Меню
Добавени продукти

Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1

Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1 | CARPMOJO.com
Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1 | CARPMOJO.com
Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1 | CARPMOJO.com
Безплатна доставка -9 %
Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1 | CARPMOJO.com
Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1 | CARPMOJO.com
Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1 | CARPMOJO.com
Сигнализатори PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1
499,00 лв.
548,00 лв.
Дан. основа: 499,00 лв.
 • Бърза доставка: Бърза доставка
 • Марка: PROLOGIC
 • КОД: PROLOGIC Fulcrum RMX PRO Bite Alarms Set 2+1
на 12 вноски по 47.57 лв.
купи на изплащане
Информиран избор
Консултация за всеки продукт
Безплатна доставка
До офис за поръчки над 50 лв.
Сигурно плащане
Плащане след преглед и тест
Вземи на изплащане
Бързо и лесно с TBI или UNICREDIT

След 3 години разработка и 2 години строга програма за тестване, Prologic ни представя RMX Pro - елегантни ретро аларми с магнитни ролки, пълни с допълнителни функции и технологии за професионалния риболовец.

RMX-Pro са с изцяло нов и изискан дизайн, разполагащ с всички нови вътрешни елементи и компоненти, предлагащи цяло ново поколение технологичен и функционален напредък.

Multi-Color L.E.D - Изберете между 6 цветови опции с едно натискане на бутон. Червено, зелено, синьо, жълто, лилаво и бяло.

Pro-Sync - Веднъж сдвоени, автоматично синхронизира настройките на алармата с приемника, така че ще трябва да настроите предпочитаните настройки за цвета на тона и L.E.D на алармата само веднъж.

Mute mode - Безшумен режим - Класически оформеният и многофункционален превключвател с три степени предлага режим на заглушаване (при средно положение), който също активира и дискретна светлина за отпускания Drop Back White L.E.D. Това позволява на риболовеца не само да настройва своите обтегачи в перфектна тишина, но и без използването на челник. Нощните светлинки използват енергийно ефективна технология за нисък разход на батерия. Те работят само с 30% от общата си яркост, гарантирайки, че консумацията на батерията е сведена до минимум.

Bite-Tec автоматично отменя функциите на нощната светлина, помагайки за много по-ясно визуално присъствие, когато ухапването е в ход, и автоматично се нулира след заключване на светлинната последователност.

Pro-Sec - предупреждава риболовеца визуално и звуково чрез приемника, че алармата е изключена.

Bite & Light - Интегрирани 2 настройки за яркост - Bivvy Light осветлението може да се настрои автоматично да светва, когато кълването е в ход. Помагайки Ви да постигнете много по-бързо време за реакция, докато осветявате Вашия изходен маршрут от палатката - преместете превключвателя за включване / изключване в средно положение.

DSR - Цифрово синхронизирана ролка - Чрез увеличаване размера на 4 магнитната ролка и с помощта на някои много хитри технологични постижения, успяхме да предложим много по-широк спектър от настройки на чувствителността, като същевременно намалим необходимите настройки до минимум. Това помага за премахване на фалшиви кълванета и значително намалява алармите, задействани преждевременно от движението на водата и екологични смущения като вятър и плаващи плевели.


Характеристики на алармата:

 • Прецизен 3-степенен превключвател - Нагоре - Включено; Средно - Без звук; Надолу - Изключен
 • V - 6 + 1 Настройки за сила на звука / без звук
 • T - 6 Настройки на тона
 • S - 4 Настройки за чувствителност
 • L - 6 многоцветни опции на LED светлините - червено, зелено, синьо, жълто, лилаво и бяло
 • Двоен звуков сигнал и специална LED светлина при отпускане
 • 20 секундно заключване на LED светлините при рън/отпускане назад
 • Нощни лампи - LED диод под ролката и 2бр върху Снаг баровете с Bite-Tec технология за нулиране на режима
 • Mute mode с дискретна LED светлина
 • DSR - помага за избягване на фалшивите кълванета
 • Снаг барове с 3-степенно завъртане и заключване
 • Предпазител пред ролката
 • Power out socket - изход за захранване на светещ обтегачи
 • Стилен метален говорител
 • 15мм черна ролка с 4 магнита
 • Работи с 2 бр. батерии ААА (не са включени)
 • 100% водоустойчива

 

Характеристики на приемника:

 • Прецизен 3-степенен превключвател - Нагоре - Включено; Средно - Без звук; Надолу - Изключен
 • V - 6 + 2 Настройки за сила на звука / без звук / вибрация
 • М - запаметяваща фукция за последното кълване с LED светлина за 5 секунди
 • Bite & Light - Интегрирани 2 настройки за яркост - Bivvy Light осветлението може да се настрои автоматично да светва, когато кълването е в ход.
 • Pro-Sync - Веднъж сдвоени, автоматично синхронизира настройките на алармата с приемника, така че ще трябва да настроите предпочитаните настройки за цвета на тона и L.E.D на алармата само веднъж
 • Pro-Sec - предупреждава риболовеца визуално и звуково чрез приемника, че алармата е изключена. Супер екстра против кражба.
 • Работи с 4бр батерии ААА (не са включени)
 • 100% водоустойчив
 • Обхват 200м

Поръчки в онлайн магазин www.carpmojo.com се приемат денонощно през цялата седмица, а се изпълняват (обработват и изпращат) от понеделник до събота на обяд. Поръчки, направени в събота следобяд и неделя, се обработват и изпращат в понеделник. Когато има официални почивни дни и национални празници, изпращането на поръчките е според работното време на куриерите, с които работим. Поръчка, направена до 15:00 в работен ден, при възможност се изпраща в същия ден. 


Потвърждение на поръчки:

За потвърждение на поръчката ще се свържем с Вас на телефонния номер, който сте посочили. В случай, че телефонният номер е грешен, непълен или никой не отговаря, ще се опитаме да се свържем с Вас и чрез имейла, който сте посочили, и поръчката ще бъде задържана. Изпращаме стоки само след потвърждение от клиента, за да сме сигурни, че сте сигурни, че сте избрали най-доброто за конкретната ситуация.

Условия на доставка:

Доставката на стоки на територията на Република България извършваме с куриерска фирма Еконт Експрес, съгласно тарифите, посочени на www.econt.com в съответствие с Общите условия за ползване.

Срок на доставка:

Срокът на доставка зависи от наличността на артикулите. В случай, че разполагаме с всички поръчани продукти на склад, доставката е в срок от 24 часа от момента на изпращането. Нормалният срок за изпълнение на поръчка е 1-2 работни дни. Ако продуктът не е на склад, срокът е различен и за него ще Ви уведомим в телефонния разговор.

При наличие на обстоятелства, водещи до забавяне изпълнението на поръчката, клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
Онлайн магазин www.carpmojo.com притежава голяма част от артикулите на склад, но поради големия предлаган асортимент, може някой от поръчаните продукти да е изчерпан в момента, за което ще ви уведомим в телефонен разговор.


Цени на доставката

Цената на доставката зависи изцяло от ставките на Еконт Експрес и се влияе от теглото и сумата на наложения платеж. Във всяка ситуация ще ви предложим най-изгодната доставка, без излишни оскъпяващи услуги.


- офис на Еконт – около 5 лв., според тарифите на Еконт. Безплатна доставка за поръчки над 50 лв.

- адрес в България – около 7 лв., според тарифите на Еконт. По договаряне за по-големи поръчки.
- доставка в чужбина - възможна е доставка с български пощи, Interlogistica, GLS и други, според тарифите им и за сметка на купувача.

 

При поръчка на лодки, двигатели и други артикули с голямо общо тегло, доставката ще бъде уточнена в телефонен разговор.

ВСИЧКИ ПРАТКИ В ЕКОНТ СЕ ИЗПРАЩАТ С ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД И ТЕСТ! ЧУПЛИВИТЕ И СКЪПИ ПРАТКИ СЕ ИЗПРАЩАТ СЪС ЗАСТРАХОВКА.
ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА ВАШАТА ПРАТКА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕД КУРИЕРА ПРОВЕРЕТЕ СЪСТОЯНИЕТО НА СТОКАТА В ПАКЕТА!


Има случаи на счупени въдици и повредени ОТ КУРИЕРА пратки, но приети от клиента, именно защото не е направена тази проверка. Ние плащаме застраховка за всяка наша ценна пратка, но тя е валидна само, ако Вие на място констатирате повредата. При получаване на пратката задължително проверете съдържанието ѝ пред куриера. За всяка пратка разполагате с 15 минути.
Дори куриерът да бърза, Вие не бързайте, а надлежно си огледайте това, за което ще платите. Ако установите счупване или увреждане вследствие на транспорта, следва на място да поискате да Ви се състави констативен протокол от куриера и не трябва да заплащате наложения платеж.

 

Начини на плащане

Всички поръчки се изпращат по Еконт с наложен платеж и опция преглед и тест.
Разгледайте внимателно пратката и ако сте сигурни, че всичко е здраво и нищо не липсва, тогава можете да заплатите сумата по поръчката на обслужващия Ви куриер. Ако забележите липса или неточност в поръчката, не бързайте да плащате на куриера, позвънете ни, за да уточним детайлите.

ЗАПАЗЕТЕ ТОВАРИТЕЛНИЦАТА, КОЯТО ПОЛУЧАВАТЕ С ПРАТКАТА. ТЯ Е ВАШАТА КАСОВА БЕЛЕЖКА И БЕЗ НЕЯ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ГАРАНЦИЯ НА ПРОДУКТА (ако има такава), ИЛИ ДА ВЪРНЕТЕ ПРОДУКТА В РАМКИТЕ НА ЗАКОНОВИЯ СРОК.


Стоки на изплащане с TBI кредит

Опцията за покупка на изплащане с TBI кредит е валидна за 1 или няколко продукта с обща стойност над 150 лв.
Добавете избраните протукти в количката и когато сте готови, натиснете бутона КОЛИЧКА.
Там ще видите всички избрани продукти, а под тях се намира оранжевият бутон  Купи с кредит от TBIbank .
Ако имате някакви въпроси, моля, позвънете директно на телефон 088 77 38 904 - Михаил Петков.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
Защита от СПАМ
Сигнализатор PROLOGIC Fulcrum RMX-Pro Bite Alarm
Безплатна доставка -20 %
След 3 години разработка и 2 години строга програма за тестване, Prologic ни представя RMX Pro - елегантни ретро аларми с магнитни ролки, пълни с допъ..
127,20 лв. 159,00 лв.
Дан. основа: 127,20 лв.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките