Меню
Добавени продукти

Макари за спининг

Спининг макара DAIWA NINJA LT 3000 C
Безплатна доставка
Производител: DAIWA Модел: Спининг макара DAIWA NINJA LT 3000 C
DAIWA NINJA LT 3000 C е макара с изключително равномерно и гладко движение, впечатляващ дизайн и характеристики.Новият Tough Digigear, които е бил използван предимно за много по-скъпи макари е с подобрена мощност и още по-гладка работа в сравнение с предишната версия.Подобрената ATD технология в Nin..
115,00 лв.
Дан. основа: 115,00 лв.
Спининг макара SHIMANO Sahara 2500S HG FI
Безплатна доставка
Производител: SHIMANO Модел: Спининг макара SHIMANO Sahara 2500S HG FI
SHIMANO Sahara FI - мощна и компактна спинингова макара с отлични качества, висока издръжливост и супер гладко въртене.Едни от най-добрите технологии са интегрирани в G-Free тялото, а именно - X-Ship и HAGANE Gearing. Разполага с прецизен и удобен за работа преден аванс, с 4 килограма drag power. Sa..
165,00 лв.
Дан. основа: 165,00 лв.
Спининг макара SHIMANO Stella FJ
Безплатна доставка
Производител: SHIMANO Модел: Спининг макара SHIMANO Stella FJ
SHIMANO Stella - безкомпромисна спининг макара, подходяща за риболов във всякакви води!Новите версии на макарите Stella са подходящи за употреба както в сладководни, така и в солени води.Макарите включват всички топ технологии на Shimano, но сега са и с нов външен вид - изцяло сребърен цвят на тялот..
1 199,00 лв.
Дан. основа: 1 199,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)

Спининг макарите са малки и леки, но притежаващи силата да преборят всеки един хищник, налапал примамката!

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките