Меню
Добавени продукти

PB PRODUCTS

PB PRODUCTS - холандска марка за качествени end tackle продукти. 

Kуки PB Products Curved KD Hook, 10 бр.
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Kуки PB Products Curved KD Hook, 10 бр.
Curved KD Hook е кука за шаран с извита опашка, която кара куката да се завърта без допълнителен алайнер.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие.Поради извитото стъ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Винтове за стръв PB Products Ring Baitscrew 360
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: PB Products Ring Baitscrew 360
Винтове за стръв PB Products Ring Baitscrew 360 осигуряват бързо и здраво поставяне върху монтажа на косъм на плаващо или дънно протеиново топче.Микро вирбелът комбиниран с много лека пластмасова винтова глава ви не нарушава плаваемоста на критично балансираните топчета (wafters).Бърз и надежден нач..
14,70 лв.
Дан. основа: 14,70 лв.
Държач за въдица PB Products Bungee Rod Lock
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: PB Products Bungee Rod Lock
Държачът за въдица PB Products Bungee Rod Lock е предназначен за сигурно захващане на въдицата към бъзбар или колче.Той обгръща дръжката, като не позволява приплъзване или вдигане нагоре.Особено подходящ е за реки, при изправени вертикално въдици, за места, където обстоятелствата не позволяват ..
9,85 лв.
Дан. основа: 9,85 лв.
Куки PB Products Anti Eject, 10 бр.
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Куки PB Products Anti Eject, 10 бр.
Anti Eject е кука за риболов, която има малко по-дълга опашка от Super Strong hook, малко по-извит завой и леко обърнато ухо.Това дава възможност за по-бързо завъртане на куката за риболов в устата на рибата, когато се използва с плетено риболовно влакно.Anti Eject  hook е кука за риболов на ша..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Куки PB Products Intruder Hook
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Куки PB Products Intruder Hook
Intruder Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие.Тази кука е универсална, с остър връх, не е твърде дебела и лесно прониква в устата на шарана.Куката за риболов Intruder Hook на марката PB  Products може да се комбинира с всякакъв вид лидер материал, но..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Куки PB Products Jungle Hook, 10 бр.
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Куки PB Products Jungle Hook, 10 бр
PB Products Jungle Hook е кука за риболов с класическа форма.Тя е със средно късо стебло, което позволява да се използва с повечето монтажи за риболов, включително зиг риг и pop up монтаж на косъм.Jungle Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие, което намаляв..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Куки PB Products Long Shank, 10 бр.
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Куки PB Products Long Shank, 10 бр.
Long Shank hook е кука за риболов на шаран, която има характерна дълга опашка.Long Shank hook е истински ефективно оръжие в студено време, когато е важно реализирането на всяко кълване.Long Shank кука за риболов е оборудвана с много дълга дръжка, която завърта куката бързо в правилната посока, а ост..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Куки PB Products Power Curve Hook, 10 бр.
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Куки PB Products Power Curve Hook, 10 бр.
PB Products Power Curve PFTE е кука за риболов с остър като бръснач прав връх и леко извита дръжка.Тези свойства гарантират, че куката се завърта моментално и пробива бързо и безпогрешно.Тъй като дръжката на куката е леко огъната, можете също да ловите с тази кука без термосвиваем шлаух.Тази риболов..
13,70 лв.
Дан. основа: 13,70 лв.
Куки PB Products Super Strong Aligner hook, 10 бр.
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Куки PB Products Super Strong Aligner hook, 10 бр.
Super Strong е кука за шаран с права опашка, с голям запас от сила, подходяща за трудни водоеми.Ако удължите стъблото от 1,5 cm с помощта на силиконов алайнер, ще получите още по-добро засичане и обръщане.Super Strong Aligner hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново п..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Микро вирбел PB Products Ring Bait Swivel 24, 10 бр.
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: Микро вирбел PB Products Ring Bait Swivel 24, 10 бр.
Вирбелът за риболов Ring Bait Swivel 24 PB Products е перфектно допълнение към различни видове монтажи.Тези вирбели за риболов на шаран са с голяма издръжливост, въртят се безпроблемно и предотвратяват напълно усукването на влакното.Вирбелите за риболов са с кръгло ухо, което е по-надеждно от това с..
8,80 лв.
Дан. основа: 8,80 лв.
Ножица за плетено влакно PB Products Cutter Pliers
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: PB Products Cutter Pliers
Здрави и изключително остри ножици за подрязване на плетени и монофилни влакна.Много удобен инструмент за риболов или когато създавате монтажи за риболов на шаран.Ножицата за риболов има много здрава конструкция и осигурява отлично сцепление дори когато носите ръкавици или сте с мокри ръце.Ножицата ..
25,40 лв.
Дан. основа: 25,40 лв.
Силиконов шлаух PB Products Hook Silicone BDF, 0.5mm, 1 m
Ново
Производител: PB PRODUCTS Модел: PB Products Hook Silicone BDF, 0.5mm, 1 m
Силиконовият шлаух PB Products Hook Silicone е чудесен аксесоар, който предпазва монтажите ви от оплитане.С използването на силиконовия шлаух за риболов, ще бъдете сигурно, че монтажът ви е презентиран правилно.Вътрешният диаметър на силиконовия риболовен аксесоар е 0,5 мм., дължина - 1 метър...
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките