Меню
Добавени продукти

Кутии и класьори

Класьор FOX F-Box Magnetic Disc & Rig Box System – Medium
Безплатна доставка
Марка: FOX КОД: CBX079
F-Box Magnetic Disc & Rig Box Medium е класьор част от иновативна, взаимозаменяема система за съхранение на монтажи F-Box Magnetic System.С помощ на тази система ще можете да организирате монтажите си на ново, по-високо ниво.Характеристики:Размер на класьора - MediumРазмери - 27 х 12 х 4смЧаст о..
58,50 лв.
Дан. основа: 58,50 лв.
Марка: FOX КОД: Класьор за поводи CARP ZOOM Rig box
Кутия RIG BOX от Carp Zoom, предназначена за съхранение на шаранджийски поводи. Кутията е изработена от здрава пластмаса със стегнати закопчалки...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: FOX КОД: Класьор за поводи FOX Double Rig Box System
Кутия за монтажи FOX F-BOX Double Rig Box System.Този модел кутии предлагат практично и удобно решение за правилното съхранение на шаранджииските монтажи. - Съдържа два панела за съхранение на монтажите. - EVA пяна с висока плътност за сигурно фиксиране. - Профилирани л..
49,00 лв.
Дан. основа: 49,00 лв.
Класьор за поводи FOX F-Box Magnetic Disc & Rig Box System – Large
Безплатна доставка
Марка: FOX КОД: CBX081
F-Box Magnetic Disc & Rig Box System е класьор част от иновативна, взаимозаменяема система за съхранение на монтажи F-Box Magnetic.С помощ на тази система ще можете да организирате монтажите си на ново, по-високо ниво.Характеристики:Размер на класьора - LargeРазмери - 36 х 12 х 4смЧаст от иноват..
69,00 лв.
Дан. основа: 69,00 лв.
Класьор за поводи GURU Adjustable Rig Case 15inch
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRC02
Нов XL класьор осигуряващ цялостно и безопасно решение за съхранение и транспорт на различни вързани куки.Основното предимство при него е фактът, че можете да коригирате дължините на поводите си така, че да отговарят на вашите точни нужди за ситуацията.Тази универсална система работи с  регулир..
89,90 лв.
Дан. основа: 89,90 лв.
Марка: GURU КОД: GRB
Koмпaĸтнo peшeниe зa cъxpaнявaнe нa пoвoди.Taзи ĸyтия щe ви пoмoгнe дa cъxpaнявaтe бeзoпacнo и в ĸoмпaĸтeн вид cъcтeзaтeлни, фидep, плyвĸapcĸи и дopи шapaнджийcĸи пoвoди.Здpaвaтa, ycтoйчивa нa yдap и вoдa, ĸyтия cъдъpжa 10 шпyли oт мeĸия мaтepиaл ЕVА и 20 пинчeтa зa фиĸcиpaнe нa пoвoди.Бeз пpoблeм в..
33,25 лв.
Дан. основа: 33,25 лв.
Класьор за поводи GURU Rig Case XL
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRCX
Супер твърда и водонепроницаема кутия за над 1000 предварително вързани куки в различни комбинации.Класьорът разполага с регулируеми държачи, използващи щифтове, поставени на подвижни релси, които могат да бъдат лесно фиксирани на желаното разстояние. GURU ХL Rіg Саѕе e нaиcтинa гoлям ĸлacьop. ..
134,90 лв.
Дан. основа: 134,90 лв.
Класьор за поводи Korda Mini RigSafe
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBOX1
Korda Mini Combi Rig Safe е кутия за безопасно съхранение на вързани монтажи, което е най-новото допълнение към тази популярна гама риболовни аксесоари. - Побира до 60 монтажа- Здраво магнитно захващане, предотвратяващо отваряне при транспорт- Включени 30 стандартни пинчета и 15 двойни..
58,90 лв.
Дан. основа: 58,90 лв.
Контейнери за захранка GURU Bucket Plus 4 System 17l
Ново Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GB17
Системата 4 Plus е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата 4 Plus е с размер 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всеки от които мо..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Контейнери за захранка KORDA Kontainer System 17L
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBU004
Системата Kontainer е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата за контейнери е с размер от 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всек..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KLUG03
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Марка: KORDA КОД: Кутия Korda Compact Zip Up Case XL 200
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
48,90 лв.
Дан. основа: 48,90 лв.
Кутия за аксесоари KORDA BASIX Tackle Box
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KBX024
Кутията Korda BASIX е проектирана да предлага много място за съхранение на всичките ви аксесоари за монтажи, като същевременно улеснява организирането и намирането им. Изработена е от удароустойчива пластмаса, с полупрозрачен капак.Капакът е полупрозрачен с разчертана линийка, която ви позволява да ..
52,90 лв.
Дан. основа: 52,90 лв.
Кутия за аксесоари KORDA COMPAC Organiser
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KLUG73
Кутиите Korda Compac Organiser са идеални за всеки, който редовно се озовава в различни риболовни ситуации, при които се изискват различни аксесоари, приспособления и тактики, тъй като можете бързо да вземете който и да е COMPAC, който сте заредили с правилната екипировка, знаейки, че ще имате всичк..
59,99 лв.
Дан. основа: 59,99 лв.
Кутия за аксесоари KORDA COMPAC XL 220
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KLUG08
Серията Compac вече е обогатена с нова голяма кутия Compac XL 220.Новата кутия Compac XL 220 е проектирана да съхранява новата кутия Korda Tackle box или други едри аксесоари като ПВА системи, класьори и т.н.Серията кутии Korda Compac е най-доброто средство за съхраняване и подреждане на риболовните..
50,60 лв.
Дан. основа: 50,60 лв.
Марка: KORDA КОД: KLUG01
Най-малката кутия за риболов от серията на Korda Compac Zip Up, Korda Compac Small 100 е доказателство, че добрите неща могат да дойдат в малки опаковки.За специализирания рибар, "добър" означава практичен, издръжлив, водоустойчив. "Добро" означава лесно за носене и безпроблемно действие. Всеки..
37,00 лв.
Дан. основа: 37,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 42 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките