Меню
Добавени продукти

POSEIDON ANGELSPORT

Poseidon Angelsport е немска иновативна марка за шаранджийски риболов.
Продуктите на марката се отличават с изработка изцяло в Германия, изключителна надеждност и качество.

МОДЖО ТРЕЙД ЕООД е ексклузивен представител на марката за България.

Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: TLA
POSEIDON Tilt AdjusterАдаптoрът се използва за оптимално подравняване ъгъла на наклона на бъзбара, сигнализатора и задния държача на въдицата.Правилно зададеният ъгъл гарантира оптимална функционалност по време на риболов.Адаптoрът на наклона се предлага в 2 различни размера и 2 дизайна. Регулиранет..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BTA-A1
Бърза връзка/адаптер, която се прикрепя към стойка или колче, под сигнализатора.Позволява лесно и сигурно да закрепите приставката към обтегачи Poseidon и обтегача.Вижте подробности във видеото:..
23,45 лв.
Дан. основа: 23,45 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: LTR-B
Гумен шлаух POSEIDON Long Tail RubberТой е напълно съвместим с металните клипсове POSEIDON Full Metal Lead Clip.Плътно прилепва към клипса и фиксира оловото.Благодарение на дългата си форма, позволява лесно да регулираме натиска при който се освобождава оловото.Характеристики:Дължина 25ммПредлага се..
11,72 лв.
Дан. основа: 11,72 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RK1
POSEIDON rod keeper Използва се за допълнителна сигурност на въдицата по време на риболов в трудни условия.Диви водоеми, стръмни брегове или когато се налага аванса на макарата да е затегнат.Много надежден, изработен от висококачествен материал гарантира, че въдицата ще остане на стойката.Харак..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Държач за лодка с бърза връзка POSEIDON Boat Holder Speed Release CAMO
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BHSR
Здрав и надежден държач за лодка с конектор за бързо освобождаване с една ръка в камуфлацен цвят.С този държач може да закрепите стабилно лодката си за колче, дърво или камък.Бързото освобождаване на лодката е ключово в момент, в който имате кълване на риба и трябва възможно най-бързо да стигнете до..
84,00 лв.
Дан. основа: 84,00 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: SRR-S, SRR-M
Заден държач POSEIDON Safety Rod Rest.Впечатлява с особено тънък и елегантен дизайн, държи въдицата сигурно и здраво. По-малкият размер "Small" е идеален за всяка стандартна бланка на въдица.Средния размер"Medium" версията е идеална за пълни Duplon и коркови дръжки.За да се постигне оптимално задърж..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Заден държач за въдица POSEIDON Rod Safe
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RS
От наша гледна точка, Rod Safe в момента е най-добрият наличен държач за въдица.Той обгръща изцяло въдицата, а стабилната закопчалка я заключва здраво, без шанс при кълване да бъде извадена напред или нагоре.Това го прави идеален за тежък риболов пред препятствия. Той образува здрава връзка между др..
58,60 лв.
Дан. основа: 58,60 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: FMLC1
Изключително здрав метален клипс и бърза връзка в едно!Дизайнът на този клипс ви позволява да работите с големи тежести на огромни дистанции, както и да ползвате безпроблемно големи пва торбички, на които нормалните пластмасови клипсове понякога не издържат.Вградената бърза връзка спестява от цената..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BAM-1
Маркерът с топка е предназначен за бързо маркиране при търсене на място.Неоново-оранжевата топка плава на 70% над водната повърхност.В резултат на това този маркер е много лесен за разпознаване дори на по-големи разстояния.Просто го хвърлете във водата и маркерът сам ще се разпъне до самото дъно на ..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Маркер POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: IMBB
POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base с възможност за поставяне на светеща глава.Маркерът е комбинация между Н маркер и шамандура. Притежава положителните качества на двата продукта.Той е малък и удобен като H маркер, но ясно видим като шамандура. Той може да бъде използван със или без светеща глава..
84,08 лв.
Дан. основа: 84,08 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: FMBS
Изцяло метални стопери за стръв.Характеристики:l = 7 ммØ = 0,8 ммНеръждаема стоманасСчерно покритиеИзключително стабилен50бр. в опаковка..
11,72 лв.
Дан. основа: 11,72 лв.
Обтегач POSEIDON SHR Bobbin
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: SHRB
Патентованата технология Smart Hook Release Bobbin със сигурност ще революционизира пазара на индикатори за кълване.Със своята изцяло нова система за заключване, влакното се поставя просто чрез отваряне и затваряне на подвижната кука.Без повече регулиране на силата на освобождаване, без значение с к..
52,80 лв.
Дан. основа: 52,80 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BTA-8
Второто поколение на Bobbin Trigger Adjuster идва като чисто черно издание.Тази приставка регулира височината, при която обтегачите Poseidon автоматично се отварят и откачат от линията.Дизайнът му е леко подсилен и калерчето вече може да бъде прикрепено директно към рамото на регулатора.Освен автома..
39,10 лв.
Дан. основа: 39,10 лв.
Светеща глава за маркер POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: IHMB
Светеща глава за маркер POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base Светеща глава със сензор за светлина. Лампата светва веднага щом светлината намалее и изгасва автоматично през деня.Много удобна за ориентация при риболов през нощта.Характеристики:Светеща глава със сензор за светлинаРаботи с 2 батер..
52,79 лв.
Дан. основа: 52,79 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: SSHW
Тежести за обтегачи SHR Super Heavy Weight 44g.С това допълнително тегло, обтегача SHR има общо тегло от 55 g.Предлага се в 7 цвята: син, лилав, червен, оранжев, зелен, бял, черен..
9,76 лв.
Дан. основа: 9,76 лв.
Тестер за дъно POSEIDON Casting Ground Tester 2.0
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: CGT-02
Casting Ground Tester е много полезна джаджа за преглед съдържанието на дъното.Той дава на риболовците от брега напълно нови перспективи за търсене на правилното място за риболо.След като бъде изхвърлен към дъното, Casting Ground Tester се отваря автоматично.Чрез издърпване като нормален маркер, кон..
78,21 лв.
Дан. основа: 78,21 лв.
Показани са от 1 до 16 от 17 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките