Меню
Добавени продукти

NGT

NGT е марка, която се отличава с качествени продукти, ситуирани в средния ценови клас.

LED лампа и power bank в едно NGT Profiler Fishing Power Bank LED Light System
Безплатна доставка
Марка: NGT КОД: NGT Profiler Fishing Power Bank LED Light System
Нова LED лампа за риболов и къмпинг от NGT.Лампата съчетава всички необходими функции в компактно тяло - бяла LED светлина с 4 режима на мощност, мощна 8000 mAh батерия, която може да зареди телефонът ви няколко пъти и може би най-важното - соларно зарядно на гърба, което е способно да зареди батери..
70,00 лв.
Дан. основа: 70,00 лв.
Марка: NGT КОД: Биви масичка NGT BIVVY / BAIT TABLE с регулируеми крака
Масичка NGT Bivvy / Bait Table with Adjustable Legs (206) е зелена алуминиева масичка за палатка с регулируеми на височина крака. Здрава конструкция от 1,5мм алуминиев панел, четири 20мм независимо регулируеми странични крака и гумирани крачета, с което се избягва подхлъзването на масичката.Леснаи к..
42,00 лв.
Дан. основа: 42,00 лв.
Марка: NGT КОД: Бъз бар за 2 въдиици, телескопичен, неръждаем, 20-30 cm
Бъзбар от неръждаема стомана с дължина 20-30cm за 2 въдици...
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Марка: NGT КОД: NGT 42" SPECIMEN NET
Глава за шаранджийски кеп NGT 42" Specimen Net (Plastic Block) - изключително здрава резервна глава за кеп с размери на рамената 107x107см и дълбочина на мрежата 90см.Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към  дръжката.Резбата е стандартна към всички дръжки...
26,00 лв.
Дан. основа: 26,00 лв.
Марка: NGT КОД: Заден държач NGT FLEXI ROD REST - BLACK
Мек силиконов заден държач за въдица със стандартна резба за колче или стойка...
3,00 лв.
Дан. основа: 3,00 лв.
Калъф за въдици NGT TRIPLE DELUXE ROD SLEEVE 12ft
Безплатна доставка
Марка: NGT КОД: Калъф за въдици NGT TRIPLE DELUXE ROD SLEEVE 12ft
Калъф за въдици NGT Triple Deluxe Rod Sleeve 12ftТова е най-новият модел калъф от NGT, който е специално проектира да побира въдици 12ft 3,66м.На мястото на всяка въдица в калъфа е проектирана дебела подплата, която да разграничава всяка въдица от другата.Здраво и дебело подплатен материял за макари..
82,00 лв.
Дан. основа: 82,00 лв.
Колчета за дистанция NGT DISTANCE STICK SET
Не се произвежда
Марка: NGT КОД: Колчета за дистанция NGT DISTANCE STICK SET
С колчетата за дистанция NGT Distance Stick Set лесно може да отбележите дистанцията на която желаете да ловите или да захранвате.Тези алуминиеви колчета за дистанция са снабдени със светещи шапчици от горната част на колчетата, с цел лесно позициониране и измерване на влакното през тъмната част от ..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Комплект чанта с масичка NGT TWO TIER BOX CASE
Безплатна доставка
Марка: NGT КОД: Комплект чанта с масичка NGT TWO TIER BOX CASE
Комплект чанта с масичка NGT Two Tier Box Case е компактна и практична чанта за съхранение на вашите шарански монтажи и аксесоари. Разполага със слот за съхранение, допълнителен джоб с ципове отпред, където може да държите по-големите аксесоари дори и кутии.Комплект чанта с масичка NGT Two Tier Box ..
119,00 лв.
Дан. основа: 119,00 лв.
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box
Кутия за аксесоари Кутия за аксесоари NGT 7+1 Tackle Box - eдин изключителен избор за всеки шаранджия, който ще прибере всичките ви аксесоари на едно място.Главна кутия вкл. 6 допълнителни кутии от 3 до 8 отделения всякаКлаьор за монтажи с 20 пина за закачанеустойчив на пръски и слънце материал..
35,00 лв.
Дан. основа: 35,00 лв.
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT DYNAMIC TACKLE BOX SYSTEM
Новата кутия за шаранджийски аксесоари NGT Dynamic Tackle Box - Terminal Tackle / Rig Storage Box System е система за съхранение на шаранджийски аксесоари и монтажи, и дори по-големи предмети като ножици и игли за стръв. Тъмно зелената кутия за шаранджийски монтажи NGT е снабдена с 6 магнита и прозр..
49,00 лв.
Дан. основа: 49,00 лв.
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT XPR Carp Bit Box with Magnetic Lid
Кутия за аксесоари NGT  XPR Carp Bit Box with Magnetic Lid е нова малка кутиика с магнитно закопчаване, предназначена за съхранение на дреби аксесоари.Размери:  12 x 10 x 3.5см (затворена)..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Марка: NGT КОД: Кутия за аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box
Кутия за аксесоари NGT XPR Terminal Tackle Box е нова компактна кутия предназначена за съхранение на всичките ви шаранджийски аксесоари, които са ви нужни за връзването на един монтаж. Кутията е с размери 23x13x4см и се затваря силни магнити. Подходяща за шаранджийски аксесоари и принадлежности.В мн..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Марка: NGT КОД: Лопатка за захранване NGT BAITING SPOON
NGT Baiting spoon е лопатка с дръжка за захранване при риболов.Изработена от лека и здрава пластмаса със стабилна метална дръжка, свързани чрез универсална резба.Формата на лопатката и дължината на дръжката спомагат за максимална далечина и прецизна точност при замятане.Подходяща за захранване на ср..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Марка: NGT КОД: Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green
Лопатка за захранка NGT Baiting Spoon Small Green е здрава лопатка за захранка.Идеална за миксиране на протеинови топчета, пелети  за риболов, червеи, spod микс и семена.Намира приложение за по-бързо и чисто зареждане на spod ракети или лодки за захранка...
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Плуващ карп сак - теглилка NGT XPR FLOTATION SLING SYSTEM
Безплатна доставка
Марка: NGT КОД: Плуващ карп сак - теглилка NGT XPR FLOTATION SLING SYSTEM
Великолепно допълнение към всяко шаранджийско оборудване. Служи за съхраняване, пренасяне и претегляне на уловената риба. Изработен от много здрав и издръжлив плат. Мрежестите панели предпазват рибата от нараняване и осигуряват циркулация на водата с цел бързо възстановяване на рибата след улавяне.К..
70,00 лв.
Дан. основа: 70,00 лв.
Плуващ карп сак теглилка NGT CAPTUR FLOATING SYSTEM
Безплатна доставка
Марка: NGT КОД: Плуващ карп сак теглилка NGT CAPTUR FLOATING SYSTEM
Плуваща теглилка NGT Captur Sling and Holding System Характеристики:Удобна плуваща теглилка, която може да се използва и като карп сакАлуминиевите пръчки се свиват на две, с цел по лесно транспортиранеДоставя се в комплект със здрава транспортна чантаДължина 120смШирина 50смРазстояние между гредите ..
89,00 лв.
Дан. основа: 89,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 25 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките