Меню
Добавени продукти

THE BAIT KING

Ароматите на Bait King са силно концентрирани аромати, които осигуряват оптимално откриване на стръвта, в дозировка от само 5 ml на килограм храна.

Поради тяхното качество и разнообразие от вкусове, те могат да се използват през пролетта и лятото, както и през по-хладните есенни и зимни месеци.
Нашите висококачествени аромати могат да се използват и за топлинно обработени храни, тъй като те са устойчиви на температура и дори след готвене се запазват техния уникален вкус и мирис.

Ароматът на риба очевидно предполага пряка връзка с храната, което е от съществено значение за успешния риболов, тъй като рибите са способни да откриват молекули на миризма дори при много ниски концентрации. Освен това подводната видимост в повечето езера е много лоша, така че доброто обоняние е много важно при намирането на храна. Много рибари не са наясно, че миризмата е важна не само при намирането на храна, но и при намирането на партньор, откриването на хищници и намирането на други риби. Следователно рибите имат отчетливо добър „нос“, който ги води през живота и поради това миризмата е от особено значение за тях.

Ключът към успешния риболов е да се обърне подобаващо внимание на качествената подготовка на храната, за което ще ви помогнат ароматите на THE BAIT KING.

Наслука!

Марка: THE BAIT KING КОД: Аромат за топчета и захранки THE BAIT KING 100ml
Ароматите на BAIT KING са предназначени за добавяне към различни захранки и смес за протеинови топчета.Те са силно концентрирани и могат да се използват през цялата година.Ароматът е ключът, задействащ апетита и инстинкта за хранене, поради което тези аромати намират широко приложение в различн..
19,90 лв.
Дан. основа: 19,90 лв.
Показани са от 1 до 1 от 1 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките