Меню
Добавени продукти

За нас

Здравейте любопитни приятели, благодаря ви, че посетихте сайта ми и по-конкретно тази страница.

Казвам се Михаил Петков, мога да кажа, че съм риболовец от както се помня. Отраснал съм по бреговете на реките Вит и Златна Панега, като прекарвах всеки свободен ден в скитане и търсене на перспективни места за риболов. Помня как с 4 годишния ми акъл си правех въдици от клонки, връзвах конец за шиене и подгъната топлийка и ги пусках в шахтата на улицата, за да ловя риба. Понякога буквално ги пусках, няколко години по-късно извадихме десетина "въдици" от нея :)

За петия рожден ден ми подариха първата истинска въдица. Бях намерил къде я крият около месец преди това и тайничко ходех всеки ден да си я гледам.

За шестия имах избор - зелена макара Zebco за 12 лева (от скъпите пари) или джобна тетрис игра. Познайте кое избрах :)

През годините успях да опитам от всички видове риболов, но шаранджийския, както и общността покрай него така ми легнаха на сърцето, че реших да загърбя останалите (почти) и да търся огромните исполини, историите за които слушам още от дете.

Повече от 10 години се занимавам с графичен и web дизайн + търговия и в един момент реших, че е добра идея да съчетая удоволствието с работата. Няколко месеца след това и прекарани доста безсънни нощи пред компютъра, стартира сайта www.carpmojo.com

Може би името му звучи малко странно, но мога да ви уверя, че си е точно на мястото, а и честно да си призная, всичко друго беше заето :)

Моджо?

Думата „моджо“ първоначално се е отнасяла до народната вяра в свръхестествените способности на магьоснически амулет, често под формата на парче плат или малка торбичка. Даже някои хора все още използват думата в това нейно полусуеверно значение.

Истината обаче е, че феноменът отдавна е навлязъл в практичното ни ежедневие като нещо съвсем реално, достижимо и полезно, описвайки усещането за позитивен дух и насоченост.

Моджо е позитивен дух, който се заражда вътре в нас и се излъчва към света. Той е върхът, на който изпитваме едновременно щастие и удовлетвореност от това, което правим, и желанието да споделим това върхово изживяване с всички.

Накъде?
Сайта carpmojo.com е иновативна платформа, която успешно съчетава продуктовата част с полезното съдържание, защото едното не може без другото и обратно. В раздел "Блог" ще откриете много статии, видеа, отзиви от лични риболовни излети както и ревюта на популярни продукти.

Всичко това е налично тук и сега - в сайта са качени стотици продукти, организирани по категории, с удобни филтри, описание и изображения. Постоянно чета, превеждам и публикувам нови статии, новини и събития от риболовната общност в България и света.

Благодарение на отличното сътрудничество с Toromanovi Carp Tackle в лицето на Павел Тороманов, сайта и фирмата са единствен оторизиран представител на марките KATRAN FISHING LINE, T-BAITS, DT-BAIT, PVA HYDROSPOL, DECEPTION ANGLING за гр. Плевен и района.

Благодаря за отделеното време, желая ви много позитивни моменти и успехи в риболова!
Михаил Петков - www.carpmojo.com
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките