Меню
Добавени продукти

Стойки и колчета

Шаранджийска стойка Anaconda Extension Rod Pod
Безплатна доставка -15 %
Производител: ANACONDA Модел: Шаранджийска стойка Anaconda Extension Rod Pod
Шаранджийска стойка Anaconda Extension Rod PodСтабилна, адаптируема към всеки терен, с много добро качество.Класическа, 4 крака или модерна с високо вдигнати предни крака за трудни водоеми. За стойката Анаконда Екстеншън нищо не е невъзможно. Благодарение на двата комплекта предни крака с различна д..
174,00 лв. 205,90 лв.
Дан. основа: 174,00 лв.
Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 3 въдици
Безплатна доставка
Производител: MECCANICA VADESE Модел: Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black
Неразрушимата стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION - алуминий в черен цвят.Отборът на Meccanica Vadese задава нов стандарт със своя rod pod, който е недостижим за много производители.Nick Evolution е висока стойка от луксозен клас, за която много рибари тайничко си мечтаят.Всеки от краката й ..
1 289,00 лв.
Дан. основа: 1 289,00 лв.
Шаранджийска стойка NGT DUAL LINE POD
Безплатна доставка
Производител: NGT Модел: Шаранджийска стойка NGT DUAL LINE POD
NGT DUAL LINE POD е специална четирикрака стойка - родпод за шаранджийски риболов, с бъзбарове за три въдици.Родподът е изключително здрав и стабилен, което се дължи най-вече на усилената му конструкция Дължината на тялото и баровете са регулируеми, а краката са регулируеми по дължина и могат д..
99,00 лв.
Дан. основа: 99,00 лв.
Шаранджийска стойка Prologic Tri-Sky за 3 или 4 въдици
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Шаранджийска стойка Prologic Tri-Sky за 3 или 4 въдици
Prologic Try-Sky 3 Rod Pod е превъзходен лек алуминиев род под за 3бр въдици с двойна ос за допълнителна стабилност. Стойка, която комбинира някои от най-добрите характеристики на шаранските стойки на пазара.Характеристики:Превъзходен лек алуминиев род под за 3 или 4 въдициДвойна ос за допълнит..
252,00 лв.
Дан. основа: 252,00 лв.
Шаранджийска стойка FAITH Edition VX3 Rodpod FAI2253
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: FAITH Модел: Шаранджийска стойка FAITH Edition VX3 Rodpod FAI2253
Шаранджийска стойка Faith Edition VX3 Rodpod за три броя въдици. Стойката е с опция за регулиране по дължина и височина. Дизайна на стойката е проектиран с две успоредни рейки, което гарантира максимална стабилност. Стойката е изработена от алуминий с черно покритие.Стойката се п..
223,00 лв.
Дан. основа: 223,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Стойка Fox Horizon Duo - Новия Horizon Duo няма нищо общо с първоначалния Horizon Pod, по-скоро по-голямата версия на Stalker Pod.Характеристики:Двойна рамка за по-голяма стабилност.Четири позиции за ъгъла на краката.Месингови фитинги, за да се избегне окисляването.Стандартна дължина на краката 33 и..
327,00 лв.
Дан. основа: 327,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
В продължение на много години Fox Ranger се е доказала и е придобила популярност. През последните 12 месеца Fox са работили по нова актуализация и вече е на пазара новата Fox Ranger MK2 3 ROD.Добавени са множество подобрения за да имате най-универсалната шаранджийска стойка:* Нов заключващ меха..
615,00 лв.
Дан. основа: 615,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX STALKER PLUS
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX STALKER PLUS
Новият Stalker Plus е преправена версия на оригиналния Сталкер, с подсилени точки и невероятно здрав метал. Тялото и краката могат да се регулират, което го прави много гъвкав под, а сега е и на разположение с ..
251,00 лв.
Дан. основа: 251,00 лв.
Шаранджийска стойка MAXFISH BRONX ROD POD
Безплатна доставка
Модел: Шаранджийска стойка MAXFISH BRONX ROD POD
Шаранска стойка Maxfish Bronx Rod Pod е изключително лека, много стабилна и гъвкава стойка. Благодарение на наистина лесното сгъване, може да се побере в малка текстилна чантичка, за да не заема много място.Технически параметри:Брой въдици: 3Настройката на височината: 40-75смОпределянето на дължинат..
89,00 лв.
Дан. основа: 89,00 лв.
Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 4 въдици
Безплатна доставка
Производител: MECCANICA VADESE Модел: Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 4 въдици
Неразрушимата стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION - алуминий в черен цвят.Отборът на Meccanica Vadese задава нов стандарт със своя rod pod, който е недостижим за много производители.Nick Evolution е висока стойка от луксозен клас, за която много рибари тайничко си мечтаят.Всеки от краката й ..
1 289,00 лв.
Дан. основа: 1 289,00 лв.
Производител: NGT Модел: Бъз бар за 2 въдиици, телескопичен, неръждаем, 20-30 cm
Бъзбар от неръждаема стомана с дължина 20-30cm за 2 въдици...
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Производител: NGT Модел: Бъз бар за 3 въдици, телескопичен, неръждаем, 25-40 cm
Stainless SteelAdjustable 25-40cm, 3 Rod Buzz Bar е бъз бар изработен изцяло от неръждаема стомана.Размери - 25-40см..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Бъзбар за две въдици ANACONDA Black Buzzer Bar 28 cm
Anaconda Frosted Black B-Bar е eдин полезен аксесоар, особено благодарение на ниското си тегло, малък размер за съхранение и транспортиране и бързо сглобяване и използване. Може да се използва за две въдици с една централна резба. Това е телескопичен модел (18-28 см), изработен от анодизиран дуралу..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Бъзбар за три въдици ANACONDA Black Buzzer Bar 44 cm
Anaconda Frosted Black B-Bar е eдин полезен аксесоар, особено благодарение на ниското си тегло, малък размер за съхранение и транспортиране и бързо сглобяване и използване. Може да се използва за три въдици с една централна резба.Това е телескопичен модел (29-44 см), изработен от анодизиран дуралуми..
24,90 лв.
Дан. основа: 24,90 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Заден държач ANACONDA BLAXX Compressor V2.0 New 2020
С новата версия на вече легендарните Rod Compressors ние поставяме нови стандарти. Сега лапите са изработени от удароустойчив и преди всичко нежен и плътен твърд материал(Nylon). Загубата на гумираните елементи са изключени. Благодарение на специалната форма на лапите се увеличава ефектът на затяган..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Заден държач ANACONDA Gentle Gripper Alu Small-Matt Black
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Характеристики:Размер: SmallЦвят: Matt BlackМатериал: Алуминий..
14,90 лв.
Дан. основа: 14,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 32 резултата (2 страници)

Шаранджийски стойки, триподи, бъзбарове за три или четири въдици,  телескопични колчета колчета, удобни лалета за задържане на въдиците при кълване.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките