Меню
Добавени продукти

Олово тип плосък инлайн, 100 г, гланц

Олово тип плосък инлайн, 100 г, гланц | www.CARPMOJO.com
Олово тип плосък инлайн, 100 г, гланц
2,10 лв.
Дан. основа: 2,10 лв.

Възможни варианти

Информиран избор
Консултация 24/7
Безплатна доставка
За поръчки над 99 лв. до 5 кг
Сигурно плащане
Плащане след преглед
Покупки на изплащане
Лесно с TBI кредит

Инлайн оловото е удобно за работа с по-големи PVA торбички, при него отпада и нуждата от използване на сейфти клипс - само с бърза връзка.
Висококачествена отливка с идеално точно тегло, плътна PVC боя, която издържа на най-суровите подводни условия и идеално се слива с околната среда.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Грипата се използва при риболов на река в силно течение, гладкия й профил и увеличеното тегло я държат прилепнала на дъното, без да се търкаля. Другот..
1,80 лв.
Дан. основа: 1,80 лв.
Оловото за дистанция е с издължена капковидна форма и добре разпределено тегло, за да постигнете максимума при хвърляне.Висококачествена отливка с иде..
1,80 лв.
Дан. основа: 1,80 лв.
Инлайн оловото е удобно за работа с по-големи PVA торбички, при него отпада и нуждата от използване на сейфти клипс - само с бърза връзка.Висококачест..
1,30 лв.
Дан. основа: 1,30 лв.
Оловото тип торпедо е стандартна тежест със скосени ръбове за добра аеродинамика, като същевременно намаляват търкалянето му по дъното. Използва се в ..
1,40 лв.
Дан. основа: 1,40 лв.
Олово тип инлайн трибомб, 80 г, гланц
Ново
Плоския трибомб е компактно инлайн олово за дистанция, особено подходящо за поставяне в PVA торбички.Инлайн оловото е удобно за работа с по-големи PVA..
1,80 лв.
Дан. основа: 1,80 лв.
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките