Меню
Добавени продукти

Колчета и бъзбарове

Производител: PROLOGIC Модел: Бъзбар Prologic BUZZER Bars
Бъзбаровете Prologic BUZZER Bars са изключително стабилни и имат вграден нивелир, за перфектно позициониране.Характеристики:Висококачествена алуминиева конструкцияЗдраво прахово PVC покритиеМатово черен завършекФиксираща гайка за аларма за перфектно позициониране на аларматаВграден хоризонтален ниве..
19,50 лв.
Дан. основа: 19,50 лв.
Модел: Бъзбар за две въдици ANACONDA Black Buzzer Bar 24cm
Стабилен и красив бъзбар с отлична изработка и матово черен цвят. Дължината от 24 см позволява да поставите 2 биг пит макари една до друга, без да си пречат.Данни за продукта: Размер: 24 смСъдържание: 1 брой..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Бъзбар за две въдици ANACONDA Black Buzzer Bar 28 cm
Anaconda Frosted Black B-Bar е eдин полезен аксесоар, особено благодарение на ниското си тегло, малък размер за съхранение и транспортиране и бързо сглобяване и използване. Може да се използва за две въдици с една централна резба. Това е телескопичен модел (18-28 см), изработен от анодизиран дуралу..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Производител: ANACONDA Модел: Бъзбар за три въдици ANACONDA Black Buzzer Bar 44 cm
Anaconda Frosted Black B-Bar е eдин полезен аксесоар, особено благодарение на ниското си тегло, малък размер за съхранение и транспортиране и бързо сглобяване и използване. Може да се използва за три въдици с една централна резба.Това е телескопичен модел (29-44 см), изработен от анодизиран дуралуми..
24,90 лв.
Дан. основа: 24,90 лв.
Производител: CARPMAX TACKLE Модел: Колче CARPMAX POWERDRILL BANKSTICK TELESCOPIC
Лек и здрав материалИндивидуална настройка на височинатаЛесно се навива в земятаПрактическо бързо освобождаванеСъвместим с всички стойки или индикаториКолчетата са се превърнали в неразделна част от риболова. Не на последно място, защото са съвместими с почти цялото друго риболовно оборудване.Р..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Производител: PROLOGIC Модел: Prologic Telescopic Power Bankstick
Prologic Telescopic Power Bankstick са телескопични колчета със свредел за по-лесно завиване в земята.Изработени от висококачествен алуминий за по-ниско тегло, а свредела е от здрава стомана.Имат класически матово черен цвят и ръкохватка, спомагаща завинтването в земята. Предлагат се в следните..
13,40 лв.
Дан. основа: 13,40 лв.
Колчета за дистанция AVID Screw Point Yard Stick
Безплатна доставка
Модел: Колчета за дистанция AVID Screw Point Yard Stick
AVID Screw Point Yard Stick е комплект от колчета, с чиято помощ ще може да измерите прецизно дистанцията, на която ловите. Освен колчетата получавате и 3.7 м (12ft) въженце, върху което има нанизани 3 бр ограничители с различен цвят, които ще Ви дадат възможност да отбележите различни разстояния. ..
66,50 лв.
Дан. основа: 66,50 лв.
Колчета за дистанция ESP Wrap Sticks
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: ESP Модел: Колчета за дистанция ESP Wrap Sticks
Колчета за дистанция ESP Wrap Sticks. Произведени в собствената фабрика на ESP в Оксфорд. Изработени са от висококачествена неръждаема стомана Stainless steel с диаметър на материала 8мм. В комплекта са включени общо 5 броя колчета - две дълги, които се използват за крайни и 3 броя къси колчета..
83,00 лв.
Дан. основа: 83,00 лв.
Колчета за дистанция Fox Marker Sticks 24''
Ново
Производител: FOX Модел: Колчета за дистанция Fox Marker Sticks 24''
Колчета за дистанция Fox Marker Sticks с удобна дължина от 60 см.Черни алуминиеви колчета, за измерване на дистанция.Дължина на колчето – 60см.Слот за беталайт светещи ампули...
24,90 лв.
Дан. основа: 24,90 лв.
Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
KORDA DISTANCE STICKS са висококачествени колчета за измерване на дистанция Характеристики: Всяко колче има канали за предотвратяване изплъзване на влакнотоОстър свредел за лесно завинтване в земятаСпециално проектираната точкова T-образна "дръжка", която позволява колчетата да се завинтват до..
158,00 лв.
Дан. основа: 158,00 лв.
Производител: NGT Модел: Колчета за дистанция NGT CNC DISTANCE STICK
Алуминиеви колчета за дистанция NGT CNC DELUXE - леки и здрави, с удобни каналчета за влакното и със закривени върхове, предотвратяващи случайно изнизване на влакното.В горната си част са снабдени с ярки "шапчици", които позволяват да ги виждате лесно, дори през ноща. В комплекта са включени 2 ..
28,80 лв.
Дан. основа: 28,80 лв.
Колчета за дистанция NGT DISTANCE STICK SET
Изчерпано
Производител: NGT Модел: Колчета за дистанция NGT DISTANCE STICK SET
С колчетата за дистанция NGT Distance Stick Set лесно може да отбележите дистанцията на която желаете да ловите или да захранвате.Тези алуминиеви колчета за дистанция са снабдени със светещи шапчици от горната част на колчетата, с цел лесно позициониране и измерване на влакното през тъмната част от ..
22,00 лв.
Дан. основа: 22,00 лв.
Производител: NGT Модел: Колчета неръждаеми NGT STAINLESS STEEL, различни размери
Колчета NGT Stainless Steel са телескопични колчета изработени изцяло от неръждаема стомана...
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Комплект колчета и бъзбарове FILSTAR FBS-51
Безплатна доставка
Производител: FILSTAR Модел: Комплект колчета и бъзбарове FILSTAR FBS-51
Комплект от две къси, две дълги телескопични колчета и четири бъзбара. Размери на артикулите: - Късо колче: 41-68 cm- Дълго колче: 62-96 cm- Бъзбар: 25 cm- Комплекта се предлага в калъф. ..
75,00 лв.
Дан. основа: 75,00 лв.
Производител: NGT Модел: Стабилизатор за колче NGT STAINLESS STEEL BANK STICK STABILISER
Стабилизатор за колче неръждавейка NGT Stainless Steel Bank Stick StabiliserСтабилизатора служи за предотвратяване на въртенето на колчето докато е забито в земята...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Чанта за бъзбарове NGT BUZZ BAR BAG
Изчерпано
Производител: NGT Модел: Чанта за бъзбарове NGT BUZZ BAR BAG
Чанта за бъз барове NGT Buzz Bar Bag е дебело подплатена чанта идеална за съхранение на бъз барове и колчета за сигнализатори. Освен това разполага и с два предни джоба за съхранение на по-малки предмети, като сигнализатори и станцията.Всички джобове са снабдени с двоен цип.Размери: 47см x 22см x 9с..
32,50 лв.
Дан. основа: 32,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от 17 резултата (2 страници)

Колчетата и бъзбаровете са елегантен, бърз и лесен начин за разполагане на шаранджийските въдици.
Ако не сте фенове на стойките за няколко въдици, може да използвате отделни колчета за всяка от тях или да ги комбинирате в компактен двоен или троен бъзбар.

Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките