Меню
Добавени продукти

Куки, вирбели, поводи

Марка: GURU КОД: GSB
Guru Speed Bead е комплект от меки буфери със скрити в тях бърза връзка с вирбел.Този тип връзка ви позволява с едно движение да смените повода си, без връзване и развръзване на клупове.Изключително лесни за ползване и доста ефикасни за постигане на по-бърз и резултатен риболов.Предлагат се в опаков..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: GURU КОД: GBYT
Малките байонетни винтове се използват за бърза смяна на различни видове стръв при риболова на фидер.Те са подходящи за топчета, меки пелети и изкуствени примамки.Те са здрави и устойчиви на корозия.Уникалният дизайн помага за здравото захващане на стръвта, а голямото ухо им позволява да се използва..
6,84 лв.
Дан. основа: 6,84 лв.
Марка: GURU КОД: GSLS
Guru Snap Link & Swivel са перфектните конектори за фидер хранилки.Включват вирбел размер 11 с карабинка в матово черен цвят.Карабинката е със скрит затвор, без стърчащи краища, които да заплитат поводите.Може да бъде използвана и като бърза връзка за монтажи при инлайн хранилки.Здрава и надеждн..
7,40 лв.
Дан. основа: 7,40 лв.
КОД: GS11
Kaчecтвeни виpбeли за фидер риболов от GURU.Размерът пасва на всички инлайн хранилки на марката, използва се и против оплитане при монтажи с кошничка.Черният матов завършек елиминира всички проблясъци, за да не плаши рибите.Изработени от качествена стомана, способни да задържат дори трофейни риби.10..
7,25 лв.
Дан. основа: 7,25 лв.
Марка: GURU КОД: GRR075
Вързани монтажи GURU, използващи популярните KAIZEN куки на марката и 15 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Тези куки са проектирани да бъдат супер здрави, като същевременно имат сравнително тънък диаметър на куката.Голямата лопата прави връзването на Kaizen много..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: GURU КОД: GRR102
Вързани монтажи GURU, използващи популярната QM1 куки на марката и 10 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Перфектен монтаж за различни видове стръв - царевица, меки пелети, уафтъри, хляб, мини бойли и други.Куките са с добавен силиконов шлаух, който придържа косъма..
10,35 лв.
Дан. основа: 10,35 лв.
Марка: GURU КОД: GRR164, GRR165, GRR166, GRR168
Вързани монтажи GURU, използващи популярната SMWG куки на марката и 10 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Перфектен монтаж за различни видове стръв - царевица, меки пелети, уафтъри, хляб, мини бойли и други.Куките са с добавен силиконов шлаух, който придържа косъм..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: GURU КОД: GRR025
GURU QМ1 Ѕрееdѕtор Rіgѕ са готови монтажи, използващи QM1 куки и уникалните бързи стопери на ГУРУ.Kyĸитe ca eĸcтpeмнo здpaвитe QМ1, a влaĸнoтo c ĸoeтo ca въpзaни e здpaвия мoнoфил N-Gаugе.Бъpзитe cтoпepи пъĸ щe нaмaлят вpeмeтo за смяна на стръвта, а използваните по-дебели влакна ще задържат и най-бо..
10,39 лв.
Дан. основа: 10,39 лв.
Марка: GURU КОД: GPP
Реllеt Рlіеrѕ са леки и удобни клещи, създадени за лесно поставяне на ластик върху пелети.Поставяте ластичето, стискате клещите, поставяте пелетата и готово! Освен пелети, може лесно да поставяте и различни видове червеи...
13,69 лв.
Дан. основа: 13,69 лв.
Марка: KORDA КОД: KRCH
Не след дълго след излизането на пазара на куките Krank, Том Доув реши да създаде модел за Chod монтажи с обърнато навън ухо.Неговото въображение е било запленено от начина, по който непрекъснато се извива стеблото на куките, създавайки това, което много от на..
12,69 лв.
Дан. основа: 12,69 лв.
Марка: KORDA КОД: KMH
Шаранджииски куки Korda с тефлоново покритие модел MIXA.Този модел куки се отличават с кованото си тяло, късото си рамо и много острото "Curved Point" острие.Куки Korda Mixa Hook са били предназначени за риболов на шаран на повърхността, но като се има предвид остротата и характеристиките им те се и..
12,69 лв.
Дан. основа: 12,69 лв.
Марка: GURU КОД: GRR075, GRR076, GRR077
Kai Zen е Японска дума и означава "подобряване" или "промяна към по-добро".Както подсказва името ѝ, тези куки са проектирани с помощта на най-новите подобрения в технологиите за дизайн и производство на куки за риболов.GURU Kaizen EYED Hook са същите GURU Kaizen куки, но с ухо вместо с лопатка.Невер..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: GURU КОД: QM1
QM1 е революционна серия куки на Guru с уникална странична извивка.След прецизно инженерство куката е направена с уникална, силно изкривена извивка на рамото, което гарантира повече успешно извадени риби.Всяка кука от серията QM е покрита с PTFE (тефлоново) покритие, което осигурява по-голяма издръж..
8,20 лв.
Дан. основа: 8,20 лв.
Марка: GURU КОД: GXSEB08
Куката Super XS Eyed е специално проектирана да се справи с най-екстремните ситуации!Супер широкият отвор в комбинация със силата, остротата, покритието и ухото с дупка правят тази кука абсолютно брилянтна, когато целта е голяма риба!Супер версия на мега популярната кука X-strong Carp SpadeНевероятн..
5,89 лв.
Дан. основа: 5,89 лв.
Марка: KORDA КОД: KRCHB
Не след дълго след излизането на пазара на куките Krank, Том Доув реши да създаде модел за Chod монтажи с обърнато навън ухо.Неговото въображение е било запленено от начина, по който непрекъснато се извива стеблото на куките, създавайки това, което много от на..
12,69 лв.
Дан. основа: 12,69 лв.
Марка: KORDA КОД: KMHB
Шаранджииски куки без контра Korda с тефлоново покритие модел MIXA.Този модел куки се отличават с кованото си тяло, късото си рамо и много острото "Curved Point" острие.Специален модел без контра, особено желан от фидер състезателите, където куките без контра са задължително правило.Куки Korda Mixa ..
12,75 лв.
Дан. основа: 12,75 лв.
Показани са от 1 до 16 от 23 резултата (2 страници)

Куки, вирбели и вързани поводи за фидер.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките