Меню
Добавени продукти

KORDA

Производител: KORDA Модел: Бургия KORD BAIT DRILL 6 mm
Върха на свредлото е специално проектиран така, че да пробие стръвта, без да я спука. Този комплект се използва, когато имате нужда потъващата стръв да стане плуваща. Като стръв най-често се ползва протеиново топче.Всяка опаковка включва 1 бр. свредло и 6 бр. ..
17,60 лв.
Дан. основа: 17,60 лв.
Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
Ново Безплатна доставка
Производител: KORDA Модел: Колчета за дистанция KORDA DISTANCE STICKS
KORDA DISTANCE STICKS са висококачествени колчета за измерване на дистанция Характеристики: Всяко колче има канали за предотвратяване изплъзване на влакнотоОстър свредел за лесно завинтване в земятаСпециално проектираната точкова T-образна "дръжка", която позволява колчетата да се завинтват до..
158,00 лв.
Дан. основа: 158,00 лв.
Производител: KORDA Модел: Конец за стръв KORDA Bait Floss, 30m
Korda Bait Floss плътен бял конец за стръв, напоен с восък, за минимално приплъзване по време на работа.Изключително практичен и полезен при направата на CHOD и D-rig монтажи. Той е плосък и по този начин прилепва плътно както за най-твърдата така и за по-мека повърхност. Конецът е много здрав, няма..
12,50 лв.
Дан. основа: 12,50 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA Kamakura KRANK, 10 бр.
Най-новите куки на KORDA - Kamakura са зашеметяващо остри куки, заточени с невероятна прецизност.Куките KORDA KAMAKURA KRANK се предлагат в индивидуална пластмасова кутийка подредени върху специални клипсове, които ги пазят от случайни наранявания една в друга.Krank не приличат на никоя друга кука, ..
14,85 лв.
Дан. основа: 14,85 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA KRANK CHODDY, 10 бр.
Не след дълго след излизането на пазара на куките Krank, Том Доув реши да създаде модел за Chod монтажи с обърнато навън ухо. Неговото въображение е било запленено от начина, по който непрекъснато се извива стеблото на куките, създавайки това, което много от н..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA KRANK X, 10 бр.
Korda Krank X са куки с много специфичен дизайн, произведени от най-добрите японски майстори.Кранк X е отличен пример за кука с много широк отвор, подвит връх и опашка с уникална извивка, наподобяваща Curve shank моделите. Куката е перфектна за KD rig или за класически възел без възел.KRANK X е ъпгр..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA Kurv Shank XX, 10 бр.
Kurv Shank XX е кука проектирана, разработена и тествана за употреба в най-трудните риболовни условия в света, като същевременно запазва ултра-остър връх и контра.XX модела е по-тежък и по-дебел от X и стандартния Kurve Shank и предлага ненадмината здравина и издръжливост за големи риби.Със съща..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки KORDA WIDE GAPE X, 10 бр.
KORDA WIDE GAPE X е усилената версия на популярните WIDE GAPE на КОРДА. Тази кука е специално проектирана за използване в тежки условия и затревени води. Безкомпромисно остро заточване и профил като стандартния Wide Gape, но е изработена от по-дебел материал и е допълнително подсилена, за да се спра..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки за шаран KORDA CRANK, 10 броя, различни размери
Korda Krank са куки взаимстващи агресивността на Kurv Shank, но с по-широка извивка и с огромна сила и потенциал да спрат всяка риба.Кранк куките са сравнително универсални и са подходящи за най-популярните шаранджийски монтажи.Характеристики:Подходящи за всякакви презентации на стръвта.Супер остър ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: KORDA Модел: Куки за шаран KORDA KURV SHANK, 10 броя, различни размери
Kurv Shank (Curve Shank) са може би най-популярния модел куки, характерни със своята извита опашка. Тази кука не се нуждае от допълнителен алайнер и заради простотата и ефективността си е много популярна в различни шаранджийски монтажи...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda Compact Zip Up Case Large 140
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
36,20 лв.
Дан. основа: 36,20 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda Compact Zip Up Case XL 200
Всички кутии от гамата са произведени от EVA материал. Те са изключително леки, издръжливи и водоустойчиви на износване. Всеки елемент в диапазона може да бъде достъпен отгоре чрез двупосочен цип и се отваря по начин, който ви позволява да виждате всичко вътре, плюс това капака има и вътрешен мрежес..
40,30 лв.
Дан. основа: 40,30 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda Mini RigSafe
We’ve overhauled our rig-storage solutions recently, and this new Rig-Safe is the result. It’s robust and compact, yet it will hold up to 60 pre-tied rigs! As you’d expect, we’ve tweaked the design to include several neat upgrades compared to the traditional rig box...
54,20 лв.
Дан. основа: 54,20 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия Korda RigSafe Combi
Unlike the existing Rig-Safe models, this one also provides storage for small essential rig components, such as boilie stops, beads, swivels, shrink tube and anything else of a similar size...
54,20 лв.
Дан. основа: 54,20 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия за аксесоари Korda Tackle Box
Кутия за аксесоари Korda Tackle Box е кутия за съхранение, предназначена да ви позволи да имате възможно най-много аксесоари на минимално място.Кутията разполага с 29 различни делителя предназначени да държат сигурно от най-малките аксесоарчета и куки до готови вързани монтажи.Характеристики:29x отд..
94,50 лв.
Дан. основа: 94,50 лв.
Производител: KORDA Модел: Кутия за аксесоари KORDA TACKLE SAFE BOX
Благодарение на практичността насочена към създаване на удобство на риболовеца, когато е на водоема, марката KORDA създаде новия класьор Tackle Safe.Със своите 29 отделения, Korda Tackle Safe ще Ви даде функционалността лесно да пренасяте и да имате достъп с един поглед върху всеки един елемент ..
59,00 лв.
Дан. основа: 59,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 31 резултата (2 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките