Меню
Добавени продукти

Влакна за монтажи

Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN COBRA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Кафявият му цвят го прави незабележим на тъмно дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA материали. Много висока износоустойчивост п..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC790, CAC792
FOX Edges Link Mono са твърди монофилни влакна проектирани да работят специално с кримпове Edges Crimps за създаване на перфектните монтажи.Монофилното влакно има отлична здравина и с обикновен възел, което ви дава пълна свобода за експерименти.Идеален материал за създаване на твърди връзки на монта..
15,65 лв.
Дан. основа: 15,65 лв.
Марка: KORDA КОД: KZIG
Zig Line е леко монофилно влакно за риболов на zig rig.Има намалена разтегливост, което му позволява да засича бързо и по-здраво рибата при дълги зиг поводи.Притежава добро съотношение здравина-диаметър, държи на възел и има лек зелен цвят за максимален камуфлаж.Zig Line се предлага на ролки от 100 ..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно без покритие KATRAN ENDURO, 20 m
Katran ENDURO е тънко и в същото време издръжливо на възли влакно за поводи, изтъкано от висококачествена комбинация от влакна Tualon.ENDURO има максимална устойчивост на износване, работи перфектно при тежки условия на дъното, издържа на драскотини, причинени от черупки или скали.Цветовото реш..
27,00 лв.
Дан. основа: 27,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KSNB25, KSNG25, KSNB18, KSNG18
Supernatural е фантастично меко влакно за поводи без покритие.Това е идеалното влакно за ползване в комбинация с PVA торбички, предоставя моментално и лесно завъртане на куката.Еластично и издръжливо влакно с фина оплетка, следяща всеки релеф на дъното.KSNB25 Colour: Brown 25LB, Spool Size: 20mKSNG2..
30,30 лв.
Дан. основа: 30,30 лв.
Марка: FOX КОД: CAC736
FOX Edges Camotex Soft е плетено влакно за поводи с нов универсален камуфлажен цвят, който успешно се слива с различни езерни и речни дъна.Разполага с гъвкава вътрешна оплетка с много меко, матово външно покритие и е подходящ за множество презентации.Характеристики:Нов подобрен камуфлажен цвят, койт..
37,10 лв.
Дан. основа: 37,10 лв.
Марка: FOX КОД: CAC739
FOX Edges Camotex Soft е плетено влакно за поводи с нов универсален камуфлажен цвят, който успешно се слива с различни езерни и речни дъна.Разполага с гъвкава вътрешна оплетка с твърдо, матово външно покритие и е подходящ за множество презентации.Характеристики:Нов подобрен камуфлажен цвят, който ус..
37,10 лв.
Дан. основа: 37,10 лв.
Марка: KORDA КОД: KBX011
BASIX Coated Hooklink е меко влакно с покритие, което може да се използва за различни монтажи.Влакното е изключително фино и с лек камуфлажен цвят, който се слива с всяко дъно.Влакното стои изпънато и има чудесни противооплитащи свойства.Покритието се отстранява лесно с ръка, за да направите перфект..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KDMCG25
Dark Matter е тежко влакно за поводи с покритие, лежащо плътно на дъното.Благодарение на най-съвременните технологии, инженерите от KORDA успяха да добавят волфрамови гранули в покритието на оплетката.Това ви гарантира неподвижно лежащ повод, който не буди съмнение в рибите, дори при близко преминав..
35,20 лв.
Дан. основа: 35,20 лв.
Марка: KORDA КОД: KKB20
KORDA Kamo Coated Hooklink е супер тежко плетено влакно за поводи с твърдо силиконово покритие.Цветът е камофлажен за максимално сливане с всякакъв тип дъно, а твърдото покритие е лесно за белене с голи ръце.Влакното е перфектно combi rig, твърдото покритие държи повода идеално изпънат и предотвратя..
38,80 лв.
Дан. основа: 38,80 лв.
Марка: KORDA КОД: KNT12, KNT24, KNT23
N-Trap Soft има здраво, матово покритие, което няма да се разцепи при възел, а вътрешната оплетка Dyneema е добре съчетана с цвета на покритието.Soft вариантът е супер меко и гъвкаво, даващо по-добро движение на куката.N-Trap Soft се предлага в три цвята - Weed Green, Gravel Brown и Silt и в три раз..
38,20 лв.
Дан. основа: 38,20 лв.
Марка: FOX КОД: CAC789, CAC791
FOX Edges Link са изработени от 100% флуорокарбон, подходящи за ползване с кримпове Edges Crimps.Идеален за създаване на твърди връзки на монтажи като The Hinge Rig, Ronnie/Spinner Rig и различни Combi Rigs.Предлага се в два размера - 25lb/0.53мм и 35lb/0.64мм. Дължина ролката 20м.Двата различни диа..
23,50 лв.
Дан. основа: 23,50 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Флуорокарбон KATRAN FANTOM, 30 m
Katran FANTOM е качествен японски флуорокарбон с отлична цена и различни дебелини.Коефициентът на пречупване на светлината на това влакно е същият като този на водата, затова влакната от серията ФАНТОМ са практически невидими във водата.Потъва ЧЕТИРИ пъти по-бързо отколкото обикновените влакна. Абсо..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KBOOM65
KORDA BOOM е нов вид флуорокарбон, който променя играта.Това е първият ни флуорокарбон, който може да бъде кримпнат, което отваря безкраен свят на приложения за създаване на монтажи.Основната му функция е да създава твърди секции в монтажа, които да помогнат за "изстрелването" на стръвта далеч от ол..
27,40 лв.
Дан. основа: 27,40 лв.
Марка: KORDA КОД: KIQS
Използвали ли сте някога повод, за който се знае, че не се заплита?Такъв, който рибата трудно може да види и от който по-трудно може да се измъкне?IQ Fluorocarbon пречупва светлината почти по същия начин като водата, като го прави почти невидим, когато е потопен във вода.Той е по твърд от нормален м..
27,90 лв.
Дан. основа: 27,90 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Плетено влакно за монтажи KATRAN TERMIT, 20 m
Katran Termit е плетено влакно за поводи, което се отличава с тънък диаметър и голяма здравина.Термит има средна твърдост и кафеникав цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас.Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon.Материалът има от..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 26 резултата (2 страници)

Влакна за шаранджийски монтажи с различни характеристики - плетени влакна с или без покритие, флуорокарбон и неподражаемият Katran Mimicker, който имитира водорасло и се слива напълно с подводната растителност.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките