Меню
Добавени продукти

KORDA

Алайнери KORDA Kickers
Ново
Производител: KORDA Модел: KICK
В миналото използвахме термошлаух, за да направим нашите монтажи по-агресивни и по-резултатни, за да задържат и извадят рибата.Сега вече не е необходимо да използвате пара и да се чудите дали сте придали правилния ъгъл на шлауха.Сега имате на разположение във Вашия риболовен арсенал KICKERS от K..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Бургия KORD BAIT DRILL 6 mm
Върха на свредлото е специално проектиран така, че да пробие стръвта, без да я спука. Този комплект се използва, когато имате нужда потъващата стръв да стане плуваща. Като стръв най-често се ползва протеиново топче.Всяка опаковка включва 1 бр. свредло и 6 бр. ..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Калъф за 5 въдици Korda Compac Holdall 12ft 5 Rod
Ново Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: KLUG35
Калъфът за въдици Korda Compac Holdall е умно проектиран за съхранение на 5 въдици заедно с макарите - три нагоре и 2 надолу.Изцяло подплатен, той предлага компактно решение за въдици от две части с дължина от 3.66м (12ft).Към калъфа допълнително могат да се добавят още два пръта с или без калъфите ..
224,00 лв.
Дан. основа: 224,00 лв.
Калъф за въдици Korda Compac Holdall 12ft 3 Rod
Ново Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: KLUG34
Korda Compac 3 Rod Holdall 12ft е проектиран да съхранява три въдици нагоре оборудвани с макарите.Напълно подплатен, той предлага компактно решение за въдици от две части с дължина от 3.66м (12ft).Външно към калъфа допълнително могат да се добавят още два пръта с или без калъфите им.Разполага ощ..
206,00 лв.
Дан. основа: 206,00 лв.
Клещи за кримпване Korda Krimp Tool
Ново
Производител: KORDA Модел: Korda Krimp Tool KKT
Korda Krimp Tool са клещи разработени да спомагат за по-лесната конструкция на монтажа с твърди и нееластични материали като MouthTrap, BOOM или Hybrid Stiff Link.В частност екипът на Korda е много възхитен от потенциала да се правят изключително изчистени връзки при направата на chod монтажи.Използ..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Клипсове Korda Hybrid Lead Clips QC 5 бр.
Ново
Производител: KORDA Модел: KQHCWS
Новите Korda Hybrid Lead Clips QC са вече тук и са по-добри от всякога. Те разполагат с вирбел бърза връзка и вече са лесни за употреба с противооплитащи Anti-tangle шлаухки.Добре познатата здрава комбинация от Safety клипс и вирбел, които пасват перфектно и са достатъчно здрави, за да използвате до..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
KORDA DISTANCE STICKS са висококачествени колчета за измерване на дистанция Характеристики: Всяко колче има канали за предотвратяване изплъзване на влакнотоОстър свредел за лесно завинтване в земятаСпециално проектираната точкова T-образна "дръжка", която позволява колчетата да се завинтват до..
158,00 лв.
Дан. основа: 158,00 лв.
Производител: KORDA Модел: Конец за стръв KORDA Bait Floss, 30m
Korda Bait Floss плътен бял конец за стръв, напоен с восък, за минимално приплъзване по време на работа.Изключително практичен и полезен при направата на CHOD и D-rig монтажи. Той е плосък и по този начин прилепва плътно както за най-твърдата така и за по-мека повърхност. Конецът е много здрав, няма..
12,50 лв.
Дан. основа: 12,50 лв.
Кримпове Korda Krimps
Ново
Производител: KORDA Модел: Кримпове Korda Krimps
Кримпове с тефлоново покритие, които ще помогнат да направите съвършените монтажи.Годините на тестове са създали идеалните кримпове за всички монтажи с по-твърди и дебели поводи. Предлагат се в два размера:0.60мм 0.70мм..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA Kamakura KRANK, 10 бр.
Най-новите куки на KORDA - Kamakura са зашеметяващо остри куки, заточени с невероятна прецизност.Куките KORDA KAMAKURA KRANK се предлагат в индивидуална пластмасова кутийка подредени върху специални клипсове, които ги пазят от случайни наранявания една в друга.Krank не приличат на никоя друга кука, ..
14,85 лв.
Дан. основа: 14,85 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA KRANK CHODDY, 10 бр.
Не след дълго след излизането на пазара на куките Krank, Том Доув реши да създаде модел за Chod монтажи с обърнато навън ухо. Неговото въображение е било запленено от начина, по който непрекъснато се извива стеблото на куките, създавайки това, което много от н..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA KRANK X, 10 бр.
Korda Krank X са куки с много специфичен дизайн, произведени от най-добрите японски майстори.Кранк X е отличен пример за кука с много широк отвор, подвит връх и опашка с уникална извивка, наподобяваща Curve shank моделите. Куката е перфектна за KD rig или за класически възел без възел.KRANK X е ъпгр..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA Kurv Shank XX, 10 бр.
Kurv Shank XX е кука проектирана, разработена и тествана за употреба в най-трудните риболовни условия в света, като същевременно запазва ултра-остър връх и контра.XX модела е по-тежък и по-дебел от X и стандартния Kurve Shank и предлага ненадмината здравина и издръжливост за големи риби.Със съща..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA WIDE GAPE X, 10 бр.
KORDA WIDE GAPE X е усилената версия на популярните WIDE GAPE на КОРДА. Тази кука е специално проектирана за използване в тежки условия и затревени води. Безкомпромисно остро заточване и профил като стандартния Wide Gape, но е изработена от по-дебел материал и е допълнително подсилена, за да се спра..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки за шаран KORDA CRANK, 10 броя, различни размери
Korda Krank са куки взаимстващи агресивността на Kurv Shank, но с по-широка извивка и с огромна сила и потенциал да спрат всяка риба.Кранк куките са сравнително универсални и са подходящи за най-популярните шаранджийски монтажи.Характеристики:Подходящи за всякакви презентации на стръвта.Супер остър ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки за шаран KORDA KURV SHANK, 10 броя, различни размери
Kurv Shank (Curve Shank) са може би най-популярния модел куки, характерни със своята извита опашка. Тази кука не се нуждае от допълнителен алайнер и заради простотата и ефективността си е много популярна в различни шаранджийски монтажи...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Показани са от 1 до 16 от 45 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките