Меню
Добавени продукти

PB PRODUCTS

PB PRODUCTS - холандска марка за качествени end tackle продукти. 

Марка: PB PRODUCTS КОД: Kуки PB Products Curved KD Hook, 10 бр.
Curved KD Hook е кука за шаран с извита опашка, която кара куката да се завърта без допълнителен алайнер.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие.Поради извитото стъ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Халкички PB PRODUCTS Rig Rings 15 бр.
PB PRODUCTS Rig Ring са халкички за blow back монтажи, произведени чрез най-съвременната технология на металите.Имат абсолютно гладко тефлоново покритие и никакви отблясъци.Rig Rings Medium 3,7 мм в диаметър са подходящи за по-големи размери кука...
7,40 лв.
Дан. основа: 7,40 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Белачка за топчета PB Products Boilie Rasp
Белачката PB Products Boilie Rasp е уникален продукт на пазара.С нея ще можете да настържете външния слой на твърдите си топчета, за да могат те да отдадат аромата и вкуса си по-бързо.Това ще направи стръвта ви по-неустоима и открояваща се от останалата захранка по дъното.Приложима е за топчета по-г..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB products Speed swivel 8, 10 бр.
Вирбел за риболов с накрайник за бързо сменяне на повода за риболов.Размерът 8 пасва на всички популярни клипсове за олово за шаранджийски риболов.С бързите връзки за риболов можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. Матовото покритие на бързите връзки за риболов изолира пробл..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Винт за стръв PB Products Round Ring Bait Screw 12mm
Винтът за стръв е много удобен за прикрепяне на pop up топче или друга стръв към вашата кука.Благодарение на дългия винт, не е необходимо да използвате косъм и игла за стръв.Просто завийте топчето към винта. ..
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Ring Baitscrew 360
Винтове за стръв PB Products Ring Baitscrew 360 осигуряват бързо и здраво поставяне върху монтажа на косъм на плаващо или дънно протеиново топче.Микро вирбелът комбиниран с много лека пластмасова винтова глава ви не нарушава плаваемоста на критично балансираните топчета (wafters).Бърз и надежден нач..
14,70 лв.
Дан. основа: 14,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB products Big Eye Swivel 8
Специален въртящ се вирбел за шаранджийски монтажи с по-голяма халка от едната страна.Big Eye Swivel 8 има много предимства пред обикновения вирбел за риболовен монтаж с еднакви малки халки в краищата си.Изключително подходящ за Helikopter и Chodrig монтажи за риболов на шаран.Големият ринг се завър..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Ronnie rig ring speed swivel 11
Вирбели Pb Products Ronnie rig ring speed swivel 11 са въртящи се пръстени за бърза смяна с матово черно покритие против отблясъци.Тези нови въртящи механизми с размер 11 са специално проектирани за готов монтаж за риболов на шаран "Рони Риг". Отсечката за бърза смяна сега прави много по-лесно ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products DT Bottomliners, 9 бр.
Компактни тежести за риболов, изработени от тежък волфрам.Тежестите за риболов са предназначени да утежнят повода за риболов и да го приковат на дъното, встрани от пътя на шарана.Голямото предимство на тежестите за риболов е, че остават на позиция и няма да излетят както мекото олово.Цветът е подбра..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Bungee Rod Lock
Държачът за въдица PB Products Bungee Rod Lock е предназначен за сигурно захващане на въдицата към бъзбар или колче.Той обгръща дръжката, като не позволява приплъзване или вдигане нагоре.Особено подходящ е за реки, при изправени вертикално въдици, за места, където обстоятелствата не позволяват ..
9,85 лв.
Дан. основа: 9,85 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Splicing Threader, 2 бр.
Иглата за ледкор на PB Products е предназначена за вдяване на ледкор.Иглата за ледкор е удобен инструмент за снаждане на всички видове и размери влакна.PB Products Splicing Threader се предлага в опаковка от 2 бр...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Игла за ледкор PB products Splicing Needle
Иглата за ледкор PB products Splicing Needle е със здрава конструкция, специализирана за работа с ледкор влакна.Дръжката на иглата свети в тъмното, след осветяване с фенер, за да може да я намерите лесно през тъмната част от денонощието.Посочената цена е за 2 броя игли в опаковка...
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Bait lip Needle and Stripper
Луксозна серия 2-в-1 игли за риболов от PB Products.Тези игли за стръв и белене на поводи имат меко гумено покритие, което пази от приплъзване.От едната страна е игла за протеинови топчета, твърди пелети и други захранки за риболов, а от другата, задната част на тези игли е снабдена с белачка з..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Extra Heavy Stringer Needle
Игла за риболов, която е малко по-дълга от останалите, което ви позволява да нижете по няколко топчета.Иглата е със здрава конструкция, може да се използва за протеинови топчета и други захранки за риболов както и за издърпване на PVA лента и монтиране на PVA торбичка на повода.Сравнително универсал..
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Игла/бургия за топчета PB products High Speed Drill
Бургия за риболов, специализирана за пробиване на твърди примамки - протеинови топчета или пелети за риболов.Дългата дръжка на бургията позволява да се нанижат едновременно по няколко протеинови топчета. Изработена от закалена стомана, бургията ще остане остра за дълго време.Дръжката е изработена от..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Инструмент PB Products Multi Rig Tool
Следвайки нашето сияние в тъмните игли, сега ви даваме многофункционалния инструмент за риболов, малък, компактен и пълен с функции.6 мм борд и 8 мм борд с включване от край до край...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Показани са от 1 до 16 от 39 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките