Меню
Добавени продукти

Шаранджийски стойки

Шаранджийска стойка Anaconda Extension Rod Pod
ТОП ПРОДУКТ Безплатна доставка -9 %
Производител: ANACONDA Модел: Шаранджийска стойка Anaconda Extension Rod Pod
Шаранджийска стойка Anaconda Extension Rod PodСтабилна, адаптируема към всеки терен, с много добро качество.Класическа, 4 крака или модерна с високо вдигнати предни крака за трудни водоеми. За стойката Анаконда Екстеншън нищо не е невъзможно. Благодарение на двата комплекта предни крака с различна д..
187,90 лв. 205,90 лв.
Дан. основа: 187,90 лв.
Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 3 въдици
Безплатна доставка
Производител: MECCANICA VADESE Модел: Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black
Неразрушимата стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION - алуминий в черен цвят.Отборът на Meccanica Vadese задава нов стандарт със своя rod pod, който е недостижим за много производители.Nick Evolution е висока стойка от луксозен клас, за която много рибари тайничко си мечтаят.Всеки от краката й ..
1 289,00 лв.
Дан. основа: 1 289,00 лв.
Шаранджийска стойка NGT DUAL LINE POD
Безплатна доставка Очаква доставка
Производител: NGT Модел: Шаранджийска стойка NGT DUAL LINE POD
NGT DUAL LINE POD е специална четирикрака стойка - родпод за шаранджийски риболов, с бъзбарове за три въдици.Родподът е изключително здрав и стабилен, което се дължи най-вече на усилената му конструкция Дължината на тялото и баровете са регулируеми, а краката са регулируеми по дължина и могат д..
99,00 лв.
Дан. основа: 99,00 лв.
Шаранджийска стойка Prologic Tri-Sky за 3 или 4 въдици
ТОП ПРОДУКТ Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Шаранджийска стойка Prologic Tri-Sky за 3 или 4 въдици
Prologic Tri-Sky Rod Pod е алуминиева стойка, която разполага с допълнителен комплект супер дълги крака, които на практика ви дават неограничени възможности за разполагането й, независимо от терена. Стойката Prologic Tri-Sky Rod Pod притежава всички най-важни характеристики, необходим..
249,00 лв.
Дан. основа: 249,00 лв.
Шаранджийска стойка FAITH Edition VX3 Rodpod FAI2253
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: FAITH Модел: Шаранджийска стойка FAITH Edition VX3 Rodpod FAI2253
Шаранджийска стойка Faith Edition VX3 Rodpod за три броя въдици. Стойката е с опция за регулиране по дължина и височина. Дизайна на стойката е проектиран с две успоредни рейки, което гарантира максимална стабилност. Стойката е изработена от алуминий с черно покритие.Стойката се п..
223,00 лв.
Дан. основа: 223,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Безплатна доставка -15 %
Производител: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX HORIZON DUO 3ROD
Стойка Fox Horizon Duo - Новия Horizon Duo няма нищо общо с първоначалния Horizon Pod, по-скоро по-голямата версия на Stalker Pod.Характеристики:Двойна рамка за по-голяма стабилност.Четири позиции за ъгъла на краката.Месингови фитинги, за да се избегне окисляването.Стандартна дължина на краката 33 и..
279,00 лв. 327,00 лв.
Дан. основа: 279,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
Безплатна доставка -9 % Изчерпано
Производител: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX RANGER MK2 за 3 въдици
FOX RANGER MK2 - стойката за всеки язовир или река! Второто поколение Ranger е една от най-гъвкавите стойки на всички времена, която е перфектна за почти всеки тип водоем или риболов в европейски води.RANGER MK2 е оборудвана с уникална система за настройка на краката - механизъм, който ви позво..
559,00 лв. 615,00 лв.
Дан. основа: 559,00 лв.
Шаранджийска стойка FOX STALKER PLUS
Безплатна доставка
Производител: FOX Модел: Шаранджийска стойка FOX STALKER PLUS
Новият Stalker Plus е преправена версия на оригиналния Сталкер, с подсилени точки и невероятно здрав метал. Тялото и краката могат да се регулират, което го прави много гъвкав под, а сега е и на разположение с ..
251,00 лв.
Дан. основа: 251,00 лв.
Шаранджийска стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 4 въдици
Безплатна доставка
Производител: MECCANICA VADESE Модел: Meccanica Vadese NICK EVOLUTION Black за 4 въдици
Неразрушимата стойка Meccanica Vadese NICK EVOLUTION - алуминий в черен цвят.Отборът на Meccanica Vadese задава нов стандарт със своя rod pod, който е недостижим за много производители.Nick Evolution е висока стойка от луксозен клас, за която много рибари тайничко си мечтаят.Всеки от краката й ..
1 289,00 лв.
Дан. основа: 1 289,00 лв.
Стойка за кофа - двойна SPOMB DOUBLE BUCKET STAND KIT
Безплатна доставка
Производител: SPOMB Модел: Стойка за кофа - двойна SPOMB DOUBLE BUCKET STAND KIT
Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете ..
117,00 лв.
Дан. основа: 117,00 лв.
Стойка за кофа SPOMB SINGLE BUCKET STAND KIT
Безплатна доставка
Производител: SPOMB Модел: Стойка за кофа SPOMB SINGLE BUCKET STAND KIT
Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17 л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без ..
97,00 лв.
Дан. основа: 97,00 лв.
Шаранджийска стойка ANACONDA Bent Hopper Pod, за 3 въдици
Ново Безплатна доставка
Производител: ANACONDA Модел: Шаранджийска стойка ANACONDA Bent Hopper Pod
Запознайте се с една истинска иновация при шаранджийските стойки - ANACONDA Bent Hopper PodТози многофункционален rod pod е проектиран така, че да се транспортира в тръба с диаметър 14 см.Допълнителните дълги крака, които са включени в комплекта ви позволяват да я пригодите към всякакъв терен.Х..
242,90 лв.
Дан. основа: 242,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)

Шаранджийските стойки за 2 или повече въдици са незаменим помощник при каменисти или трудни терени, в които не може да забиете обикновени колчета.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките