Меню
Добавени продукти

Лодки за захранка

Лодка за захранка MASTER M1 BAIT BOAT
Безплатна доставка
Модел: Лодка за захранка MASTER M1 BAIT BOAT
Насладете се на повече време за риболов с дистанционно контролирана лодка за захранка Master M1.Изчезнали са дните, когато петната трябва да бъдат захранени с надуваема лодка или да се уцелят с прашка. Или че не уцелвате мястото за хранене с пръчката, когато хвърляте.С Master M1 ви представяме ..
835,00 лв.
Дан. основа: 835,00 лв.
Лодка за захранка Superion Baitboat V1 Big Boat
Безплатна доставка -7 % Изчерпано
Модел: Лодка за захранка Superion Baitboat V1 Big Boat
Лодката за захранка Superion Baitboat V1 Big Boat е с голям товарен капацитет за оформяне на големи хранителни петна.Тя побира в зависимост от използваната захранка между 4 и 5 кг и е перфектна както за концентрирано хранене, така и за оформяне на големи петна в средни и големи водоеми.Витлата ..
1 265,00 лв. 1 359,00 лв.
Дан. основа: 1 265,00 лв.
Чанта за лодка NGT UNIVERSAL PADDED BAIT BOAT
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NGT Модел: Чанта за лодка NGT UNIVERSAL PADDED BAIT BOAT
Най-накрая, висококачествена подплатена чанта за радио управляеми лодки от NGT, на достъпна цена. Чанта за лодка NGT Universal Padded Bait Boat е универсална чанта за лодки, разполагаща с подвижни секции за съхранение на вашето дистанционно управление, батерия и аксесоари. Доставя се с подплатена ка..
76,90 лв.
Дан. основа: 76,90 лв.
Лодка за захранка BAIT LINER DIGITAL
Безплатна доставка Изчерпано
Модел: Лодка за захранка BAIT LINER DIGITAL
Стандартен модел лодка за захранване с добро съотношение между цена и качество. Bait Liner Digital е с максимален обхват до 500 м. на открити терени и перфектният бюджетен вариант за любителите на шаранския риболов. Корпусът е проектиран и направен от здрав материал, устойчив на удар. Моторчето..
649,00 лв.
Дан. основа: 649,00 лв.
Лодка за захранка BOATMAN ACTOR BASIC
Безплатна доставка Изчерпано
Модел: Лодка за захранка BOATMAN ACTOR BASIC
Лодка за захранване Boatman Actor Basic Bait Boat е компактна, многофункционална лодка, чиито основни характеристики са:Има два контейнера за поставяне на захранка/стръв – среден и заденДвата шлюза на контейнерите може да се отворят едновременно и да освободят поставената захранкаКапацитет..
390,00 лв.
Дан. основа: 390,00 лв.
Лодка за захранка CARP MOJO MK1
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: CARP MOJO Модел: Лодка за захранка CARP MOJO MK1
Лодката за захранка CARP MOJO MK1 e бърза, икономична и не се плаши от големи вълни.Корпусът е от здрава 4 mm ABS пластмаса, проектиран и изработен в България, ел. компонентите са с изпитано качество, а цялостното сглобяване и поддръжка се извършва в България.Задвижва се от два четкови електромотора..
1 480,00 лв.
Дан. основа: 1 480,00 лв.
Лодка за захранка MASTER M2 BAIT BOAT
Безплатна доставка Очаква доставка
Модел: Лодка за захранка MASTER M2 BAIT BOAT
Лодка за захранка MASTER M2 BAIT BOAT е надеждна лодка с два самостоятелни контейнера за храна и 2 допълнителни електромагнита за поставяне на монтажи с куки.Надеждната електроника предоставя обхват до 400 метра, а скоростта, която развива е около 60 метра в минута, като може да издържи около 2 часа..
974,00 лв.
Дан. основа: 974,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките