Меню
Добавени продукти

KORDA

Марка: KORDA КОД: KKS
Kurv Shank (Curve Shank) са може би най-популярния модел куки, характерни със своята извита опашка. Тази кука не се нуждае от допълнителен алайнер и заради простотата и ефективността си е много популярна в различни шаранджийски монтажи...
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KKR
Korda Krank са куки взаимстващи агресивността на Kurv Shank, но с по-широка извивка и с огромна сила и потенциал да спрат всяка риба.Crank куките са сравнително универсални и са подходящи за най-популярните шаранджийски монтажи.Характеристики:Подходящи за всякакви презентации на стръвта.Супер остър ..
12,70 лв.
Дан. основа: 12,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KRRL, KRRM
Халкичките KORDA Rig Ring са перфектният малък помощник към много от модерните монтажи за шаран.Имат абсолютно гладко тефлоново покритие, което им дава перфектно движение по оста на куката. Предлагат се в опаковка от 20бр.X-Small - кръгли 2ммSmall - кръгли 3ммMedium - кръгли 4ммLarge - кръгли 4.4ммO..
10,75 лв.
Дан. основа: 10,75 лв.
Марка: KORDA КОД: KICK23
В миналото използвахме термошлаух, за да направим нашите монтажи по-агресивни и по-резултатни, за да задържат и извадят рибата.Сега вече не е необходимо да използвате пара и да се чудите дали сте придали правилния ъгъл на шлауха.Сега имате на разположение във Вашия риболовен арсенал KICKERS от K..
11,32 лв.
Дан. основа: 11,32 лв.
Марка: KORDA КОД: KICK13
Дългоочакваните нови D-Rig алайнери на KORDA вече са тук!С тяхна помощ направат на D-Rig монтаж вече е лесно като детска игра.Просто нанижете един микро вирбел с халкичка и поставете върху куката.Могат да бъдат използвани както с меки, така и с твърди поводни влакна, както с плуваща, така и с дънна ..
11,71 лв.
Дан. основа: 11,71 лв.
Марка: KORDA КОД: KICK05, KICK06
В миналото използвахме термошлаух, за да направим нашите монтажи по-агресивни и по-резултатни, за да задържат и извадят рибата.Сега вече не е необходимо да използвате пара и да се чудите дали сте придали правилния ъгъл на шлауха.Сега имате на разположение във Вашия риболовен арсенал KICKERS от K..
11,35 лв.
Дан. основа: 11,35 лв.
Марка: KORDA КОД: KPB45
Бавно потъващата царевица е малко по-голяма от царевицата, която също правим в нашата гама от фалшиви храни.Отразявайки разликата в размера на истинската, и също така е по-плаваща.Това я прави подходяща за използване с по-големи куки или монтажи, които съдържат повече метални части.Има достатъчно пл..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: KORDA КОД: KMW010
Възможността за бърза смяна на куката на вашия монтаж никога не е била толкова популярна в съвременния шаранджийски риболов.Тези бързи връзки за куки включват същите QC характеристики.Независимо дали става дума за Blowback Rig за дънни примамки или IQ D за wafters, тези малки метални ключалки правят..
10,74 лв.
Дан. основа: 10,74 лв.
Бърза връзка с ринг KORDA PTFE Coated QC Ring Swivel
Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KMW004
QC Ring Swivel са вирбели с халка и здрава бърза връзка номер 8, подходящи за хеликоптер и други монтажи.Покритието PTFE (Polytetrafluoroethylene) е синтетичен полимер, който има един от най-ниските коефициенти на триене, подобряващ значително въртенето на вирбела.Предлагат се в опаковка от 8 бр. с ..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Марка: KORDA КОД: KMW009
Смяната на стръвта никога не е била по-лесна, благодарение на въртящия винт с вирбел KORDA Micro Ring Swivel Bait Screw.Вирбелът дава допълнително движение на стръвта и е особено популярен при използване на Pop-up и wafter топчета.Широкият пластмасов винт осигурява здрав захват, а ниското му тегло н..
10,80 лв.
Дан. основа: 10,80 лв.
Вирбел KORDA PTFE Ring Swivels Size 8
Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KMW002
Сега добавихме версия с PTFE покритие на нашите популярни Ring Swivels, която е проектирана да гарантира, че се въртят още по-свободно.Политетрафлуороетиленът (PTFE) има един от най-ниските коефициенти на триене от всеки твърд материал, което го прави идеален за покриване на вирбели.Tъй като намаляв..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Марка: KORDA КОД: KMW007
Един от основните принципи на спинер монтажа, както подсказва името, е, че куката може свободно да се върти и да се захваща в устата на шарана.Колкото по-свободно се върти, толкова по-добри са шансовете за задържане на куката и точно това постига PTFE Spinner Swivel.Тази версия е перфектният избор з..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Вирбел KORDA QC Ring Swivel Size 8
Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KQR8
Вирбел за бърза смяна е специално проектиран за използване с на хеликоптер монтаж , за да ви позволи лесно да смените монтажа.Налични са два различни размера QC Ring Swivel – размер 8 или размер 11 – като краят на пръстена е проектиран да се навива на какъвто и да е тип водач, който използвате за ва..
10,80 лв.
Дан. основа: 10,80 лв.
Марка: KORDA КОД: KSPIN3
Това е перфектният избор за всеки, който иска по-малко метални изделия на своите въртящи се съоръжения.Spinner Swivel се предлага в размер 11 и просто разполага с извивка от едната си страна, върху която ухото на вашата кука може лесно да се намери и задържи на място с Kicker.Другият край има нормал..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: KORDA КОД: KMW002
Korda PTFE Coated RING Swivel е вирбел с халка, проектиран така, че да се побере перфектно в клипсове Korda Lead Clips, инлайн олова, фидери Korda Bait-Up Method Feeders.Пръстенът създава изключително гъвкава връзка между основата и повода, което предоставя още по-добро завъртане на повода и перфект..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Готов монтаж KORDA Dark Matter Leader Heli Safe Weed 40lb 50cm
Очаква доставка
Марка: KORDA КОД: KSZ75,KSZ76,KSZ80,KSZ81,KSZ82
Тези лидери на Dark Matters включват системаta Heli-Safe и са подходящи за монтаж хеликоптер, независимо дали става въпрос за обикновена връзка с кука или монтаж за чод.Този лидер има волфрамови нишки, импрегнирани в него, за да се гарантира, че остава закрепен към дъното.Той също така включва Chod ..
21,50 лв.
Дан. основа: 21,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от 121 резултата (8 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките