Меню
Добавени продукти

Стръв и захранки

Производител: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Exotics, микс 14/20 mm
Протеинови топчета T-BAITS Spicy Fish са специално разработени топчета за стръв, които не се разтварят във водата.Те съдържат увеличено количество активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред вс..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: DT BAIT DEVELOPMENTS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Fish & Barbeque, 14/20 mm
Протеинови топчета T-BAITS Fish and Barbeque са специално разработени топчета за стръв, които не се разтварят във водата.Те съдържат увеличено количество активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях ..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Hot fish, микс 14/20 mm
Протеинови топчета T-BAITS Spicy Fish са специално разработени топчета за стръв, които не се разтварят във водата.Те съдържат увеличено количество активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред вс..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Squid and Strawberry, микс 14/20 mm
НОВО за 2020! Протеинови топчета T-BAITS Squid and Strawberry са специално разработени топчета за стръв, които не се разтварят във водата.Те съдържат увеличено количество активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да и..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: T-BAITS Модел: Топчета за стръв T-BAITS Sweetcorn, микс 14/20 mm
Протеинови топчета T-BAITS Sweetcorn са специално разработени топчета за стръв, които не се разтварят във водата.Те съдържат увеличено количество активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред вси..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: T-BAITS Модел: Протеинови топчета за стръв T-BAITS Frankfurter, 14 mm
Топчета със съдържание на рибни, млечни протеини и местни протеини, както и зърнени натурални култури , продукти с високо съдържание на протеини. Приятна комбинация между октопод и боровинка. Протеиновите топчета T-BAITS предлагат отлично съчетание качество-цена и са разработени спрямо предпочитания..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Топчета за стръв DT BAIT Berry Buble, различни варианти
Изчерпано
Производител: DT BAIT DEVELOPMENTS Модел: Топчета за стръв DT BAIT Berrybuble
Фантастичен летен плод и касис е комбиниран с традиционния аромат на сладка дъвка, за да се получи мощен атрактор за рибите...
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Производител: DT BAIT DEVELOPMENTS Модел: Топчета за стръв DT BAIT Cold Water Green Beast
Специално разработен за зимен риболов, DT Baits Cold Water Green Beast  са създадени за улов на шаран, дори и в най-студените условия. Съдържащи най-добро качество ултраразтворими аромати и атрактори, за да се гарантира, че те продължават да излъчват привличане, когато водата достигне най-ниски..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: DT BAIT DEVELOPMENTS Модел: Топчета за стръв DT BAIT Fish Blood And Orange
Рибена каша, кръвно брашно и зелена мида, изпъстрена с естествен портокал. Хрупкавите водорасли, богати на желязо предизвикват сетивата и на най-големите риби...
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Производител: DT BAIT DEVELOPMENTS Модел: Топчета за стръв DT BAIT Pukka Fish Oily Chicken, 18 mm
Мощен аромат на пилешко печено „прясно от фурната“, който, свързан с основните амино аромати от рибния протеин, създава мощен атрактант. Съдържа масло от червена сьомга, суроватка на прах и разтворим хидролизиран пилешки протеин. Аромат, тестван на много водоеми в България и даващ отлични резултати...
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Силиконова царевица LCA, 15 броя, различни цветове
Изкуствената силиконова царевица е идеална за монтажи тип "снежен човек". Тя е лесен начин да направите стръвта си неустоима за рибите. Силиконовата царевица прави стръвта ви по-лека и по-лесна за поемане от рибите, заради плаваемостта на царевицата. Налични в различни цветове, 15 броя в опаковка...
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Производител: DECEPTION ANGLING Модел: Силиконова царевица DECEPTION, 10 броя, жълта и розова
Изкуствена плуваща царевица DECEPTION ANGLING в различни цветове. Царевицата винаги се е славила с добри резултати при шаранджийския риболов, а изкуствената такава е позната с пословичната си здравина и многократна употреба. Проста и ефективна, царевицата е неизменна част от аксесоарите на всеки шар..
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Производител: LCA TACKLE Модел: Силиконова царевица LCA, 15 броя, светеща в тъмното
Тези специални pop up царевици светят уникално добре в тъмното. Това ги прави много по-добре видими под водата. Изкуствената силиконова царевица е идеална за монтажи тип "снежен човек". Тя е лесен начин да направите стръвта си неустоима за рибите. Силиконовата царевица прави стръвта ви по-лека и по-..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Производител: ESP Модел: Силиконова царевица ESP, 18 броя
Изключително качествен силиконов продукт от ESP, наподобяващ естествени зърна царевица със сладък мирис.Всяка опаковка съдържа 18 изкуствени плаващи царевици - 6 гигант, 6 много големи и 6 големи, както и 2 връзки стопери.Могат да се ползват като pop up или като част от различни презентации и монтаж..
6,60 лв.
Дан. основа: 6,60 лв.
Силиконова царевица MG SPECIAL CARP, 8 броя, различни вкусове и цветове
Изчерпано
Производител: MG SPECIAL CARP Модел: Силиконова царевица MG SPECIAL CARP, 8 броя
Изкуствена плуваща царевица в дип MG Special Carp Floating Corn с различни аромати, която може да се презентира по различни начини за различни видове монтажи с протеинови топчета, включително и снежен човек. Зърната царевица са с добра плаваемост и отлична форма. ..
5,50 лв.
Дан. основа: 5,50 лв.
Модел: Царевица за стръв CUKK, различни аромати
Царевица за риболов от Унгарската марка CUKK.Целозърнена царевица за риболов Cukk Shell, която е добър деликатес за всички видове сладководни риби с изключение на хищните. Важно е да се спомене, че е изработена качествено с естествени съставки и грижливо събрани цели зърна царевица. С..
4,90 лв.
Дан. основа: 4,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 100 резултата (7 страници)

Протеинови топчета за шаран, pop up, дънни топчета,  пелети, захранки за метод фидер или основно захранване.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките