Меню
Добавени продукти

POSEIDON ANGELSPORT

Poseidon Angelsport е немска иновативна марка за шаранджийски риболов.
Продуктите на марката се отличават с изработка изцяло в Германия, изключителна надеждност и качество.

МОДЖО ТРЕЙД ЕООД е ексклузивен представител на марката за България.

Адаптoр за регулиране на наклона POSEIDON Tilt Adjuster
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: TLA
POSEIDON Tilt AdjusterАдаптoрът се използва за оптимално подравняване ъгъла на наклона на бъзбара, сигнализатора и задния държача на въдицата.Правилно зададеният ъгъл гарантира оптимална функционалност по време на риболов.Адаптoрът на наклона се предлага в 2 различни размера и 2 дизайна. Регулиранет..
58,66 лв.
Дан. основа: 58,66 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: CSA-1
Адаптор за карп сакХарактеристики:Въженце, подходящ за всички bankstick / stormpoles40 мм карабина от неръждаема стоманаЗа лесно закрепване на Sling & Carp Sack Holder..
19,54 лв.
Дан. основа: 19,54 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: LTR-B
Гумен шлаух POSEIDON Long Tail RubberТой е напълно съвместим с металните клипсове POSEIDON Full Metal Lead Clip.Плътно прилепва към клипса и фиксира оловото.Благодарение на дългата си форма, позволява лесно да регулираме натиска при който се освобождава оловото.Характеристики:Дължина 25ммПредлага се..
11,72 лв.
Дан. основа: 11,72 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RK1
POSEIDON rod keeper Използва се за допълнителна сигурност на въдицата по време на риболов в трудни условия.Диви водоеми, стръмни брегове или когато се налага аванса на макарата да е затегнат.Много надежден, изработен от висококачествен материал гарантира, че въдицата ще остане на стойката.Харак..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Държач за лодка с бърза връзка POSEIDON Boat Holder Speed Release CAMO
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BHSR
Здрав и надежден държач за лодка с конектор за бързо освобождаване с една ръка в камуфлацен цвят.С този държач може да закрепите стабилно лодката си за колче, дърво или камък.Бързото освобождаване на лодката е ключово в момент, в който имате кълване на риба и трябва възможно най-бързо да стигнете до..
84,00 лв.
Дан. основа: 84,00 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RHM
Заден държач за въдица предлага  допълнително защита, за да превърне обикновената хватка в безопасна и здрава опора за въдица за риболов.Предлага се в два размера Small и MediumSmall Ø 10-15ммMedium Ø 15-19мм..
43,01 лв.
Дан. основа: 43,01 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: SRR-S, SRR-M
Заден държач POSEIDON Safety Rod Rest.Впечатлява с особено тънък и елегантен дизайн, държи въдицата сигурно и здраво. По-малкият размер "Small" е идеален за всяка стандартна бланка на въдица.Средния размер"Medium" версията е идеална за пълни Duplon и коркови дръжки.За да се постигне оптимално задърж..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Заден държач за въдица POSEIDON Rod Safe
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RS
От наша гледна точка, Rod Safe в момента е най-добрият наличен държач за въдица.Той обгръща изцяло въдицата, а стабилната закопчалка я заключва здраво, без шанс при кълване да бъде извадена напред или нагоре.Това го прави идеален за тежък риболов пред препятствия. Той образува здрава връзка между др..
58,60 лв.
Дан. основа: 58,60 лв.
Задни тежести POSEIDON Multifunction Backlead 2.0
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: МА30-01, МА60-01
Мултифункционални задни тежести.Подходящи за всяка ситуация.Предлагат се във варианти от 30 и 60 грама.Характеристики:Регулируема височинаОбратна технологияРегулиране напрежението на освобождаване..
58,66 лв.
Дан. основа: 58,66 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: FMLC1
Изключително здрав метален клипс и бърза връзка в едно!Дизайнът на този клипс ви позволява да работите с големи тежести на огромни дистанции, както и да ползвате безпроблемно големи пва торбички, на които нормалните пластмасови клипсове понякога не издържат.Вградената бърза връзка спестява от цената..
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BAM-1
Маркерът с топка е предназначен за бързо маркиране при търсене на място.Неоново-оранжевата топка плава на 70% над водната повърхност.В резултат на това този маркер е много лесен за разпознаване дори на по-големи разстояния.Просто го хвърлете във водата и маркерът сам ще се разпъне до самото дъно на ..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Маркер POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base
Безплатна доставка Очаква доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: IMBB
POSEIDON Illuminated Marker Bouy Base с възможност за поставяне на светеща глава.Маркерът е комбинация между Н маркер и шамандура. Притежава положителните качества на двата продукта.Той е малък и удобен като H маркер, но ясно видим като шамандура. Той може да бъде използван със или без светеща глава..
84,08 лв.
Дан. основа: 84,08 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: FMBS
Изцяло метални стопери за стръв.Характеристики:l = 7 ммØ = 0,8 ммНеръждаема стоманасСчерно покритиеИзключително стабилен50бр. в опаковка..
11,72 лв.
Дан. основа: 11,72 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: MNFP4-1
Магнитен поплавък Netfloat P4Този поплавък е изработен от EVA и впечатлява с елегантния си дизайн, съчетан с функционалност.Комбинацията от разширител и захранващ магнит гарантира, че кепът се държи сигурно върху поплавъка.От двете страни на Netfloat има магнитни дискове от неръждаема стомана с черн..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: BTA-8
Второто поколение на Bobbin Trigger Adjuster идва като чисто черно издание.Тази приставка регулира височината, при която обтегачите Poseidon автоматично се отварят и откачат от линията.Дизайнът му е леко подсилен и калерчето вече може да бъде прикрепено директно към рамото на регулатора.Освен автома..
39,10 лв.
Дан. основа: 39,10 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: SSHW
Тежести за обтегачи SHR Super Heavy Weight 44g.С това допълнително тегло, обтегача SHR има общо тегло от 55 g.Предлага се в 7 цвята: син, лилав, червен, оранжев, зелен, бял, черен..
9,76 лв.
Дан. основа: 9,76 лв.
Показани са от 1 до 16 от 18 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките