Меню
Добавени продукти

FL FISHING

FL FISHING - продукти с отлично съотношение между цена и качество.

Сигнализатори 4+1 FL CARBON
Безплатна доставка
Производител: FL FISHING Модел: Сигнализатори 4+1 FL CARBON
Сигнализаторите FL CARBON са доказано добър модел с отлична цена. Комплекта се състои от 4 бр. и една безжичка централа, която индикира кълванетата на различните сигнализатори с различен цвят диоди. Сигнализаторите работят с 1 бр. 9V батерия, а централа е с 3 бр. батерии размер ААА. Всеки сигнализат..
159,00 лв.
Дан. основа: 159,00 лв.
Шаранджийски кеп FL Excellent 180 см на 2 части
Ново
Производител: FL FISHING Модел: Шаранджийски кеп FL Excellent 180 см на 2 части
Шаранджийски кеп FL Excellent е изработен изцяло от дебелостенен карбон - дръжка и рамена.Дръжката се разделя на 2 части, което го прави много удобен за транспортиране и не заема място в обикновено претъпканите ни багажници.Има удобен транспортен калъф, който задържа лошите миризми след риболов.Разм..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Въдица FL STRATEGIST - различни варианти
Ново Безплатна доставка
Производител: FL FISHING Модел: Въдица FL STRATEGIST - различни варианти
FL Strategist - въдици, изработени от качествен карбон, FUJI макародържач, с елегантен външен вид и тънка бланка.Оборудвани са с 6 броя тънкопрофилни SIC водачи, като първият е с диаметър 50 mm, а върховия е допълнително уголемен за по-добър кастинг на далечни дистанции.FL Strategist Carp 3.6 m, 3.7..
107,00 лв.
Дан. основа: 107,00 лв.
Макара FL XT 14000 Power Surf
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: FL FISHING Модел: Макара FL XT 14000 Power Surf
L XT 14000 е макара с мощен предавателен механизъм, дебела основна ос (5,8 мм) и предавателно число от 4,6:1. Окомплектована с две метални шпули с V-образен ръб, спомагащ за постигане на далечни дистанции.Модела разполага със специална система, която предотвратява попадането на влакното под шпул..
107,90 лв.
Дан. основа: 107,90 лв.
Производител: FL FISHING Модел: Макара FL YF 10000
Риболовна макара от среден клас с много добро съотношение качество-цена.В направата ѝ са използвани материали с високо качество, за прецизното редене на влакното се грижи механизъм с червячна предавка.Макарата е снабдена с бърз аванс, който с 2 завъртания на капачката преминава от затегнато в напълн..
95,00 лв.
Дан. основа: 95,00 лв.
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките