Меню
Добавени продукти

Основни влакна

Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
ТОП ПРОДУКТ Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
65,00 лв.
Дан. основа: 65,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Тайната за успеха на Katran Crypton Symbios се крие в оптималната комбинация от предимствата на своите конкуренти.Symbios е влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran. Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрив..
66,00 лв.
Дан. основа: 66,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEON
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Neon
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEONШаранджийско влакно Katran Neon е с отличителен ярък неоново-жълт цвят. То е здраво на възел, меко и гладко. Здравото му огледално покритие го предпазва от надирания и от суровите слънчеви лъчи.Катран Неон е прозрачно, но благодарение на специалн..
42,00 лв.
Дан. основа: 42,00 лв.
Марка: FOX КОД: CML177, CML178, CML179, CML180
Характеристики:18 фунта (0,35мм) и 16 фунта (0,33мм)Базиран на изключително популярния монофил ExocetФлуоро оранжевият цвят с висока видимост прави линията лесна за виждане денем и нощемВидимоста на линията ви помага да избегнете заплитането на други линии, когато играете рибаНисък диаметър и еласти..
43,01 лв.
Дан. основа: 43,01 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: KATRAN SYNAPSE WILD CARP CAMO
Synapse Wild Carp Camo е една от последните иновации на Катран!Влакното е специално проектирано за риболов в диви условия, където здравината, ниската разтегливост и камофлажния цвят са ключовите фактори за успех.Подходящо е както за риболов с лодка, така и от ръка. Високото му собствено тегло го кар..
44,00 лв.
Дан. основа: 44,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
ТОП ПРОДУКТ Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
Катран Еклипс е универсално флуоресцентно монофилно влакно.Невидимо за рибите през всичките 24 часа на денонощието, в съчетание с висока видимост за риболовците през ноща.Използвайки много подобна технология, както при производството на  Катран Неон, производителя достигна до съвършено нови нив..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
Шаранджийско влакно Katran Wild Carp е специално разработено за риболов на див шаран и амур на големи дистанции.То се отличава с много ниска разтегливост от 7-9%, което забележително увеличава чувствителността на линията и кълването се усеща в пъти по-ясно и бързо.Катран Уаил Карп е бързо потъващо в..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CARP
Шаранджийско влакно KATRAN SYNAPSE CARP е сравнително универсално влакно за всякакъв тип водоеми.То е еластично, здраво на възел, има добра износоустойчивост и е с ниска разтегливост от 12-13%.KATRAN SYNAPSE CARP работи еднакво добре, както при улова на малки риби, така и на трофейни такива.Влакното..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON
ТОП ПРОДУКТ
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON
Katran Synapse CITRON е едно от най-новите модели на марката.Гладко, меко и издръжливо на възли, ЦИТРОН е потъващо влакно, на което може да се доверите и в най-екстремните моменти.Изработено е от ко-полимери с ниска разтегливост от 12-13%, потъва добре под водата.Яркото лимоново жълто влакно е добре..
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Монофилно влакно KATRAN CRYPTON, 300 m
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Марка: DAIWA КОД: DAIWA N’Zon Line Sinking Feeder Mono
Висококачествено, потъващо и много меко монофилно влакно за фидер риболов.Ролките от 300 метра имат специален маркер на 150м, с който лесно може да я разделите на 2 макари.Матовата повърхност на N'Zon Feeder Mono предотвратява отражението и е практически невидимо под водата.Висока якост на възелВисо..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Монофилно основно влакно PB Products Control Mono
Безплатна доставка
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Control Mono
Control mono е основно влакно с голяма здравина и пълна прозрачност под водата.Влакното е с мек и разтеглив характер, но и с добра абразивоусточивост.Влакното е с минимална памет и удобни големи разфасовки, подходящи за няколко макари.Налично в следните размери и дължини:11 lb - 1250m - 0.25mm18 lb ..
53,80 лв.
Дан. основа: 53,80 лв.
Плетено влакно за основна линия KATRAN SBM, 300 m
Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за основна линия KATRAN SBM
Потъващо плетено влакно 300 метра - предлага страхотна комбинация от качество и цена.Тънкият диаметър и високата якост на скъсване бяха възможни благодарение на използването на иновативни влакна Tualon.SMB има силна абразивна устойчивост, тъмно зелен цвят, добро потъване и ниско съпротивление при по..
66,00 лв.
Дан. основа: 66,00 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)

Основни влакна за шаранджийски риболов. Отличават се с различни диаметри, мекота, цвят и дължина. Лидер в тази категория е Katran Neon със своето флуоресцентно покритие, което му придава отлична видимост и денем и нощем. 

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките