Меню
Добавени продукти

DELKIM

Сигнализатор DELKIM TXI-D, различни цветове
Безплатна доставка
Марка: DELKIM КОД: DD001
Единичен сигнализатор Delkim TXI-D, който може да добавите към вашият комплект.Към централата Rx-D могат да бъдат добавени до 6 броя сигнализатора, независимо от техния цвят.TXI-D сигнализатори, иновация за 2020 г.Proven vibration detection:Сигнализаторите Delkim са базирани на доказани компоненти к..
322,00 лв.
Дан. основа: 322,00 лв.
Сигнализатори 2+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Марка: DELKIM КОД: Сигнализатори 2+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник2х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника2x черни т..
1 014,00 лв.
Дан. основа: 1 014,00 лв.
Сигнализатори 3+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Марка: DELKIM КОД: Сигнализатори 3+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник3х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника3x черни т..
1 336,00 лв.
Дан. основа: 1 336,00 лв.
Сигнализатори 6+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Марка: DELKIM КОД: Сигнализатори 6+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник6х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника6x черни т..
2 299,00 лв.
Дан. основа: 2 299,00 лв.
Сигнализатори 4+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
Безплатна доставка
Марка: DELKIM КОД: Сигнализатори 4+1 DELKIM TXI-D + RX-D централа
По-добри, по-надеждни, по-точни и с повече функции от всякога!Новите сигнализатори TXI-D в комбинация с централа RX-D са машинки от ново поколение с безупречно качество и технологии.Какво включва комплекта:1x Delkim RX-D приемник4х Delkim TXI-D сигнализатора1x черен твърд кейс за приемника4x черни т..
1 658,00 лв.
Дан. основа: 1 658,00 лв.
Марка: DELKIM КОД: DD008
Delkim D-Lok V.2 е революционна специализирана система за бързо сваляне и поставяне на сигнализатори Delkim.Тя пасва на цифровите аларми Delkim Txi-D и позволява незабавно закрепване към стойка или колче, без развиване, центриране и луфтове.D-Lok V.2 е идеалният отговор на вековния проблем с подравн..
24,50 лв.
Дан. основа: 24,50 лв.
Обтегач DELKIM ES Indicator Set, различни цветове
Безплатна доставка
Марка: DELKIM КОД: DP080-85
Комплектът за индикация Delkim ES се състои от два продукта: Delkim ES NiteLite Pro и Delkim ES DuoCarb.Те са проектирани да се използват заедно при всякакви условия, но все пак позволяват на Delkim ES NiteLite Pro да се използва като хенгер, ако е необходимо.Може да изберете от 6 различни цвята, мо..
89,00 лв.
Дан. основа: 89,00 лв.
Марка: DELKIM КОД: DD009
Delkim Safe-D™ Carbon Snag Bar са специално проектирани за закрепване на сигнализатори Delkim.Те задържат въдицата на мястото й при екстремни кълванета или силен вятър.Особено полезни при риболов на река или при риболов покрай брега на 90 градуса от стойката.Предназначени са за закрепване към Txi-D ..
34,30 лв.
Дан. основа: 34,30 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките