Меню
Добавени продукти

PB PRODUCTS

PB PRODUCTS - холандска марка за качествени end tackle продукти. 

Марка: PB PRODUCTS КОД: Kуки PB Products Curved KD Hook, 10 бр.
Curved KD Hook е кука за шаран с извита опашка, която кара куката да се завърта без допълнителен алайнер.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие.Поради извитото стъ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS
Изработени от най-добрите материали и камуфлажни цветове прави алайнерите за риболов изключително трудни за възприемане от шарана.Основната разлика с алайнерите за риболов е, че тези алайнери са много по-твърди от другите варианти. И по този начин отговарят на желанията на на..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 20601
Изработени от най-добрите материали и камуфлажни цветове прави алайнерите за риболов изключително трудни за възприемане от шарана.Основната разлика с алайнерите за риболов е, че тези алайнери са много по-твърди от другите варианти. И по този начин отговарят на желанията на н..
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 20680
Тези алайнери са имитация на скариди. Тези допълнителни крачета маскират алайнера, тъй като скаридите са нещо, което редовно се среща във водата и следователно няма да изплаши шарана, напротив. Накратко, перфектният камуфлаж за кука...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Белачка за топчета PB Products Boilie Rasp
Белачката PB Products Boilie Rasp е уникален продукт на пазара.С нея ще можете да настържете външния слой на твърдите си топчета, за да могат те да отдадат аромата и вкуса си по-бързо.Това ще направи стръвта ви по-неустоима и открояваща се от останалата захранка по дъното.Приложима е за топчета по-г..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB products Speed swivel 8, 10 бр.
Вирбел за риболов с накрайник за бързо сменяне на повода за риболов.Размерът 8 пасва на всички популярни клипсове за олово за шаранджийски риболов.С бързите връзки за риболов можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. Матовото покритие на бързите връзки за риболов изолира пробл..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Ring Baitscrew 360
Винтове за стръв PB Products Ring Baitscrew 360 осигуряват бързо и здраво поставяне върху монтажа на косъм на плаващо или дънно протеиново топче.Микро вирбелът комбиниран с много лека пластмасова винтова глава ви не нарушава плаваемоста на критично балансираните топчета (wafters).Бърз и надежден нач..
14,70 лв.
Дан. основа: 14,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Ronnie rig ring speed swivel 11
Вирбели Pb Products Ronnie rig ring speed swivel 11 са въртящи се пръстени за бърза смяна с матово черно покритие против отблясъци.Тези нови въртящи механизми с размер 11 са специално проектирани за готов монтаж за риболов на шаран "Рони Риг". Отсечката за бърза смяна сега прави много по-лесно ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products DT Bottomliners, 9 бр.
Компактни тежести за риболов, изработени от тежък волфрам.Тежестите за риболов са предназначени да утежнят повода за риболов и да го приковат на дъното, встрани от пътя на шарана.Голямото предимство на тежестите за риболов е, че остават на позиция и няма да излетят както мекото олово.Цветът е подбра..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Multi Beads
Multi Beads 7mm са унивесални стопери с много тънък отвор, нанизани на метална нишка.Изключително подходящи за хеликоптер и chod монтажи, тъй като не се използва допълнителен шлаух за стопер.Multi Beads се предлагат в опаковка от 9 броя с диаметър 7 mm...
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Bungee Rod Lock
Държачът за въдица PB Products Bungee Rod Lock е предназначен за сигурно захващане на въдицата към бъзбар или колче.Той обгръща дръжката, като не позволява приплъзване или вдигане нагоре.Особено подходящ е за реки, при изправени вертикално въдици, за места, където обстоятелствата не позволяват ..
9,85 лв.
Дан. основа: 9,85 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Игла за ледкор PB products Splicing Needle
Иглата за ледкор PB products Splicing Needle е със здрава конструкция, специализирана за работа с ледкор влакна.Дръжката на иглата свети в тъмното, след осветяване с фенер, за да може да я намерите лесно през тъмната част от денонощието.Посочената цена е за 2 броя игли в опаковка...
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Игла за стръв PB Products Bait lip Needle and Stripper
Очаква доставка
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Bait lip Needle and Stripper
Луксозна серия 2-в-1 игли за риболов от PB Products.Тези игли за стръв и белене на поводи имат меко гумено покритие, което пази от приплъзване.От едната страна е игла за протеинови топчета, твърди пелети и други захранки за риболов, а от другата, задната част на тези игли е снабдена с белачка з..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Extra Heavy Stringer Needle
Игла за риболов, която е малко по-дълга от останалите, което ви позволява да нижете по няколко топчета.Иглата е със здрава конструкция, може да се използва за протеинови топчета и други захранки за риболов както и за издърпване на PVA лента и монтиране на PVA торбичка на повода.Сравнително универсал..
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Инструмент PB Products Multi Rig Tool
Следвайки нашето сияние в тъмните игли, сега ви даваме многофункционалния инструмент за риболов, малък, компактен и пълен с функции.6 мм борд и 8 мм борд с включване от край до край...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Bouy Big Eye Swivel Bottle Cap
Маркерът за бутилки PB Products е идеалното решение за лесно създаване на система от шамандури от всяка празна бутилка.Капачката на бутилката разполага с Big Eye Swivel и пасва на почти всяка бутилка от 0,5 l; 1 l; 1,5 l; 2 l със стандартна капачка.Системата е идеална за използване при риболов на ме..
6,85 лв.
Дан. основа: 6,85 лв.
Показани са от 1 до 16 от 34 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките