zip Up, Korda Compac Small 100 е доказателство, че добрите неща могат да дойдат в малки опаковки.За специализирания рибар, "добър" означава практичен, издръжлив, водоустойчив. "Добро" означава лесно за носене и безпроблемно действие. Всеки..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
Кутия за аксесоари Korda Tackle Box
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBOX6
Кутия за аксесоари Korda Tackle Box е кутия за съхранение, предназначена да ви позволи да имате възможно най-много аксесоари на минимално място.Кутията разполага с 29 различни делителя предназначени да държат сигурно от най-малките аксесоарчета и куки до готови вързани монтажи.Характеристики:29x отд..
108,00 лв.
Дан. основа: 108,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 36 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките