Меню
Добавени продукти

Влакна

Марка: GURU КОД: GNG11, GNG13, GNG15, GNG19, GNG22, GNG25
GURU N-Gauge е монофилно влакно за монтажи, използвано както при фидер, така при риболов на плувка.Произведено в Япония, с абсолютно еднакъв диаметър по цялата дължина и реален тест за здравина.N-Gauge е абсолютно прозрачно, което го прави подходящо за употреба във всякакви условия, дори за най-чист..
13,70 лв.
Дан. основа: 13,70 лв.
Марка: GURU КОД: GDL6
Guru DRAG LINE е здраво монофилно влакно за основна линия.Предлага оптимална комбинация от абразивоустойчивост и диаметър, проектирано е да устои на риболов в трудни води с много подводни препятствия и камъни.То е супер гъвкаво и едновременно с това здраво.Завършено в трудно видимия си зелен цвят, D..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Марка: GURU КОД: GPUL8
GURU Рulѕе Lіnе е висококачествено монофилно влакно, произведено по най-нови технологии.То предоставя отлична комбинация от ниска разтегливост, висока абразивоустойчивост, бързо потъване и чудесен кастинг.Предлага се на ролка от 300 метра с маркер на 150м за удобно и лесно разделяне на 2 шпули.Светл..
24,50 лв.
Дан. основа: 24,50 лв.
Марка: GURU КОД: GPRO10
Качествено влакно, paзpaбoтeно c пoмoщтa нa нaй-нoвaтa тexнoлoгия нa Гypу.Влакното PULSE PRO предлага ниcĸa paзтeгливocт, пoмaгaщa дa ce oтчитaт cлaбитe индиĸaции нa пo-гoлeми диcтaнции.Линиятa Рulѕе Рrо имa фин диaмeтъp зa пocтигaнe нa пo-гoлямa диcтaнция пpи ĸacтинг, нo тoвa нe пpaви ĸoмпpoмиc c и..
31,30 лв.
Дан. основа: 31,30 лв.
Марка: GURU КОД: GFC
GURU PURE Fluorocarbon е абсолютно невидимо влакно за монтажи, което ляга плътно на дъното.Истинският флуорокарбон се слави с абсолютната си прозрачност и 4 пъти по-тежко собствено тегло от монофилните влакна.PURE е японски флуорокарбон, доказал се с безкомпромисното си качество.Подходящ е както за ..
19,59 лв.
Дан. основа: 19,59 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно влакно KATRAN CRYPTON, 300 m
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Марка: DAIWA КОД: DAIWA N’Zon Line Sinking Feeder Mono
Висококачествено, потъващо и много меко монофилно влакно за фидер риболов.Ролките от 300 метра имат специален маркер на 150м, с който лесно може да я разделите на 2 макари.Матовата повърхност на N'Zon Feeder Mono предотвратява отражението и е практически невидимо под водата.Висока якост на възелВисо..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Специализирани влакна за фидер риболов.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките