Меню
Добавени продукти

Секция ФИДЕР

Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS RED STORM Wafters 10/12mm
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествано на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказало успеха от дивия яз. Огоста,..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
КОД: Пелети MOJO MAGIC BAITS
Качествени и изпитани рибни пелети, произведени в България.Подходящи както за захранване, така и за PVA торбички.Супер мазни и с плътен черен цвят, силен и приятен рибен аромат.Високото съдържание на естествени рибни протеини стимулира апетита и привлича рибите, а бързото отделяне на вкус и аромат у..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS Fish and Barbeque WAFTERS, микс 10/14 mm
T-BAITS Fish and Barbeque са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоПопулярният аромат вече е наличен и в балансирани топчета за стръв - wafters.Тяхната неутрална плуваемост ви позволява да направите изключително балансиран монтаж, в който помръдва единствено стръвта, докато куката..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish WAFTERS, микс 10/14 mm
T-BAITS Spicy Fish се отличават с рибния си аромат и лют вкусПопулярният аромат вече е наличен и в балансирани топчета за стръв - wafters.Тяхната неутрална плуваемост ви позволява да направите изключително балансиран монтаж, в който помръдва единствено стръвта, докато куката и повода лежат скри..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KDA011
Korda Bait-Up Method Feeders притежават уникално позициониране на тежестта, като така се гарантира, че стръвта ще има перфектната презентация.Трите перки гарантират прецизен полет и перфектно задържане на поставената храна, за да достигне тя всеки път на хранителното петно...
8,79 лв.
Дан. основа: 8,79 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Czinkers 6x9mm
Feeder Bait Czinkers е лека балансирана стръв, която повдига собственото си тегло, но не и куката.Това дава прекрасна презентация на ярката ви стръв, насред малкото петно от храна, което би било неустоима хапка за всяка гладна риба.Могат да бъдат монтирани на косъм, с игла или с ластик.Задържат форм..
7,50 лв.
Дан. основа: 7,50 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Mikron Wafters 4mm
Mikron Wafters 4mm са перфектната фидер стръв - малки, ярки и с неутрална плуваемост.Комбинацията от цветовете ви дава повече възможности, за да отговаряте на предпочитанията на рибата.Балансираната им плуваемост позволява да изпъкнат над пелетите или захранката и да привлекат веднага погледа на риб..
9,50 лв.
Дан. основа: 9,50 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Twister 12mm
Twister са нова стръв на полската марка FEEDER BAIT с иновативна форма, имитираща естествена храна на рибите.Туистърът е с неутрална плаваемост - повдига собственото си тегло, но не и куката, като се поклаща над дъното.Може да ги използвате в комбинация с различни размери куки - от номер 6 в контакт..
9,50 лв.
Дан. основа: 9,50 лв.
Марка: FEEDER BAIT КОД: FEEDER BAIT Xplode Pellet 12mm
Feeder Bait Xplode Pellet 12 mm са идеални за вcичĸи видове риболов, може да се използват еднакво успешно на метод, фидер или шаранджийски риболов.Силно плуващи са, което ги прави перфектна стръв за zig rig.Те са супер бързоразтворими, отдават облак от вкус и аромат веднага, щом попаднат във водата ..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: GURU КОД: GBYT
Малките байонетни винтове се използват за бърза смяна на различни видове стръв при риболова на фидер.Те са подходящи за топчета, меки пелети и изкуствени примамки.Те са здрави и устойчиви на корозия.Уникалният дизайн помага за здравото захващане на стръвта, а голямото ухо им позволява да се използва..
6,84 лв.
Дан. основа: 6,84 лв.
Марка: GURU КОД: GSLS
Guru Snap Link & Swivel са перфектните конектори за фидер хранилки.Включват вирбел размер 11 с карабинка в матово черен цвят.Карабинката е със скрит затвор, без стърчащи краища, които да заплитат поводите.Може да бъде използвана и като бърза връзка за монтажи при инлайн хранилки.Здрава и надеждн..
7,40 лв.
Дан. основа: 7,40 лв.
КОД: GS11
Kaчecтвeни виpбeли за фидер риболов от GURU.Размерът пасва на всички инлайн хранилки на марката, използва се и против оплитане при монтажи с кошничка.Черният матов завършек елиминира всички проблясъци, за да не плаши рибите.Изработени от качествена стомана, способни да задържат дори трофейни риби.10..
7,25 лв.
Дан. основа: 7,25 лв.
Марка: FOX КОД: CLU427 CLU428 CLU429
Нов модел водонепромокаеми чанти от FOX, изработени от дебел PVC материал.Устойчиви на силно износване и 100% водоустойчиви, чантите FOX HD Dry Bags ще запазят багажът ви сух, независимо дали вали проливен дъжд или неволно ги изпуснете във водата.Поставете вещите, изкарайте въздуха, увийте няколко п..
46,90 лв.
Дан. основа: 46,90 лв.
Марка: GURU КОД: GLND55
GURU Duеl550 пpeдлaгa изключително голям диаметър и комбинация от 2 размера на мрежата.6 мм странична за бързо кепване на рибата и 2мм на дъното, щадяща рибите и помагаща за лесното откачане на куката при риболов на косъм.Мрежата е вградена в рамката за максимална защита при работа на каменист терен..
41,00 лв.
Дан. основа: 41,00 лв.
Марка: GURU КОД: GLNS50
Главата за кеп GURU Landing Net Speed 500 е изработена от супер здрава алуминиева конструкция с 6мм око на мрежата.Едрата и тънка мрежа позволява отлична маневреност във водата, а големият диаметър от 50см ви позволява да кепнете дори трофейни риби.Мрежата е с протектор и е вградена в рамката з..
43,00 лв.
Дан. основа: 43,00 лв.
Марка: GURU КОД: GRR075
Вързани монтажи GURU, използващи популярните KAIZEN куки на марката и 15 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Тези куки са проектирани да бъдат супер здрави, като същевременно имат сравнително тънък диаметър на куката.Голямата лопата прави връзването на Kaizen много..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Показани са от 1 до 16 от 114 резултата (8 страници)

Специализирани продукти за риболов на фидер.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките