Меню
Добавени продукти

Пушещ дип KORDA GOO 115 ml

Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Изчерпано
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml | CARPMOJO.com
Пушещ дип KORDA GOO 115 ml
33,00 лв.
Дан. основа: 33,00 лв.
 • Бърза доставка: Изчерпано
 • Марка: KORDA
 • КОД: Пушещ дип KORDA GOO 115 ml

Възможни варианти

Информиран избор
Консултация за всеки продукт
Безплатна доставка
До офис за поръчки над 50 лв.
Сигурно плащане
Плащане след преглед и тест
Вземи на изплащане
Бързо и лесно с TBI или UNICREDIT

Korda Goo е революционен продукт съчетаващ едновременно дип, ароматизатор и спод-микс в една опаковка.Облакът от аромати, който се разнася от стръвта обработена с Goo ще да бъде видян и ще привлича рибите много по-бързо. Комбинацията от различни аромати и добавки за стръв, от които е направена тази уникална по рода си течност, са специално подбрани, за да се получи най-добрия и силен резултат.За 2019г новите аромати са:Krill Supreme - това е име, което не се нуждае от представяне, тъй като Крил е популярен в риболова на шарани от няколко години. Може да се комбинира както с рибни аромати, така и с плодови. Той е Supreme - с "тънка" структура и е подходящ за подготовка на плуващи топчета, стик миксове или киснене на стръв в него.Pinkberry Smoke - въпреки че има мек плодов мирис, това всъщност е измамно мощен дип. Той има млечен, пастелен цвят в бонбоново розово. Освен че е популярен избор за риболов на шаран, той намира приложение и за други видове мирни риби. Pinkberry Smoke е с гъст вискозитет и е идеален за намазване върху стръвта и ПВА продукти. Създава по-обемен облак под водата.Isotonic Supreme - е доста уникален с това, че всъщност има много блед цвят, но по време на тестването се оказа невероятно ефективен. Има плодов мирис на Естер и е толкова силен, че те "хваща" за гърлото, когато го подушиш. Чудесен е за накисване на топчета, за да създаде "Изотонична гъба". Може да се използва при всякаква температура на водата!


Една бутилка Goo е за много дълга употреба и цената ѝ не е цена за един риболов, тъй като ще продължите да я ползвате многократно при различни излети. Има само един дип пушек Kiana Carp Goo и продължава да издържа теста на времето", заключи Али.

 

Продуктовата гама на The Goo включва още и следните разновидности, които се предлагат в опаковка от 115 мл:

 • Wicked Tuna Supreme - Комбинация от сладък привкус и риба Тон. Светло розов цвят подходящ за комбиниране с бяла стръв.
 • Wicked Tuna Smoke - Комбинация от сладък привкус и риба Тон, но в по-лек вариант. Придава на стръвта тъмно розов към червен цвят.
 • Wonderberry Supreme - Първия бял цвят в гамата Goo. Силен плодов аромат подходящ за всякакви условия на риболов.
 • Bumbleberry Supreme - Плодов аромат комбинация от цитрусови плодове. Придава на стръвта тъмно розов към оранжев цвят.
 • VINDAGOO Supreme - Специална селекция от различни видове чили.
 • Tigernut Smoke - Неустоимо вкусен Тигров фъстък
 • MANGONANA Supreme - Плодов аромат комбинация от екзотични плодове
 • KING CRAB Supreme - Силен аромат на Рак.
 • Spicy Squid Power Smoke - Подсилващ пушек Пикантен Калмар
 • Garlic Glaze Power Smoke - Подсилващ пушек Чесън - много специфичен, не натрапчив аромат
 • Strawberry Kick Bait Smoke - Пушек за стръв Ягода
 • Mystic Spice Подсилващ пушек Пикантни подправки (не люти)
 • Halibut Haize Power Smoke - Подсилващ пушек Халибут
 • Corn Twist Bait Smoke – Пушек за стръв Царевичен микс
 • Pineapple Supreme Bait Smoke – Пушек за стръв Ананас
 • Perfect Peach Power Smoke – Подсилващ пушек Праскова
 • Tutti Frutti Power Smoke – Подсилващ пушек Плодов микс
 • Pineapple Power Smoke – Подсилващ пушек Ананас
 • Raspberry Plume Bait Smoke - Пушек за стръв Малина и Слива

 

Подсилващите пушеци, Power Smoke, са подходящи за така неречените "цветни води". Bait Smoke, пушек за стръв, са подходящи за бистри води.

 

Пушеците Korda Goo са подходящи да се ползват както от шаранджий така и от всеки друг риболовец искащ да повиши нивото на улова си.

 

The Goo е комбинация от цветове и аромати, която може да бъде използвана самостоятелно или в комбинация с други продукти от този тип. Като цяло, колкото по-топла е водата и колкото по-активна е рибата, толкова по-голямо влияние ще има The Goo върху риболова.

 

Ето една реплика на Дани Феърбас: "The Goo, както аз го виждам, е нещо с което да привлечеш рибата до стръвта по-бързо, като PVA торбичка, но на стероиди! Всъщност, The Goo допълва перфектно риболова с PVA, било то с мрежа или торбички."

Поръчки в онлайн магазин www.carpmojo.com се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до събота на обяд. Поръчки, направени в събота следобяд и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим. Поръчка, направена до 15:00 в работен ден, при възможност се изпраща в същия ден. 


Потвърждение на поръчки:

За потвърждение на поръчката ще се свържем с Вас на телефонния номер, който сте посочили. В случай, че телефонният номер е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили, и поръчката ще бъде задържана. Изпращаме стоки само след потвърждение от клиента, за да сме сигурни, че сте сигурни, че сте избрали най-доброто за конкретната ситуация.

Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com в съответствие с Общите условия за ползване.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Онлайн магазин www.carpmojo.com притежава голяма част от артикулите на склад, но поради големия предлаган асортимент, може някой от поръчаните продукти да е изчерпан в момента, за което ще ви уведомим в телефонен разговор.


Цени на доставката

Цената на доставката зависи изцяло от ставките на Еконт Експрес и се влияе от теглото и сумата на наложения платеж. Във всяка ситуация ще ви предложим най-изгодната доставка, без излишни оскъпяващи услуги.


- офис на Еконт – около 5 лв., според тарифите на Еконт. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

- адрес в България – около 7 лв., според тарифите на Еконт. По договаряне за по-големи поръчки.
- доставка в чужбина - възможна е доставка с български пощи, Interlogistica, GLS и други, според тарифите им и за сметка на купувача.

 

При поръчка на лодки, двигатели и други артикули с голямо общо тегло, доставката ще бъде уточнена в телефонен разговор.

ВСИЧКИ ПРАТКИ В ЕКОНТ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ЧУПЛИВИТЕ И СКЪПИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ СЪС ЗАСТРАХОВКА.
ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА!


Има случаи на счупени въдици и повредени ОТ КУРИЕРА пратки, но приети от клиента, именно защото не е направена тази проверка. Ние плащаме застраховка за всяка наша ценна пратка, но тя е валидна само, ако Вие на място констатирате повредата. При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера. За всяка пратка разполагате с 15 минути.
Дори куриерът да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта, следва на място да поискате да Ви се състави констативен протокол от куриера и не трябва да заплащате наложения платеж.

 

Начини на плащане

Всички поръчки се изпращат по Еконт с наложен платеж и опция преглед и тест.
Разгледайте внимателно пратката и ако сте сигурни, че всичко е здраво и нищо не липсва, тогава можете да заплатите сумата по поръчката на обслужващия Ви куриер. Ако забележите липса или неточност в поръчката, не бързайте да плащате на куриера, позвънете ни, за да уточним детайлите.

ЗАПАЗЕТЕ ТОВАРИТЕЛНИЦАТА, КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ С ПРАТКАТА. ТЯ Е ВАШАТА КАСОВА БЕЛЕЖКА И БЕЗ НЕЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТА (ако има такава), ИЛИ ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА В РАМКИТЕ НА ЗАКОНОВИЯ СРОК.


Стоки на изплащане с TBI кредит

Опцията за покупка на изплащане с TBI кредит е валидна за 1 или няколко продукта с обща стойност над 150 лв.
Добавете избраните протукти в количката и когато сте готови, натиснете бутона КОЛИЧКА.
Там ще видите всички избрани продукти, а под тях се намира оранжевият бутон  Купи с кредит от TBIbank .




Ако имате някакви въпроси, моля, позвънете директно на телефон 088 77 38 904 - Михаил Петков.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Новите Mainline Wafter Hookbaits са критично балансирани топчета за стръв - wafters. Просто нанижете уафтъра върху избрания от вас монтаж и оставете т..
21,50 лв.
Дан. основа: 21,50 лв.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките