Меню
Добавени продукти

PB PRODUCTS

PB PRODUCTS - холандска марка за качествени end tackle продукти. 

Марка: PB PRODUCTS КОД: Kуки PB Products Curved KD Hook, 10 бр.
Curved KD Hook е кука за шаран с извита опашка, която кара куката да се завърта без допълнителен алайнер.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие.Поради извитото стъ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 20601
Изработени от най-добрите материали и камуфлажни цветове прави алайнерите за риболов изключително трудни за възприемане от шарана.Основната разлика с алайнерите за риболов е, че тези алайнери са много по-твърди от другите варианти. И по този начин отговарят на желанията на н..
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Белачка за топчета PB Products Boilie Rasp
Белачката PB Products Boilie Rasp е уникален продукт на пазара.С нея ще можете да настържете външния слой на твърдите си топчета, за да могат те да отдадат аромата и вкуса си по-бързо.Това ще направи стръвта ви по-неустоима и открояваща се от останалата захранка по дъното.Приложима е за топчета по-г..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 23012
Можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. Лесно ще смените повода без да има нужда да разваляте целия монтаж на косъм. Матовото покритие изолира проблясъците и предпазва от корозия...
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB products Speed swivel 8, 10 бр.
Вирбел за риболов с накрайник за бързо сменяне на повода за риболов.Размерът 8 пасва на всички популярни клипсове за олово за шаранджийски риболов.С бързите връзки за риболов можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. Матовото покритие на бързите връзки за риболов изолира пробл..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Винт за стръв PB Products Round Ring Bait Screw 12mm
Винтът за стръв е много удобен за прикрепяне на pop up топче или друга стръв към вашата кука.Благодарение на дългия винт, не е необходимо да използвате косъм и игла за стръв.Просто завийте топчето към винта. ..
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Ring Baitscrew 360
Винтове за стръв PB Products Ring Baitscrew 360 осигуряват бързо и здраво поставяне върху монтажа на косъм на плаващо или дънно протеиново топче.Микро вирбелът комбиниран с много лека пластмасова винтова глава ви не нарушава плаваемоста на критично балансираните топчета (wafters).Бърз и надежден нач..
14,70 лв.
Дан. основа: 14,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Инструмент PB Products Multi Rig Tool
Следвайки нашето сияние в тъмните игли, сега ви даваме многофункционалния инструмент за риболов, малък, компактен и пълен с функции.6 мм борд и 8 мм борд с включване от край до край...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Bouy Big Eye Swivel Bottle Cap
Маркерът за бутилки PB Products е идеалното решение за лесно създаване на система от шамандури от всяка празна бутилка.Капачката на бутилката разполага с Big Eye Swivel и пасва на почти всяка бутилка от 0,5 l; 1 l; 1,5 l; 2 l със стандартна капачка.Системата е идеална за използване при риболов на ме..
6,85 лв.
Дан. основа: 6,85 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Nymph Zigligners &Foam Set
Ново в обхвата на PB Products са комплектът за зиг риг монтажи за шаран "Нимфа Зиглинър" и "Пяна". Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепване на стръвта за риболов.Тези Zigliners лесно се прикрепват към куката за риболов и имат отвор, в който може да с..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Anti Eject, 10 бр.
Anti Eject е кука за риболов, която има малко по-дълга опашка от Super Strong hook, малко по-извит завой и леко обърнато ухо.Това дава възможност за по-бързо завъртане на куката за риболов в устата на рибата, когато се използва с плетено риболовно влакно.Anti Eject  hook е кука за риболов на ша..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Jungle Hook, 10 бр
PB Products Jungle Hook е кука за риболов с класическа форма.Тя е със средно късо стебло, което позволява да се използва с повечето монтажи за риболов, включително зиг риг и pop up монтаж на косъм.Jungle Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие, което намаляв..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Long Shank, 10 бр.
Long Shank hook е кука за риболов на шаран, която има характерна дълга опашка.Long Shank hook е истински ефективно оръжие в студено време, когато е важно реализирането на всяко кълване.Long Shank кука за риболов е оборудвана с много дълга дръжка, която завърта куката бързо в правилната посока, а ост..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Power Curve Hook, 10 бр.
PB Products Power Curve PFTE е кука за риболов с остър като бръснач прав връх и леко извита дръжка.Тези свойства гарантират, че куката се завърта моментално и пробива бързо и безпогрешно.Тъй като дръжката на куката е леко огъната, можете също да ловите с тази кука без термосвиваем шлаух.Тази риболов..
13,70 лв.
Дан. основа: 13,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Super Strong Aligner hook, 10 бр.
Super Strong е кука за шаран с права опашка, с голям запас от сила, подходяща за трудни водоеми.Ако удължите стъблото от 1,5 cm с помощта на силиконов алайнер, ще получите още по-добро засичане и обръщане.Super Strong Aligner hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново п..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 24210,24211,24212,24213
Куки PB Products Wide Circle Hook от PB Products е уникален модел шаранджийска кука.Тази кука се характеризира със своята изключително широка извивка и изключително здрава, къса основа.В допълнение, куката има остър като бръснач, насочен навътре връх.Благодарение на много широката извивка кукат..
13,70 лв.
Дан. основа: 13,70 лв.
Показани са от 1 до 16 от 21 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките