Меню
Добавени продукти

Държачи и аксесоари

Марка: RIDGEMONKEY КОД: Ridgemonkey Action Camera Bankstick Adapter
Адаптор, проектиран да се прикачат екшън камери, които се отличават с популярния си двустранен монтаж.Този адаптор за монтаж на екшън камера може да се пригоди на всеки стандартен бъз бар, колче за риболов, дръжка за кеп.Запишете всяко кълване, още преди да сте го видели и чули! Създайте уникални и ..
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Заден държач ANACONDA Gentle Gripper Alu Small-Matt Black
Очаква доставка
Марка: ANACONDA КОД: Заден държач ANACONDA Gentle Gripper Alu Small-Matt Black
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Характеристики:Размер: SmallЦвят: Matt BlackМатериал: Алуминий..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Марка: ANACONDA КОД: Заден държач ANACONDA Gentle Gripper Alu Small-Matt Black
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Меката гумена вложка придържа стабилно въдицата и същевременно свети в тъмното, след осветяване с фенер.Характеристики:Ра..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: NASH КОД: Заден държач NASH Butt Lock
Nash Butt Lock обгръща въдицата ви с двоен захват, като по цялата си вътрешна част има гумено покритие, което я предпазва от надраскване и от приплъзване.В същото време умната лостова система освобождава въдицата, когато я повдигнете вертикално нагоре.Държачите NASH Butt Lock са подходящи за риболов..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Заден държач PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest, 2 броя
Очаква доставка
Марка: PROLOGIC КОД: Заден държач PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest, 2 броя
Държачите PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest се саморегулират според ширината на вашата въдица.Задния държач има стабилен захват, като същевременно лесно освобождава въдицата при засичане на риба.Предлагат се по два броя в оригинална опаковка, посочената цена е за комплекта. ..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Заден държач PROLOGIC Snatch Magnetic Rod Rest
Очаква доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 45740
Snatch Magnetic rod rest е заден държач за шарански въдици с магнитно заключване.Меките силиконови подложки пазят въдицата от преплъзване и надиране, а магнитното заключване я държи стабилно за стойката.Вътрешен диаметър в най-широката част - 22мм.Резбата е стандартна, пасва на всички шаранджийски с..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Марка: PROLOGIC КОД: 47361
Иновативен дизайн на класически заден държач, който може да бъде използван и за чаталче.Тяло от твърда пластмаса с полу-мека гума от вътрешна страна.Гумената вътрешна част държи здраво поставената въдица без приплъзване и надиране.Може да бъде използван и като стойка за кобра за захранване...
8,50 лв.
Дан. основа: 8,50 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)

Задните държачи са предназначени за полагане на дръжките на вашите въдици, като осигуряват едновременно здрав захват и защита от надраскване.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките