Меню
Добавени продукти

MASSIVE BAITS

Марка: MASSIVE BAITS КОД: Стик микс Massive Baits 750g, различни аромати
Ситно смлени храни за риболов, които се използват в PVA торбички.Леко овлажнени и мазни, съставките в микса не разтварят PVA продуктите и се оформят плътно и стегнато.Тези захранки за риболов се произвеждат, в зависимост от вида, на компоненти като: рибно брашно Lt94, крил, калмари, рак, мидено браш..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: MASSIVE BAITS КОД: MASSIVE BAITS Pop Up Bolsena Squid
Поп ъп топчетата Болсена SQUID се основават на силен аромат на калмари, подправки и парчета от черупки от рак.Изработени са с грижа към форма, цвят и аромат.Поп ъп топчетата са популярна и работеща стръв през цялата година.Размер на топчетата: 15 mmРазмер на опаковката: 200 ml...
25,80 лв.
Дан. основа: 25,80 лв.
Марка: MASSIVE BAITS КОД: MASSIVE BAITS Pop Up COLD WATER
Поп ъп топчетата за риболов COLD WATER / Студена вода се основават на силни аромати, което ги прави изключително привлекателни през по-студените дни от годината.Изработени са с грижа към форма, цвят и аромат.Към микса за Pop up топчетата е добавена голяма доза концентрирани аромати под формата на те..
25,80 лв.
Дан. основа: 25,80 лв.
Марка: MASSIVE BAITS КОД: PU025
СПЕЦИАЛНИ POP-UPS с аромат на Mariscos (морски дарове) са плаващи примамки за риболов, които се характеризират с дълга плаваемост и отлична структура. Изработени са с грижа към форма, цвят и аромат.Поп ъп топчетата са популярна и работеща стръв през цялата година.Размер на топчетата: 15 mmРазме..
25,80 лв.
Дан. основа: 25,80 лв.
Марка: MASSIVE BAITS КОД: MASSIVE BAITS Pop Up RED CRAYFISH
Рибни плуващи топчета с екстракт от червени раци.Изработени са с грижа към форма, цвят и аромат.Поп ъп топчетата са популярна и работеща стръв през цялата година.Размер на топчетата: 15 mmРазмер на опаковката: 200 ml...
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките
GOOGLE ADS