Меню
Добавени продукти

Кутии, чанти, кофи

Марка: FOX КОД: CLU427 CLU428 CLU429
Нов модел водонепромокаеми чанти от FOX, изработени от дебел PVC материал.Устойчиви на силно износване и 100% водоустойчиви, чантите FOX HD Dry Bags ще запазят багажът ви сух, независимо дали вали проливен дъжд или неволно ги изпуснете във водата.Поставете вещите, изкарайте въздуха, увийте няколко п..
46,90 лв.
Дан. основа: 46,90 лв.
Класьор за поводи GURU Adjustable Rig Case 15inch
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRC02
Нов XL класьор осигуряващ цялостно и безопасно решение за съхранение и транспорт на различни вързани куки.Основното предимство при него е фактът, че можете да коригирате дължините на поводите си така, че да отговарят на вашите точни нужди за ситуацията.Тази универсална система работи с  регулир..
89,90 лв.
Дан. основа: 89,90 лв.
Марка: GURU КОД: GRB
Koмпaĸтнo peшeниe зa cъxpaнявaнe нa пoвoди.Taзи ĸyтия щe ви пoмoгнe дa cъxpaнявaтe бeзoпacнo и в ĸoмпaĸтeн вид cъcтeзaтeлни, фидep, плyвĸapcĸи и дopи шapaнджийcĸи пoвoди.Здpaвaтa, ycтoйчивa нa yдap и вoдa, ĸyтия cъдъpжa 10 шпyли oт мeĸия мaтepиaл ЕVА и 20 пинчeтa зa фиĸcиpaнe нa пoвoди.Бeз пpoблeм в..
33,25 лв.
Дан. основа: 33,25 лв.
Класьор за поводи GURU Rig Case XL
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRCX
Супер твърда и водонепроницаема кутия за над 1000 предварително вързани куки в различни комбинации.Класьорът разполага с регулируеми държачи, използващи щифтове, поставени на подвижни релси, които могат да бъдат лесно фиксирани на желаното разстояние. GURU ХL Rіg Саѕе e нaиcтинa гoлям ĸлacьop. ..
134,90 лв.
Дан. основа: 134,90 лв.
Контейнери за захранка GURU Bucket Plus 4 System 17l
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GB17
Системата 4 Plus е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата 4 Plus е с размер 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всеки от които мо..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Марка: GURU КОД: GBT01, GBT02, GBT03
Универсална кутия за съхранение на стръв или захранка.Предоставя отлична подредба и свежест на стръвта, благодарение на мекият гумиран капак със супер ситни отвори.Кутиите GURU Bait Box са изработени от мека, нечуплива пластмаса.Налични размери:Малка с вместимост 1pint (0.568л) - капак с дупки, подх..
6,85 лв.
Дан. основа: 6,85 лв.
Марка: GURU КОД: KBU005
Резервни контейнери за системата 4 Plus на GURU.Системата 4 Plus е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата 4 Plus е с размер 17 литра и се предлага в комплек..
15,70 лв.
Дан. основа: 15,70 лв.
Марка: GURU КОД: GBS1
Леки, удобни и здрави цедки за пелети, с чиято помощ ще подхотвите своята захранка бързо и без затруднения.Накиснете пелетите във вода или атрактор с желан аромат и извадете лесно с помоща на двата заоблени края на цедката.Характеристики:Бързо освобождава излишната вода при подготовката на стръв и з..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: GURU КОД: GBS3
Леки, удобни и здрави цедки за пелети, с чиято помощ ще подхотвите своята захранка бързо и без затруднения.Накиснете пелетите във вода или атрактор с желан аромат и извадете лесно с помоща на двата заоблени края на цедката.Характеристики:Бързо освобождава излишната вода при подготовката на стръв и з..
8,79 лв.
Дан. основа: 8,79 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)

Кутии, чанти, кофи за съхранение на фидер аксесоари.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките