Меню
Добавени продукти

Царевица за стръв

Марка: LCA TACKLE КОД: Силиконова царевица LCA, 15 броя, различни цветове
Изкуствената силиконова царевица е идеална за монтажи тип "снежен човек".Тя е лесен начин да направите стръвта си неустоима за рибите.Силиконовата царевица прави стръвта ви по-лека и по-лесна за поемане от рибите, заради плаваемоста на царевицата. Налични в различни цветове, 15 броя в опаковка...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Силиконова царевица LCA, 15 броя, светеща в тъмното
Очаква доставка
Марка: LCA TACKLE КОД: Силиконова царевица LCA, 15 броя, светеща в тъмното
Тези специални pop up царевици светят уникално добре в тъмното.Това ги прави много по-добре видими под водата. Изкуствената силиконова царевица е идеална за монтажи тип "снежен човек".Тя е лесен начин да направите стръвта си неустоима за рибите.Силиконовата царевица прави стръвта ви по-лека и по-лес..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Марка: ESP КОД: 37006450
Плуваща ароматизирана силиконова царевица, която наподобява максимално естествените зърна по форма.Предлага се в пакети с различни по големина зърна + две ленти със стопери.Жълтата наподобява максимално естествените зърна, както на цвят, така и на форма.Докато искрящите флуоресцентни цветове осигуря..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: ESP КОД: 37006450
Плуваща ароматизирана силиконова царевица, която наподобява максимално естествените зърна по форма.Предлага се в пакети с различни по големина зърна + две ленти със стопери.Жълтата наподобява максимално естествените зърна, както на цвят, така и на форма.Докато искрящите флуоресцентни цветове осигуря..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
КОД: Царевица за стръв CUKK, различни аромати
Царевица за риболов от Унгарската марка CUKK.Целозърнена царевица за риболов Cukk Shell, която е добър деликатес за всички видове сладководни риби с изключение на хищните. Важно е да се спомене, че е изработена качествено с естествени съставки и грижливо събрани цели зърна царевица. С..
4,90 лв.
Дан. основа: 4,90 лв.
Марка: ESP КОД: 37006460
ESP Artificial Buoyant Double Corn е плуваща двойна царевица.Изработена е от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си независимо колко време престоява във водата.Може да се ароматизира допълнително или да се използва без подсилващ аромат.Подходяща е и за балансирани монт..
9,40 лв.
Дан. основа: 9,40 лв.
Марка: KORDA КОД: Плуваща царевица Korda Maize Pop-Up
Плуващата царевица Pop-up Maize е отлично допълнение към нашата гама от изкуствена стръв. Тя е малко по-голяма и следователно по-плаваема от стандартната царевица на Korda, и се предлага в същите опустошителни ароматни комбинации.Предлагат се в опаковка от 10бр и следните аромати и цветове:Жълти - I..
7,90 лв.
Дан. основа: 7,90 лв.
Плуващи топчета ESP Boilies Brown and Red Fishmeal
Ново
Марка: ESP КОД: 37006470
ESP Boilies са изработени от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си.Може да се ароматизират допълнително или да се използват без подсилващ аромат.Подходящи за поп-ъп монтажи, като Ronnie, Hinged Stiff или Multi Rig без да е нужно още утежняване. Цвят: кафявРазфасо..
9,40 лв.
Дан. основа: 9,40 лв.
Марка: ESP КОД: 37006465
ESP Boilies са изработени от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си.Може да се ароматизират допълнително или да се използват без подсилващ аромат.Подходящи за поп-ъп монтажи, като Ronnie, Hinged Stiff или Multi Rig без да е нужно още утежняване. Цвят: жълтРазфасов..
9,40 лв.
Дан. основа: 9,40 лв.
Марка: ESP КОД: 37006467
ESP Boilies са изработени от твърд, изключително плуващ материал, който не губи от плаваемостта си.Може да се ароматизират допълнително или да се използват без подсилващ аромат.Подходящи за поп-ъп монтажи, като Ronnie, Hinged Stiff или Multi Rig без да е нужно още утежняване. Цвят: розов + бялР..
9,40 лв.
Дан. основа: 9,40 лв.
Силиконова царевица TOROMANOVI CARP TACKLE Pop Up Sweetcorn 20 бр. + стопери
Ново
Марка: T-BAITS КОД: TOROMANOVI CARP TACKLE Pop Up Sweetcorn 20 бр.
Плуваща силиконова царевица в ярки цветове и стопери в комплекта.Големите и ярки зърна могат да се използват за стръв както самостоятелно, така и в комбинация с протеиново топче.Добавеният аромат на сладка царевица, който ги прави неустоими за всяка риба наоколо.Използвайте включените в пакета стопе..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Силиконова царевица в дип TOROMANOVI CARP TACKLE Pop Up Sweetcorn 40 бр.
Ново
Марка: T-BAITS КОД: Дипнат Pop Up Sweetcorn 40 бр.
Плуваща силиконова царевица, фабрично дипната в аромат на сладка царевица.Предлагат се в удобно и леко пластмасово бурканче за многократна употреба по 40 бр. с избор от жълти, оранжеви и микс цветове.Големите и ярки зърна могат да се използват за стръв както самостоятелно, така и в комбинация с прот..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: NASH КОД: Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw
Бърз и лесен начин за добавяне на царевица към протеиново топче.Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw позволява да добавите акцент към стръвта си, без да се налага да променяте дължината на косъма.Просто ги завъртете във вашия wafter, pop up или дънно топче и готово.Характеристики:Реалисти..
13,50 лв.
Дан. основа: 13,50 лв.
Царевица за стръв TOROMANOVI CARP TACKLE Sweetcorn 200 ml, различни вкусове
Ново
Марка: T-BAITS КОД: TOROMANOVI CARP TACKLE Sweetcorn 200 ml
Натурална царевица за стръв с добавен атракторен пакет.Цели едри зърна царевица, подходящи за низане на косъм или директно да я забодете на куката.Различните и силни атракторни пакети отличават зърната за стръв от основната ви захранка и ги правят много по-привлекателни за рибите.Може да изберете от..
5,00 лв.
Дан. основа: 5,00 лв.
Марка: FILSTAR КОД: Микс варени семена FILSTAR 1 kg
Варени семена, готови за употреба в удобни опаковки по 1 кг. Подходящи са както за захранка, така и за стръв - директно на куката или на косъм.Вакуумираните опаковки позволяват дълготрайно съхранение, за да имате винаги готова захранка за предвидени или непредвидени излети.Налични са в различни комб..
4,50 лв.
Дан. основа: 4,50 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)

Силиконова царевица за стръв в различни аромати - здрава, издръжлива и с отлична плаваемост. Естествената царевица Cukk в ралични вкусове и аромати за по-претенциозни риби.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките