Меню
Добавени продукти

MUSTAD

Mustad Fishing е норвежка компания, която произвежда и продава риболовни принадлежности и аксесоари от 1877 г.
Продуктовата гама на Mustad включва рибарски куки, мултифиламентни и монофиламентни риболовни влакна, риболовни примамки, риболовни мухи, мухарски куки, принадлежности и риболовно облекло.

Марка: MUSTAD КОД: XV2 CHODDA Special
Новият модел кука с широк отвор и обърнато око на популярната марка MUSTAD вече е при нас!Mustad е един от световните производители, специализирани в разработката на куки за риболов.Марка, позната в България от много години, която се е доказала с отличното качество на продуктите си.Ultra NP Carp сер..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Марка: MUSTAD КОД: XV2 CURVE SHANK
Новият модел кука с извита опашка на популярната марка MUSTAD вече е при нас!Mustad е един от световните производители, специализирани в разработката на куки за риболов.Марка, позната в България от много години, която се е доказала с отличното качество на продуктите си.Ultra NP Carp серията се отлич..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Марка: MUSTAD КОД: XV2 WIDE GAPE
Новият модел кука с широк отвор на популярната марка MUSTAD вече е при нас!Mustad е един от световните производители, специализирани в разработката на куки за риболов.Марка, позната в България от много години, която се е доказала с отличното качество на продуктите си.Ultra NP Carp серията се отличав..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките