Меню
Добавени продукти

GURU

GURU - Knowledge is power!
Една от най-популярните марки във фидер риболова, добре позната с иновативните си продукти и качествено изпълнение.

Марка: GURU КОД: GBYT
Малките байонетни винтове се използват за бърза смяна на различни видове стръв при риболова на фидер.Те са подходящи за топчета, меки пелети и изкуствени примамки.Те са здрави и устойчиви на корозия.Уникалният дизайн помага за здравото захващане на стръвта, а голямото ухо им позволява да се използва..
6,84 лв.
Дан. основа: 6,84 лв.
Марка: GURU КОД: GRR075
Вързани монтажи GURU, използващи популярните KAIZEN куки на марката и 15 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Тези куки са проектирани да бъдат супер здрави, като същевременно имат сравнително тънък диаметър на куката.Голямата лопата прави връзването на Kaizen много..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: GURU КОД: GRR102
Вързани монтажи GURU, използващи популярната QM1 куки на марката и 10 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Перфектен монтаж за различни видове стръв - царевица, меки пелети, уафтъри, хляб, мини бойли и други.Куките са с добавен силиконов шлаух, който придържа косъма..
10,35 лв.
Дан. основа: 10,35 лв.
Марка: GURU КОД: GRR164, GRR165, GRR166, GRR168
Вързани монтажи GURU, използващи популярната SMWG куки на марката и 10 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Перфектен монтаж за различни видове стръв - царевица, меки пелети, уафтъри, хляб, мини бойли и други.Куките са с добавен силиконов шлаух, който придържа косъм..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Готови монтажи GURU Speedstop QM1 Ready Rig 4" 10cm, 8бр.
Ново
Марка: GURU КОД: GRR025
GURU QМ1 Ѕрееdѕtор Rіgѕ са готови монтажи, използващи QM1 куки и уникалните бързи стопери на ГУРУ.Kyĸитe ca eĸcтpeмнo здpaвитe QМ1, a влaĸнoтo c ĸoeтo ca въpзaни e здpaвия мoнoфил N-Gаugе.Бъpзитe cтoпepи пъĸ щe нaмaлят вpeмeтo за смяна на стръвта, а използваните по-дебели влакна ще задържат и най-бо..
10,39 лв.
Дан. основа: 10,39 лв.
Гребен за фидер GURU Front Reaper Rest
Ново
Марка: GURU КОД: GRPF
Гребенът за фидер Guru Reaper е с дизайн, който позволява да позиционирате въдицата си под различен ъгъл.Той гарантира безпроблемното преминаване на влакното през жлебовете, оставени на всяка от позициите.Гребенът е подходящ за всички видове въдици, независимо от тяхната дебелина.Уникален дизайн и п..
37,15 лв.
Дан. основа: 37,15 лв.
Заден държач GURU Rear Reaper Rest
Ново
Марка: GURU КОД: GRPB
Задния държач Guru Reaper е подходящ за всички видове въдици, независимо от дебелината на дръжката.Той предпазва дръжката от надраскване и я държи здраво при силни внезапни удари.Задният държач е направен от мека гума, която се огъва, за да пасне на всички въдици.Основата завършва с месингова винтов..
19,55 лв.
Дан. основа: 19,55 лв.
Класьор за поводи GURU Adjustable Rig Case 15inch
Ново Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRC02
Нов XL класьор осигуряващ цялостно и безопасно решение за съхранение и транспорт на различни вързани куки.Основното предимство при него е фактът, че можете да коригирате дължините на поводите си така, че да отговарят на вашите точни нужди за ситуацията.Тази универсална система работи с  регулир..
89,90 лв.
Дан. основа: 89,90 лв.
Класьор за поводи GURU Rig Box
Ново
Марка: GURU КОД: GRB
Koмпaĸтнo peшeниe зa cъxpaнявaнe нa пoвoди.Taзи ĸyтия щe ви пoмoгнe дa cъxpaнявaтe бeзoпacнo и в ĸoмпaĸтeн вид cъcтeзaтeлни, фидep, плyвĸapcĸи и дopи шapaнджийcĸи пoвoди.Здpaвaтa, ycтoйчивa нa yдap и вoдa, ĸyтия cъдъpжa 10 шпyли oт мeĸия мaтepиaл ЕVА и 20 пинчeтa зa фиĸcиpaнe нa пoвoди.Бeз пpoблeм в..
33,25 лв.
Дан. основа: 33,25 лв.
Класьор за поводи GURU Rig Case XL
Ново Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRCX
Супер твърда и водонепроницаема кутия за над 1000 предварително вързани куки в различни комбинации.Класьорът разполага с регулируеми държачи, използващи щифтове, поставени на подвижни релси, които могат да бъдат лесно фиксирани на желаното разстояние. GURU ХL Rіg Саѕе e нaиcтинa гoлям ĸлacьop. ..
134,90 лв.
Дан. основа: 134,90 лв.
Клещи за пелети GURU Pellet Pliers
Ново
Марка: GURU КОД: GPP
Реllеt Рlіеrѕ са леки и удобни клещи, създадени за лесно поставяне на ластик върху пелети.Поставяте ластичето, стискате клещите, поставяте пелетата и готово! Освен пелети, може лесно да поставяте и различни видове червеи...
13,69 лв.
Дан. основа: 13,69 лв.
Марка: GURU КОД: GRR075, GRR076, GRR077
Kai Zen е Японска дума и означава "подобряване" или "промяна към по-добро".Както подсказва името ѝ, тези куки са проектирани с помощта на най-новите подобрения в технологиите за дизайн и производство на куки за риболов.GURU Kaizen EYED Hook са същите GURU Kaizen куки, но с ухо вместо с лопатка.Невер..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: GURU КОД: QM1
QM1 е революционна серия куки на Guru с уникална странична извивка.След прецизно инженерство куката е направена с уникална, силно изкривена извивка на рамото, което гарантира повече успешно извадени риби.Всяка кука от серията QM е покрита с PTFE (тефлоново) покритие, което осигурява по-голяма издръж..
8,20 лв.
Дан. основа: 8,20 лв.
Марка: GURU КОД: GXSE08
Куката Super XS Eyed е специално проектирана да се справи с най-екстремните ситуации!Супер широкият отвор в комбинация със силата, остротата, покритието и ухото с дупка правят тази кука абсолютно брилянтна, когато целта е голяма риба!Супер версия на мега популярната кука X-strong Carp SpadeНевероятн..
5,89 лв.
Дан. основа: 5,89 лв.
Марка: GURU КОД: GLWGF10, GLWGF12, GLWGF14, GLWGF18
Guru Light Wide Gape Feeder са нов модел куки подходящи за универсална употреба.Притежават широка извивка, микро контра и завършват с широка лопатка.Разработени са за риболов на "свободни" водоеми и реки.Подходящи са дори и за риболов с щека.Тънки, с остър връх и широк отвор, тези куки ще задържат д..
4,89 лв.
Дан. основа: 4,89 лв.
Марка: GURU КОД: GMWB10, GMWB12, GMWB14, GMWB16
Версията с микро контра MWG бързо се превърна във фаворит след риболовците.Здрав материал и силно заостреният връх Wasabi са съчетани в перфектната форма за риболов на различни видове риби.Широкият отвор и окото в края ги правят подходящи за риболов на по-едри екземпляри и използване на по-дебело вл..
4,89 лв.
Дан. основа: 4,89 лв.
Показани са от 1 до 16 от 33 резултата (3 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките