Меню
Добавени продукти

Шок лидери

Плетен потъващ шок лидер KATRAN RECORD SINKING 45lb, 160m
Безплатна доставка
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Потъващ шок лидер KATRAN RECORD, 160 m, 45lb
Katran RECORD Sinking - най-добрият шок лидер на марката вече в по-тежък вариант.Създаден е специално за риболов от ръка, той ще издържи дори на най-силните замятания.Потъващият шок лидер се представя много по-добре в дълбоки водоеми, като сваля линията по-бързо до дъното след хвърляне.Специално съз..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Шок лидер KATRAN RECORD, 80 m
Katran RECORD - плетен шок лидер за далечни дистанции от ръка.Специално създаден за кастинг на далечни разстояния съвместно с експерта по кастинг от България - Людмил Димов.Произведено е от 8 микро влакна UHMWPE ( Ултра високо молекулярен тежък полиетилен). Идеално кръгъл, много мек, гъвкав , тъмно ..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Конусен шок лидер KATRAN GALAXY cast
Дължина 12 метра / 5 броя в една опаковка.Дебелата част с диаметър 0.47 мм с дължина 6 метра преминава в конус с плавно намаляващ диаметър и дължина 4 метра,а завършва с опашка от влакно с диаметър 0.26,0.28 или 0.30 мм и дължина 2 метра.Направени от висококачествен ко-полимер с много ниска памет.До..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Конусен шок лидер KATRAN GALAXY, 5x12 m
Дължина 15 метра / 5 броя за една опаковка. Направени от висококачествен ко-полимер с много ниска памет.При този модел най-дебелата част има диаметър 0.57 мм за по-добро преминаване през водачите.Допустимо е ползването както в прясна, така и в солена морска вода.Дебелата част с диаметър 0.57 мм с дъ..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: KORDA КОД: ARMK50
Arma-Kord е невероятно устойчив на абразия плетен лидер, който също е еластичен и сравнително тънък за здравината си.Той е проектиран като високоефективен или шок лидерза екстремен риболов в каменисти водоеми или на далечни разстояния.При тестовете това влакно се оказа с 50% по-устойчиво на абразия ..
39,05 лв.
Дан. основа: 39,05 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Шок лидер KATRAN BRUTAL
Този монофилен шок лидер е специално разработен за много тежки риболовни условия с много закачки, пречки, подводна растителност, скали и мидени полета по дъното.Прозрачен, потъващ кополимер със солидно противо износващо покритие. Практически невидим на всякакъв вид дъно.Има екстремна устойчивост към..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Конусен шок лидер KATRAN GALAXY CAMO, 0.47-0.28 mm, 5x12 m
Galaxy CAMO: Дължина 12 метра / 5 броя за една опаковка.Направени от висококачествен ко-полимер с много низка памет.Камуфлаж от 3 цвята които се редуват всеки 50 см: черен, прозрачен и зелен.и така по цялата дължина.При този модел най-дебелата част има диаметър 0.47 мм за по-добро преминаване през в..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Шок лидрите са плетени, монофилни с равен диаметър или монофилни с конусовиден диаметър. Те предпазват линията от скъсване при замятане, като позволяват на риболовеца да приложи максимално усилие при изхвърляне за постигане на големи дистанции за риболов.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките