Меню
Добавени продукти

CARP MOJO

Комплект "Основна грижа"
-9 %
Производител: CARP MOJO Модел: Комплект "Основна грижа"
Комплектът "Основна грижа" е включва най-необходимите продукти за опазване здравето на рибите. Тези аксесоари са задължителни атрибути в багажа на всеки шаранджия, който уважава живота и здравето на трофейните риби.Какво включва комплекта:Карп дюшек CARP FOCUS PROTECTКарп сак Prologic New Green Carp..
60,50 лв. 66,70 лв.
Дан. основа: 60,50 лв.
Комплект за Blow Back монтаж
-11 %
Производител: CARP MOJO Модел: Комплект за Blow Back монтаж
Комплект от 4 продукта, необходими за връзването на популярния Blow Back монтаж.Какво включва комплекта:Плетено влакно с покритие KATRAN TARANTUL, 20 m - 25 lbКуки LCA Curve Shank, 12 броя - Номер 4Халкички LCA, 20 брояСтопер за стръв LCAКак се връзва Blow back монтаж, може да видите в сле..
42,50 лв. 47,50 лв.
Дан. основа: 42,50 лв.
Лодка за захранка CARP MOJO MK1
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: CARP MOJO Модел: Лодка за захранка CARP MOJO MK1
Лодката за захранка CARP MOJO MK1 e бърза, икономична и не се плаши от големи вълни.Корпусът е от здрава 4 mm ABS пластмаса, проектиран и изработен в България, ел. компонентите са с изпитано качество, а цялостното сглобяване и поддръжка се извършва в България.Задвижва се от два четкови електромотора..
1 480,00 лв.
Дан. основа: 1 480,00 лв.
Производител: CARP MOJO Модел: Олово тип грипа, мат, различни грамажи
Грипата се използва при риболов на река в силно течение, гладкия й профил и увеличеното тегло я държат прилепнала на дъното, без да се търкаля. Другото й приложение при нанасяне с лодка на голяма дистанция, където по-високото тегло на оловото е необходимо за доброто изпъване на линията.Висококачеств..
1,80 лв.
Дан. основа: 1,80 лв.
Производител: CARP MOJO Модел: Олово тип дистанция, мат, различни грамажи
Оловото за дистанция е с издължена капковидна форма и добре разпределено тегло, за да постигнете максимума при хвърляне.Висококачествена отливка с идеално точно тегло, плътна PVC боя, която издържа на най-суровите подводни условия и идеално се слива с околната среда...
1,80 лв.
Дан. основа: 1,80 лв.
Производител: CARP MOJO Модел: Олово тип инлайн грипа, мат, различни грамажи
Инлайн оловото е удобно за работа с по-големи PVA торбички, при него отпада и нуждата от използване на сейфти клипс - само с бърза връзка.Висококачествена отливка с идеално точно тегло, плътна PVC боя, която издържа на най-суровите подводни условия и идеално се слива с околната среда...
1,30 лв.
Дан. основа: 1,30 лв.
Олово тип инлайн трибомб, 80 г, гланц
Ново
Производител: CARP MOJO Модел: Олово тип инлайн трибомб, 80 г, гланц
Плоския трибомб е компактно инлайн олово за дистанция, особено подходящо за поставяне в PVA торбички.Инлайн оловото е удобно за работа с по-големи PVA торбички, при него отпада и нуждата от използване на сейфти клипс - само с бърза връзка.Висококачествена отливка с идеално точно тегло, плътна PVC бо..
1,80 лв.
Дан. основа: 1,80 лв.
Олово тип плосък инлайн, 100 г, гланц
Ново
Производител: CARP MOJO Модел: Олово тип плосък инлайн, 100 г, гланц
Инлайн оловото е удобно за работа с по-големи PVA торбички, при него отпада и нуждата от използване на сейфти клипс - само с бърза връзка.Висококачествена отливка с идеално точно тегло, плътна PVC боя, която издържа на най-суровите подводни условия и идеално се слива с околната среда...
2,10 лв.
Дан. основа: 2,10 лв.
Производител: CARP MOJO Модел: Олово тип торпедо, мат, различни грамажи
Оловото тип торпедо е стандартна тежест със скосени ръбове за добра аеродинамика, като същевременно намаляват търкалянето му по дъното. Използва се в комбинация със сейфти клипс.Висококачествена отливка с идеално точно тегло, плътна PVC боя, която издържа на най-суровите подводни условия и идеално с..
1,40 лв.
Дан. основа: 1,40 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, дипове, протеинови топчета и други подобни технологии, за да подобрим сърфирането и функционалностите му. Политика за бисквитките