Меню
Добавени продукти

KORDA

Производител: KORDA Модел: Куки за шаран KORDA KURV SHANK, 10 броя, различни размери
Kurv Shank (Curve Shank) са може би най-популярния модел куки, характерни със своята извита опашка. Тази кука не се нуждае от допълнителен алайнер и заради простотата и ефективността си е много популярна в различни шаранджийски монтажи...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки за шаран KORDA CRANK, 10 броя, различни размери
Korda Krank са куки взаимстващи агресивността на Kurv Shank, но с по-широка извивка и с огромна сила и потенциал да спрат всяка риба.Crank куките са сравнително универсални и са подходящи за най-популярните шаранджийски монтажи.Характеристики:Подходящи за всякакви презентации на стръвта.Супер остър ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: KORDA Модел: KICK
В миналото използвахме термошлаух, за да направим нашите монтажи по-агресивни и по-резултатни, за да задържат и извадят рибата.Сега вече не е необходимо да използвате пара и да се чудите дали сте придали правилния ъгъл на шлауха.Сега имате на разположение във Вашия риболовен арсенал KICKERS от K..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Бургия KORD BAIT DRILL 6 mm
Върха на свредлото е специално проектиран така, че да пробие стръвта, без да я спука. Този комплект се използва, когато имате нужда потъващата стръв да стане плуваща. Като стръв най-често се ползва протеиново топче.Всяка опаковка включва 1 бр. свредло и 6 бр. ..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Волфрамови тежести KORDA Sinker Tungsten Hooklink Weight
Ново
Производител: KORDA Модел: Волфрамови тежести KORDA Sinker Tungsten Hooklink Weight
Малки волфрамови тежести са тези, които държат повода ви залепен за дъното.Тежестите KORDA SINKER са направени от тежък волфрам, който е дори по-тежък от оловото, което позволява да се намали обемът им.За да ги прехвърлите на линията, трябва да поставите влакното си в ухото на някой от металнит..
7,40 лв.
Дан. основа: 7,40 лв.
Готов монтаж KORDA KURV SPINNER HOOK SECTIONS
Ново
Производител: KORDA Модел: Готов монтаж KORDA KURV SPINNER HOOK SECTIONS
Korda KURV Spinner Hook Sections са безупречно вързани куки с кука модел Kurv Shank.Всяка опаковка съдържа 3 бр. spinner sections куки и безплатни мъниста за тях...
11,00 лв.
Дан. основа: 11,00 лв.
Готов монтаж Korda Spinner Rig KURV Boom 7"
Изчерпано
Производител: KORDA Модел: Korda Spinner Rig KURV Boom 7"
Готов монтаж Korda Spinner rig - напълно готов за употреба, поставяте Pop up или wafter топче, закачате на линията и ловите.Монтаж, в който са вложени едни от най-добрите продукти на Korda.Характеристики:Универсален монтаж, който може да се използва върху почти всяко дъноМоже да се използва, когато ..
6,50 лв.
Дан. основа: 6,50 лв.
Калъф за 5 въдици Korda Compac Holdall 12ft 5 Rod
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: KLUG35
Калъфът за въдици Korda Compac Holdall е умно проектиран за съхранение на 5 въдици заедно с макарите - три нагоре и 2 надолу.Изцяло подплатен, той предлага компактно решение за въдици от две части с дължина от 3.66м (12ft).Към калъфа допълнително могат да се добавят още два пръта с или без калъфите ..
224,00 лв.
Дан. основа: 224,00 лв.
Калъф за въдици Korda Compac Holdall 12ft 3 Rod
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: KLUG34
Korda Compac 3 Rod Holdall 12ft е проектиран да съхранява три въдици нагоре оборудвани с макарите.Напълно подплатен, той предлага компактно решение за въдици от две части с дължина от 3.66м (12ft).Външно към калъфа допълнително могат да се добавят още два пръта с или без калъфите им.Разполага ощ..
206,00 лв.
Дан. основа: 206,00 лв.
Класьор за поводи Korda Mini RigSafe
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda Mini RigSafe
Korda Mini Combi Rig Safe е кутия за безопасно съхранение на вързани монтажи, което е най-новото допълнение към тази популярна гама риболовни аксесоари. - Побира до 60 монтажа- Здраво магнитно захващане, предотвратяващо отваряне при транспорт- Включени 30 стандартни пинчета и 15 двойни..
54,20 лв.
Дан. основа: 54,20 лв.
Клещи за кримпване Korda Krimp Tool
Очаква доставка
Производител: KORDA Модел: Korda Krimp Tool KKT
Korda Krimp Tool са клещи разработени да спомагат за по-лесната конструкция на монтажа с твърди и нееластични материали като MouthTrap, BOOM или Hybrid Stiff Link.В частност екипът на Korda е много възхитен от потенциала да се правят изключително изчистени връзки при направата на chod монтажи.Използ..
39,90 лв.
Дан. основа: 39,90 лв.
Производител: KORDA Модел: KQHCWS
Новите Korda Hybrid Lead Clips QC са вече тук и са по-добри от всякога. Те разполагат с вирбел бърза връзка и вече са лесни за употреба с противооплитащи Anti-tangle шлаухки.Добре познатата здрава комбинация от Safety клипс и вирбел, които пасват перфектно и са достатъчно здрави, за да използвате до..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
KORDA DISTANCE STICKS са висококачествени колчета за измерване на дистанция Характеристики: Всяко колче има канали за предотвратяване изплъзване на влакнотоОстър свредел за лесно завинтване в земятаСпециално проектираната точкова T-образна "дръжка", която позволява колчетата да се завинтват до..
158,00 лв.
Дан. основа: 158,00 лв.
Комплект Korda Compac 3-Piece Tea Set
Ново Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Комплект Korda Compac 3-Piece Tea Set
Комплект за кафе и чай Korda Compac.Риболовците използват чанти Compac за съхранение на всякакви неща, а сега има една, специално за вашия комплект за готвене, под формата на комплект за кафе или чай Compac, който гарантира, че приготвянето на чашата чай на брега никога не е било по-лесно.Подобно на..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Производител: KORDA Модел: Комплект за Зиг монтаж Korda Zig Kit
Korda Zig Kit е комплект за Zig Rig, създаден да улесни Зиг риболова.Той ви позволява да намалите дължината на зиг монтажа до удобните около 100 см, което дава голямо удобство при хвърляне и вадене на риба.Трудно забележимия прозрачен поплавък е екстремно плуващ, премахва оплитанията при хвърляне и ..
25,50 лв.
Дан. основа: 25,50 лв.
Производител: KORDA Модел: Конец за стръв KORDA Bait Floss, 30m
Korda Bait Floss плътен бял конец за стръв, напоен с восък, за минимално приплъзване по време на работа.Изключително практичен и полезен при направата на CHOD и D-rig монтажи. Той е плосък и по този начин прилепва плътно както за най-твърдата така и за по-мека повърхност. Конецът е много здрав, няма..
12,50 лв.
Дан. основа: 12,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от 55 резултата (4 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките