Меню
Добавени продукти

Влакна за монтажи

Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафявият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост п..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB Products Zig & Floater Line
PB Products Zig & Floater Line е ултра меко и плуващо влакно за риболов, което притежава отлична здравина на възел.Налично в трудно видим прозрачен цвят на ролка от 100м.Прекрасен избор при направа на zig rig монтажи за шаран.Предлага се в 2 размера:0.25мм 13lb 100м0.30мм 17lb 100м..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно без покритие KATRAN ENDURO, 20 m
Katran ENDURO е тънко и в същото време издръжливо на възли влакно за поводи, изтъкано от висококачествена комбинация от влакна Tualon.ENDURO има максимална устойчивост на износване, работи перфектно при тежки условия на дъното, издържа на драскотини, причинени от черупки или скали.Цветовото реш..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KBX013
Концепцията на BASIX серията е да вземете това, което ви трябва на най-ниска цена, без компромис в качеството.BASIX Braided Hooklink- това е идеалният избор за риболовно влакно за PVA торбички или всяка друга риболовна презентация, където не е нужно да се притеснявате за заплитания.Материалът BASIX ..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Марка: KORDA КОД: KKB20
Korda Kamo Coated Hooklink е супер тежък конец с комуфлажно махащо се покритие, който притежава невероятна здравина на възел и е подходящ, когато целта са големите шарани, независимо от ситуацията.1 ролка съдържа 20 метра влакно със здравина 20 lbДизайнът на ролката е квадратен, а не кръгъл, както н..
38,80 лв.
Дан. основа: 38,80 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Флуорокарбон KATRAN FANTOM, 30 m
Katran FANTOM е качествен японски флуорокарбон с отлична цена и различни дебелини.Коефициентът на пречупване на светлината на това влакно е същият като този на водата, затова влакната от серията ФАНТОМ са практически невидими във водата.Потъва ЧЕТИРИ пъти по-бързо отколкото обикновените влакна. Абсо..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KBOOM65
KORDA BOOM е нов вид флуорокарбон, който променя играта.Това е първият ни флуорокарбон, който може да бъде кримпнат, което отваря безкраен свят на приложения за създаване на монтажи.Основната му функция е да създава твърди секции в монтажа, които да помогнат за "изстрелването" на стръвта далеч от ол..
27,40 лв.
Дан. основа: 27,40 лв.
Флуорокарбон KORDA IQ2 Fluorocarbon, 20m
Ново
Марка: KORDA КОД: KIQS
Използвали ли сте някога повод, за който се знае, че не се заплита?Такъв, който рибата трудно може да види и от който по-трудно може да се измъкне?IQ Fluorocarbon пречупва светлината почти по същия начин като водата, като го прави почти невидим, когато е потопен във вода.Той е по твърд от нормален м..
27,80 лв.
Дан. основа: 27,80 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно без покритие KATRAN AMUR, 20 m
Плетен конец за поводи без покритие със средна твърдост и зелен цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon. Материалът има отлични анти абразивни свойства и висока сигурност на възел. Предназначен е..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно без покритие KATRAN FLEX, 20 m
Много мек, пластичен и здрав плетен конец за поводи без облицовка. Малки опlетки от зелен и черен цвят го правят незабележим на всякакво дъно, както с разстителност така и на песъкливо или тинесто дъно. Перфектно държи възел с практически нулева разтегливост. Плътно изплетен шнур от два ма..
15,00 лв.
Дан. основа: 15,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN TERMIT, 20 m
Katran Termit е плетено влакно за поводи, което се отличава с тънък диаметър и голяма здравина.Термит има средна твърдост и кафеникав цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас.Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon.Материалът има от..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно без покритие KATRAN TUAREG, 20 m
Katran Tuareg е плетено влакно за поводи с много фин диаметър за здравината си и има средна твърдост.Еластичен и сигурен, Katran Tuareg има по-малък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас.Изработен е от комбинация на Tualon и Kevlar. Това го прави особено здрав и устойчив на по..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи с флуорокарбонова сърцевина KATRAN CAP
Иновационен плетен конец за поводи с флуорокарбонова сърцевина. Много тънък но едновременно много здрав и плътен , потъващ , черен на цвят . Външната обвивка е от плетена DYNEEMA а сърцевината е от много мек японски флуорокарбон . Необичайната комбинация от тези два материала прави Каптура , незамен..
28,00 лв.
Дан. основа: 28,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN GURZA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи със средно твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина.Зеленият му цвят го прави незабележим на обрасло дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA.Много висока износоустойчивост против м..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN HAMELION, 20 m
Katran Hamelion е плетено влакно за поводи със средно твърдо покритие.Отличава се със своя камуфлажен цвят, който го прави незабележимо на всякакво дъно. Притежава много здрава сърцевина и има отлична здравина на възел.Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. ..
31,00 лв.
Дан. основа: 31,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно с покритие KATRAN MANTA, 10 m
Плетен конец за поводи с облицовка в кафяв и Зелен цвят, с акция 45 либри. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Издържа на ударите и дърпането и на много диви трофейни речни риби. Употребата на материала Туалон изключва скъсването или нараняването на повод..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 23 резултата (2 страници)

Влакна за шаранджийски монтажи с различни характеристики - плетени влакна с или без покритие, флуорокарбон и неподражаемият Katran Mimicker, който имитира водорасло и се слива напълно с подводната растителност.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките