Меню
Добавени продукти

Стръв и захранки

Марка: FJUKA КОД: FJUKA CARPO
Fjuka CARPO са полутвърди бойли пелети с отвор, напоени със специалния Sensate™ атрактор.Устойчиви на разтваряне, Fjuka CARPO са идеалното решение за метод фидер и шаранджийски риболов. Предварително пробити за лесно и бързо поставяне на косъм или ластик.Контролираното отделяне на Sensate™ атра..
13,00 лв.
Дан. основа: 13,00 лв.
Марка: FJUKA КОД: FJUKA FATBOYS 2IN1 10mm
Fjuka 2-в-1 FATBOYS са 10мм меки пелети/стръв със Sensate™ атрактор за привличане на рибите.Пелетите се закрепват надеждно на куката без да изпадат или да се разграждат, а благодарение на уникалната гъвкава технология от Fjuka може да ги оформяте като червеи, царевични зърна или стръв от хляб.Разпол..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: FJUKA КОД: FJUKA MICROS 2IN1 3mm
Fjuka 2-в-1 Micros са 3мм меки пелети/стръв със Sensate™ атрактор за привличане на рибите.Пелетите се закрепват надеждно на куката без да изпадат или да се разграждат, а благодарение на уникалната гъвкава технология от Fjuka може да ги оформяте като червеи, царевични зърна или стръв от хляб.Разполаг..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: FJUKA КОД: FJUKA ORIGINAL 2IN1 5mm
Fjuka 2-в-1 ORIGINAL са 5мм меки пелети/стръв със Sensate™ атрактор за привличане на рибите.Пелетите се закрепват надеждно на куката без да изпадат или да се разграждат, а благодарение на уникалната гъвкава технология от Fjuka може да ги оформяте като червеи, царевични зърна или стръв от хляб.Разпол..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: FJUKA КОД: FJUKA SINKING NEEONZ
Fjuka NEEONZ e потъваща мека флуро стръв, комбинираща привлекателния си цвят със Sensate™ атрактора с бързо действие.Това буквално е стръв за всякакви риби и метод на риболов, която поставяте директно, може да нанижете на косъм или със силиконов ринг.Подходящи за фидер, method, плувка и дори шарандж..
13,00 лв.
Дан. основа: 13,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)

Стръв и захранки за риболов на плувка.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките