Меню
Добавени продукти

Влакна за монтажи

Плетено влакно с покритие KORDA Kamo Coated Hooklink 20 m
Ново
Производител: KORDA Модел: KKB20
Korda Kamo Coated Hooklink е супер тежък конец с комуфлажно махащо се покритие, който притежава невероятна здравина на възел и е подходящ, когато целта са големите шарани, независимо от ситуацията.1 ролка съдържа 20 метра влакно със здравина 20 lbДизайнът на ролката е квадратен, а не кръгъл, както н..
37,30 лв.
Дан. основа: 37,30 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Флуорокарбон KATRAN FANTOM, 30 m
Висококачествен флуорокарбон 100% PVDF японско производство. Коефициентът на пречупване на светлината на това влакно е същият като този на водата, затова влакната от серията ФАНТОМ са практически невидими във водата. Потъва ЧЕТИРИ пъти по-бързо отколкото обикновените влакна. Абсолютно не “пие” вода,..
11,00 лв.
Дан. основа: 11,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN AMUR, 20 m
Плетен конец за поводи без покритие със средна твърдост и зелен цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon. Материалът има отлични анти абразивни свойства и висока сигурност на възел. Предназначен е..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN FLEX, 20 m
Много мек, пластичен и здрав плетен конец за поводи без облицовка. Малки опlетки от зелен и черен цвят го правят незабележим на всякакво дъно, както с разстителност така и на песъкливо или тинесто дъно. Перфектно държи възел с практически нулева разтегливост. Плътно изплетен шнур от два ма..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN TERMIT, 20 m
Плаващ плетен конец за поводи без покритие със средна твърдост и зелен цвят. С по-тънък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Това се постига с използването на двата вида материал Dyneema и Tualon. Материалът има отлични антиабразивни свойства и висока сигурност на ..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно без покритие KATRAN TUAREG, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи без облицовка, със средна твърдост. Еластичен и сигурен има по-малък диаметър в сравнение с аналогични продукти от този клас. Изработен е от комбинация на Tualon и Kevlar. Това го прави особено здрав и устойчив на повреди в тежки условия на риболов. Каму..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи с флуорокарбонова сърцевина KATRAN CAP
Иновационен плетен конец за поводи с флуорокарбонова сърцевина. Много тънък но едновременно много здрав и плътен , потъващ , черен на цвят . Външната обвивка е от плетена DYNEEMA а сърцевината е от много мек японски флуорокарбон . Необичайната комбинация от тези два материала прави Каптура , незамен..
28,00 лв.
Дан. основа: 28,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN GURZA, 20 m
Потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Зеленият му цвят го прави незабележим на обрасло дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала DYNEEMA. Много висока износоустойчивост против че..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN HAMELION, 20 m
Бързо потъващ плетен конец за поводи с облицовка. Много мек и еластичен. Камуфлажният му цвят го прави незабележим на всякакво дъно. Много здрава сърцевина.Здравината му на възел е забележителна. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Много висока износоусто..
33,00 лв.
Дан. основа: 33,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN MANTA, 10 m
Плетен конец за поводи с облицовка в кафяв и Зелен цвят, с акция 45 либри. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Издържа на ударите и дърпането и на много диви трофейни речни риби. Употребата на материала Туалон изключва скъсването или нараняването на повод..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно с покритие KATRAN TARANTUL, 20 m
Бързо потъващ плетен конец за поводи с много твърда облицовка. Мек и еластичен, държи идеално на възел, със изключително здрава сърцевина. Черният му матов цвят го прави незабележим на всяко дъно. Изработен е от два иновативни и различни по свойства материала TUALON и DYNEEMA. Много висока..
28,50 лв.
Дан. основа: 28,50 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Влакно за монтажи с покритие LCA FS-46, 76 либри, 20 метра
LCA FS-46 е влакно за монтажи с усилена абразивоустойчивост и в същото време много добра мекота. Теста на това влакно е по-голям от 34.7 килограма (повече от 76 либри).Приложимо е в най-тежките условия за риболов, които може да си представите, но в същото време тънкия му диаметър го прави подходящо ..
30,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Влакно за монтажи с покритие LCA FSC-25, 25 либри, 20 метра
FSC-25 е влакно с покритие, което е много гъвкаво. Освен това влакното има тънък диаметър и е екстремно здраво, като издържа на опън от 25 либри. Вижте видеото за този продукт>..
30,00 лв.
Дан. основа: 30,00 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Влакно за монтажи с покритие LCA FSC-35, 35 либри, 20 метра
FSC-25 е влакно с покритие, което е много гъвкаво. Освен това влакното има тънък диаметър и е екстремно здраво, като издържа на опън от 35 либри...
31,00 лв.
Дан. основа: 31,00 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Флуорокарбон LCA Crystal Wire, 20 метра, 25 lb
Crystal Wire е много абразивоустойчив за тънкия си диаметър. Това влакно е перфектно за chod и hinged stiff монтажи. Може много лесно да му бъде придадена правилна форма, дори с голи ръце. Това ви позволява лесно и бързо да оформите желания монтаж. Влакното е налично в 2 цвята - прозрачно и зеленика..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Производител: KATRAN FISHING LINE Модел: Плетено влакно за монтажи KATRAN MIMICKER, 10 m
Мимикер, най-общо казано означава подражател. Плетеният конец KORUND се използва като сърцевина и основа, който е оплетен с дълги власинки поразително имитиращи водорасло. Серията е рaзработена за риболов на мнителна и предпазлива риба в прозрачна до много чиста вода. Всеки нов обект на дъното, пред..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 21 резултата (2 страници)

Влакна за шаранджийски монтажи с различни характеристики - плетени влакна с или без покритие, флуорокарбон и неподражаемият Katran Mimicker, който имитира водорасло и се слива напълно с подводната растителност.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките