Меню
Добавени продукти

ONE MORE CAST

One More Cast е производител на риболовни принадлежности и продукти за открито и телевизионни продуценти/създатели на съдържание, основани от Али Хамиди и Рей Келвин.

Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCMTLL, OMCMTLM, OMCMTLH
Когато използвате OMC MAGIC TWIG, веднага щом рибата поеме в уста примамката и се обърне, влизайки в контакт с тежестта на оловото или напрежението в линията.Зесечката ще се задейства от своето ЗАРЕДЕНО състояние, за да се закачи рибата веднага.След продължителни изследвания и тестове под вода, на т..
24,95 лв.
Дан. основа: 24,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCCBSL, OMCCBAS
BLOODLINER INTURN оформя агресивен ъгъл около ухото на куката, който не се размества, за да създаде ефективна механика на закачане за Вашия монтаж.Перфектното допълнение за Spinner Rig или за всеки друг монтаж, когато искате да подобрите шансовете си за закачане на риба.Характеристики:Оформя агресив..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCDCAL, OMCDCAS
Алайнерът CORNALINER е перфектното допълнение към Вашия монтаж, когато използвате жълта стръв.Този иновативен алайнер е вдъхновен от механиката на закачане на брилянтния Line Aligner и със сигурност ще подобри работата на всеки монтаж.CORNALINER внася повече привлекателност в областта на куката и жъ..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCDCLIL, OMCDCLIS
Специално създаден за водоеми, където рибите предпочитат жълта стръв, закривеният алайнер CORNALIGNER привлича вниманието на рибата към зоната на обхват на куката и стръвта.С жълтия CORNALIGNER създавате много агресивна презентация на монтажа, като се оформя широка и твърда крива, която се обръща и ..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCDCLIL, OMCDCLIS
OMC Cornaliner Inturn алайнерът оформя твърд агресивен ъгъл около окото на куката, за да създаде много ефективна механика на закачане на Вашия монтаж.Перфектното допълнение към Spinner Rig или всеки друг монтаж, при която искате да подобрите шансовете си за закачане и улавяне на хващани вече хитри р..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCQC8
VITABITZ QC SWIVEL е идеалният комплимент към всеки монтаж, когато искате клуп в края на повода и бърза смяна.Вирбелът работи перфектно с нашите клисове за олово, различни системи за тежести и противооплитащи шлаухи.VITABITZ QC SWIVEL е предназначен за използване с Helicopter и Chod ригове и е създа..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCQ8, OMCQ11
VITABITZ QC RING SWIVEL е идеалният комплимент към всеки монтаж, когато искате клуп в края на повода и бърза смяна.Вирбелът работи перфектно с OMC клисовете за олово, различни системи за тежести и противооплитащи шлаухи.VITABITZ QC SWIVEL е предназначен за използване с Helicopter и Chod ригове и е с..
9,95 лв.
Дан. основа: 9,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCSRS
Вирбелът Vitabitz Spinner Ring е един от най-популярните и издръжливи вирбели на пазара.Той играе решаващата роля между куката и Spinner монтажа.Направен е така, че да се върти за оптимална ефективност на закачането на рибата и е идеален за използване със Spinner Rig.Характеристики:Издръжлив въртящо..
8,95 лв.
Дан. основа: 8,95 лв.
Бързи връзки OMC VITABITZ QUICK LINKS
Ново
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCVQL
Бързите връзки VITABITZ QUICK LINKS са идеални за свързване на водача и тежестта на Вашия Helicopter Rig.Също така е перфектното решение за свързването на оловото към Running Rig.Изработени са от здрав и издръжлив метал, който със сигурност ще издържи на всякакви условия.Освен това са снабдени с 3-м..
8,95 лв.
Дан. основа: 8,95 лв.
Винт за стръв с вирбел OMC TWEAKERS EYED BAIT SCREW
Ново
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCWBSS, OMCWBSL
Винтовете за стръв с отвор OMC Tweakers Eyed Bait Screws предоставят многостранно решение на често срещани проблеми при този избор на закачане на бойлита към куката.Или сте искали да персонализирате настройката си за стръв, за да се справите с конкретен риболовен сценарий, като например Snowman или ..
12,45 лв.
Дан. основа: 12,45 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCDBSL, OMCDBSS
OMC малките тежести SINKERS с форма на кучешки кокал са внимателно създадени, за да може да се използват с или без мека волфрамова тежест.Когато искате повече тежест, за да укротите супер изскачащ поп-ъп, добавете меко олово по Ваша преценка за конкретния монтаж.Може да ги използвате като гениална х..
9,95 лв.
Дан. основа: 9,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCRB4, OMCRB6
Рони Бой - разбира се, това е мощният Spinner Rig, но изработен с нашите ключови компоненти META, за да Ви осигури удобство и увереност.За нашия "Рони Бой" монтаж: просто го свържете с Blend Coated Braid или Kickback Fluorocarbon, за да завършите своя Spinner Rig.Ronnie Boy безпроблемно съчетава удо..
12,95 лв.
Дан. основа: 12,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCEIW
Реалистичните имитации на червени червеи OMC Revibed Imitation Worms наподобяват поведението на истински червеи във водата.Тази променяща играта примамка си е спечелила репутацията на неустоим атрактант за множество сладководни видове риби.OMC Revibed Imitation Worms позволяват да оформяте грозд от ..
8,95 лв.
Дан. основа: 8,95 лв.
Кипс за олово OMC Vitabitz Pin Lead Clips
Ново
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCLDB
VITABITZ PIN LEAD CLIP е разработен, за да бъде най-ефективен, когато използвате клипсове за тежести.Удобството на пин-а е, че можете да го поставяте, когато използвате BOLT RIG или да го махнете, когато ловите с агресивния RUNNING RIG.Характеристики:Добавят здравина и стабилност на монтажаУдобни и ..
8,95 лв.
Дан. основа: 8,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCSBF50
Това е просто конец за стръв в кенче от неръждаема стомана с вградена резачка.Издърпайте нужното количество, срежете го бързо и готово!Дължината е 50 метра, може да използвате кенчето многократно.Характеристики:Дължина: 50мОпаковка: 1 бр...
11,95 лв.
Дан. основа: 11,95 лв.
Коплект за монтаж на мека стръв OMC TWEAKERS WORMURAI SPRIG STOP KIT
Ново
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCWMI
Не се заблуждавайте от името му: комплектът Wormurai Sprig Stop не е предназначен само за червеи.Този многофункционален стопер + инструмент позволява поставянето на най-разнообразна мека стръв на косъма към куката.Характеристики:Иглата с два накрайника позволява или да държите стопера и да издърпват..
12,95 лв.
Дан. основа: 12,95 лв.
Показани са от 1 до 16 от 49 резултата (4 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките