Меню
Добавени продукти

Шаранджийски стойки

Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 3 въдици
Безплатна доставка
Марка: MECCANICA VADESE КОД: Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black
Неразрушимата стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION - алуминий в черен цвят.Отборът на Meccanica Vadese задава нов стандарт със своя rod pod, който е недостижим за много производители.Nick Evolution е висока стойка от луксозен клас, за която много рибари тайничко си мечтаят.Всеки от краката й ..
1 290,00 лв.
Дан. основа: 1 290,00 лв.
Шаранджийска стойка Prologic Tri-Sky Rod Pod за 3 или 4 въдици
ТОП ПРОДУКТ Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: Шаранджийска стойка Prologic Tri-Sky за 3 или 4 въдици
Prologic Tri-Sky Rod Pod е алуминиева стойка, която разполага с допълнителен комплект супер дълги крака, които на практика ви дават неограничени възможности за разполагането й, независимо от терена. Стойката Prologic Tri-Sky Rod Pod притежава всички най-важни характеристики, необходим..
279,00 лв.
Дан. основа: 279,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Безплатна доставка
Марка: FOX КОД: Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Стойка Fox Horizon Duo - Новия Horizon Duo няма нищо общо с първоначалния Horizon Pod, по-скоро по-голямата версия на Stalker Pod.Характеристики:Двойна рамка за по-голяма стабилност.Четири позиции за ъгъла на краката.Месингови фитинги, за да се избегне окисляването.Стандартна дължина на краката 33 и..
379,00 лв.
Дан. основа: 379,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
Безплатна доставка -16 %
Марка: FOX КОД: Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
FOX RANGER MK2 - стойката за всеки язовир или река! Второто поколение Ranger е една от най-гъвкавите стойки на всички времена, която е перфектна за почти всеки тип водоем или риболов в европейски води.RANGER MK2 е оборудвана с уникална система за настройка на краката - механизъм, който ви позво..
655,00 лв. 779,00 лв.
Дан. основа: 655,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX STALKER PLUS
Безплатна доставка
Марка: FOX КОД: Шаранджийска стойка FOX STALKER PLUS
Новият Stalker Plus е преправена версия на оригиналния Сталкер, с подсилени точки и невероятно здрав метал. Тялото и краката могат да се регулират, което го прави много гъвкав под, а сега е и на разположение с ..
251,00 лв.
Дан. основа: 251,00 лв.
Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 4 въдици
Безплатна доставка
Марка: MECCANICA VADESE КОД: Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 4 въдици
Неразрушимата стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION - алуминий в черен цвят.Отборът на Meccanica Vadese задава нов стандарт със своя rod pod, който е недостижим за много производители.Nick Evolution е висока стойка от луксозен клас, за която много рибари тайничко си мечтаят.Всеки от краката й ..
1 370,00 лв.
Дан. основа: 1 370,00 лв.
Марка: PROLOGIC КОД: Заден държач Prologic Deluxe Butt Klinger Rod Rest
Заден държач за въдица, който ще я държи на място и в най-екстремните моменти.Пружинно натоварване на задната частАлуминиева резба с компенсираща гайка2 броя в пакетПредлагат се в два цвята - Черен и Бял (светещ)..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Марка: FOX КОД: Лапи за стойка Fox Mini Pod Anchors
Уникален дизайн, който позволява на вашите стойки за риболов да бъдат здраво закрепени към земята.Въртящи се на 90 градуса, всяко стъпало може да се настрои така, че да отговаря на неравна повърхност.Притежават отвор в който може да забиете колче, с което да застопорите стабилно всяка стойка към зем..
46,90 лв.
Дан. основа: 46,90 лв.
Стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION 3 rods Steel
Безплатна доставка
Марка: MECCANICA VADESE КОД: Meccanica Vadese NICK EVOLUTION 3 rods Steel
Неразрушимата стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION - неръждаема стомана и алуминий.Отборът на Meccanica Vadese задава нов стандарт със своя rod pod, който е недостижим за много производители.Nick Evolution е висока стойка от луксозен клас, за която много рибари тайничко си мечтаят.Всеки от краката..
1 290,00 лв.
Дан. основа: 1 290,00 лв.
Стойка PROLOGIC Twin-Sky 2 Rod Multi Pod
Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 57230
Компактна и многофункционална стойка за 2 въдици, която може да покрие почти всяка ситуация на риболов.Тя е с ниско тегло, напълно регулируема рамка и с опции за многоъгълен наклон на краката.Регулацията на наклона позволява на риболовеца да лови с върховете на пръта, поставени много високо или мног..
219,00 лв.
Дан. основа: 219,00 лв.
Стойка за кофа - двойна SPOMB DOUBLE BUCKET STAND KIT
Безплатна доставка
Марка: SPOMB КОД: Стойка за кофа - двойна SPOMB DOUBLE BUCKET STAND KIT
Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете ..
117,00 лв.
Дан. основа: 117,00 лв.
Стойка за кофа SPOMB SINGLE BUCKET STAND KIT
Безплатна доставка
Марка: SPOMB КОД: Стойка за кофа SPOMB SINGLE BUCKET STAND KIT
Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17 л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без ..
97,00 лв.
Дан. основа: 97,00 лв.
Шаранджийска стойка ANACONDA Bent Hopper Pod, за 3 въдици
Безплатна доставка
Марка: ANACONDA КОД: Шаранджийска стойка ANACONDA Bent Hopper Pod
Запознайте се с една истинска иновация при шаранджийските стойки - ANACONDA Bent Hopper PodТози многофункционален rod pod е проектиран така, че да се транспортира в тръба с диаметър 14 см.Допълнителните дълги крака, които са включени в комплекта ви позволяват да я пригодите към всякакъв терен.Х..
282,00 лв.
Дан. основа: 282,00 лв.
Шаранджийска стойка ANACONDA Magist Rod Pod
Безплатна доставка
Марка: ANACONDA КОД: 7141814
Стойката Anaconda Magist Rod Pod e с тегло едва 1.8 кг, това обаче не се отразява по никакъв начин по отношение на функционалност и стабилност.Компактна, лесна за разпъване и сглобяване и няколко функционални позиции.В комплекта са включени:2 тройни бъзбара с месингова резба (44 см ширина на бъзбаро..
144,90 лв.
Дан. основа: 144,90 лв.
Показани са от 1 до 14 от 14 резултата (1 страници)

Шаранджийските стойки за 2 или повече въдици са незаменим помощник при каменисти или трудни терени, в които не може да забиете обикновени колчета.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките
GOOGLE ADS