Меню
Добавени продукти

PB PRODUCTS

PB PRODUCTS - холандска марка за качествени end tackle продукти. 

Марка: PB PRODUCTS КОД: Kуки PB Products Curved KD Hook, 10 бр.
Curved KD Hook е кука за шаран с извита опашка, която кара куката да се завърта без допълнителен алайнер.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие.Поради извитото стъ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 20601
Изработени от най-добрите материали и камуфлажни цветове прави алайнерите за риболов изключително трудни за възприемане от шарана.Основната разлика с алайнерите за риболов е, че тези алайнери са много по-твърди от другите варианти. И по този начин отговарят на желанията на н..
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 20680
Тези алайнери са имитация на скариди. Тези допълнителни крачета маскират алайнера, тъй като скаридите са нещо, което редовно се среща във водата и следователно няма да изплаши шарана, напротив. Накратко, перфектният камуфлаж за кука...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Белачка за топчета PB Products Boilie Rasp
Белачката PB Products Boilie Rasp е уникален продукт на пазара.С нея ще можете да настържете външния слой на твърдите си топчета, за да могат те да отдадат аромата и вкуса си по-бързо.Това ще направи стръвта ви по-неустоима и открояваща се от останалата захранка по дъното.Приложима е за топчета по-г..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB products Speed swivel 8, 10 бр.
Вирбел за риболов с накрайник за бързо сменяне на повода за риболов.Размерът 8 пасва на всички популярни клипсове за олово за шаранджийски риболов.С бързите връзки за риболов можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. Матовото покритие на бързите връзки за риболов изолира пробл..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Ring Baitscrew 360
Винтове за стръв PB Products Ring Baitscrew 360 осигуряват бързо и здраво поставяне върху монтажа на косъм на плаващо или дънно протеиново топче.Микро вирбелът комбиниран с много лека пластмасова винтова глава ви не нарушава плаваемоста на критично балансираните топчета (wafters).Бърз и надежден нач..
14,70 лв.
Дан. основа: 14,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Multi Beads
Multi Beads 7mm са унивесални стопери с много тънък отвор, нанизани на метална нишка.Изключително подходящи за хеликоптер и chod монтажи, тъй като не се използва допълнителен шлаух за стопер.Multi Beads се предлагат в опаковка от 9 броя с диаметър 7 mm...
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 28011
Иглата за ледкор PB products Splicing Needle е със здрава конструкция, специализирана за работа с ледкор влакна.Посочената цена е за 2 броя игли в опаковка...
9,78 лв.
Дан. основа: 9,78 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Инструмент PB Products Multi Rig Tool
Следвайки нашето сияние в тъмните игли, сега ви даваме многофункционалния инструмент за риболов, малък, компактен и пълен с функции.6 мм борд и 8 мм борд с включване от край до край...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB PRODUCTS Bouy Big Eye Swivel Bottle Cap
Маркерът за бутилки PB Products е идеалното решение за лесно създаване на система от шамандури от всяка празна бутилка.Капачката на бутилката разполага с Big Eye Swivel и пасва на почти всяка бутилка от 0,5 l; 1 l; 1,5 l; 2 l със стандартна капачка.Системата е идеална за използване при риболов на ме..
6,85 лв.
Дан. основа: 6,85 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Snail Zig liners & Foam Set
Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепването й.PB Products Snail Zig liners & Foam Set лесно се прикрепват към куката за риболов и имат отвор, в който може да се промуши парче плаваща пяна. Всеки пакет съдържа:4х охлюва (розово, жълто, черно, бяло)..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Nymph Zigligners &Foam Set
Ново в обхвата на PB Products са комплектът за зиг риг монтажи за шаран "Нимфа Зиглинър" и "Пяна". Този комплект за монтаж на косъм се състои от 2 цвята пяна и инструмент за закрепване на стръвта за риболов.Тези Zigliners лесно се прикрепват към куката за риболов и имат отвор, в който може да с..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Anti Eject, 10 бр.
Anti Eject е кука за риболов, която има малко по-дълга опашка от Super Strong hook, малко по-извит завой и леко обърнато ухо.Това дава възможност за по-бързо завъртане на куката за риболов в устата на рибата, когато се използва с плетено риболовно влакно.Anti Eject  hook е кука за риболов на ша..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Jungle Hook, 10 бр
PB Products Jungle Hook е кука за риболов с класическа форма.Тя е със средно късо стебло, което позволява да се използва с повечето монтажи за риболов, включително зиг риг и pop up монтаж на косъм.Jungle Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие, което намаляв..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Long Shank, 10 бр.
Long Shank hook е кука за риболов на шаран, която има характерна дълга опашка.Long Shank hook е истински ефективно оръжие в студено време, когато е важно реализирането на всяко кълване.Long Shank кука за риболов е оборудвана с много дълга дръжка, която завърта куката бързо в правилната посока, а ост..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Куки PB Products Power Curve Hook, 10 бр.
PB Products Power Curve PFTE е кука за риболов с остър като бръснач прав връх и леко извита дръжка.Тези свойства гарантират, че куката се завърта моментално и пробива бързо и безпогрешно.Тъй като дръжката на куката е леко огъната, можете също да ловите с тази кука без термосвиваем шлаух.Тази риболов..
13,70 лв.
Дан. основа: 13,70 лв.
Показани са от 1 до 16 от 26 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките