Меню
Добавени продукти

Основни влакна

Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Безплатна доставка
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно Katran Crypton Carp
Katran Crypton Carp е влакно от най-високо ниво, със съотношение здравина-диаметър, което е най-доброто от гамата на Katran.Неговата иновативна технология на оцветяване го прикрива отлично при всякакъв цвят на дъното. Над водата Crypton Carp е почти безцветно, но под нея то променя цветът си в завис..
64,00 лв.
Дан. основа: 64,00 лв.
Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Безплатна доставка
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN Crypton Symbios
Тайната за успеха на Katran Crypton Symbios се крие в оптималната комбинация от предимствата на своите конкуренти.Symbios е влакно от най-висок клас, като съотношението здравина-диаметър е най-високото от гамата на Katran. Използвана е иновативна технология за пречупване на светлината, която прикрив..
66,00 лв.
Дан. основа: 66,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Neon
Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE NEONШаранджийско влакно Katran Neon е с отличителен ярък неоново-жълт цвят. То е здраво на възел, меко и гладко. Здравото му огледално покритие го предпазва от надирания и от суровите слънчеви лъчи.Катран Неон е прозрачно, но благодарение на специалн..
38,00 лв.
Дан. основа: 38,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE ECLIPSE
Катран Еклипс е универсално флуоресцентно монофилно влакно.Невидимо за рибите през всичките 24 часа на денонощието, в съчетание с висока видимост за риболовците през ноща.Използвайки много подобна технология, както при производството на  Катран Неон, производителя достигна до съвършено нови нив..
45,00 лв.
Дан. основа: 45,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Wild Carp
Шаранджийско влакно Katran Wild Carp е специално разработено за риболов на див шаран и амур на големи дистанции.То се отличава с много ниска разтегливост от 7-9%, което забележително увеличава чувствителността на линията и кълването се усеща в пъти по-ясно и бързо.Катран Уаил Карп е бързо потъващо в..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно влакно KATRAN CRYPTON, 300 m
Нов и иновативен продукт. Влакно с голяма здравина и абразивоустойчивост, гладко и с абсолютно точен диаметър. Постоянно си променя цвета спрямо светлината...
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CARP
Шаранджийско влакно KATRAN SYNAPSE CARP е сравнително универсално влакно за всякакъв тип водоеми.То е еластично, здраво на възел, има добра износоустойчивост и е с ниска разтегливост от 12-13%.KATRAN SYNAPSE CARP работи еднакво добре, както при улова на малки риби, така и на трофейни такива.Влакното..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CARP CAMO
Шаранджийско влакно KATRAN SYNAPSE CARP CAMO се слива отлично с околната среда, независимо дали ловите на язовир или на река. Благодарение на плавната смяна на цветовете през всеки 50 сантиметра това влакно е абсолютно незабележимо на всякакво дъно. Потъващо, много здраво с малка разтегливост от 12-..
40,00 лв.
Дан. основа: 40,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE CITRON
Катран Цитрон е гладко, меко и издръжливо на възли, влакно в лимоново жълт цвят. Изработено е от ко-полимери с ниска разтегливост от 12-13%, потъва добре под водата. Специалното му покритие намалява триенето във водачите при кастинг, което позволява изхвърляне на по-голяма дистанция. Яркото лимоново..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Плетено влакно за основна линия KATRAN SBM, 300 m
Безплатна доставка
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за основна линия KATRAN SBM
Потъващо плетено влакно 300 метра - предлага страхотна комбинация от качество и цена. Тънкият диаметър и високата якост на скъсване бяха възможни благодарение на използването на иновативни влакна Tualon. SMB има силна абразивна устойчивост, тъмно зелен цвят, добро потъване и ниско съпротивление при ..
60,00 лв.
Дан. основа: 60,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Монофилно основно влакно KATRAN SYNAPSE Feeder, 150 m
Бързо потъващо влакно с кафяв цвят. Произведено е от висококачествен полимер, много здраво на възел и много малка разтегливост : 12-13%. Влакното е много гладко с нанесено специално покритие, предпазващо от претриване и надрасквания. Да се лови на фидер – това значи често да се замята. А минималната..
10,50 лв.
Дан. основа: 10,50 лв.
Плетено влакно за маркер Katran Sense, 300 m
Безплатна доставка
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за маркер Katran Sense, 300 m
8-нишково гладко и идеално кръгло плетено влакно за идеална точност на голяма дистанция. С почти нулевата си разтегливост, тъмно сивото влакно KATRAN SENSE ще ви предава информация директно от дъното, за да намерите перфектните сектори за захранване...
60,00 лв.
Дан. основа: 60,00 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Основни влакна за шаранджийски риболов. Отличават се с различни диаметри, мекота, цвят и дължина. Лидер в тази категория е Katran Neon със своето флуоресцентно покритие, което му придава отлична видимост и денем и нощем. 

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките