Меню
Добавени продукти

GURU

GURU - Knowledge is power!
Една от най-популярните марки във фидер риболова, добре позната с иновативните си продукти и качествено изпълнение.

Марка: GURU КОД: GSB
Guru Speed Bead е комплект от меки буфери със скрити в тях бърза връзка с вирбел.Този тип връзка ви позволява с едно движение да смените повода си, без връзване и развръзване на клупове.Изключително лесни за ползване и доста ефикасни за постигане на по-бърз и резултатен риболов.Предлагат се в опаков..
7,80 лв.
Дан. основа: 7,80 лв.
Марка: GURU КОД: GBYT
Малките байонетни винтове се използват за бърза смяна на различни видове стръв при риболова на фидер.Те са подходящи за топчета, меки пелети и изкуствени примамки.Те са здрави и устойчиви на корозия.Уникалният дизайн помага за здравото захващане на стръвта, а голямото ухо им позволява да се използва..
6,84 лв.
Дан. основа: 6,84 лв.
Марка: GURU КОД: GSLS
Guru Snap Link & Swivel са перфектните конектори за фидер хранилки.Включват вирбел размер 11 с карабинка в матово черен цвят.Карабинката е със скрит затвор, без стърчащи краища, които да заплитат поводите.Може да бъде използвана и като бърза връзка за монтажи при инлайн хранилки.Здрава и надеждн..
7,40 лв.
Дан. основа: 7,40 лв.
Глава за кеп GURU Landing Net DUEL 550
-20 %
Марка: GURU КОД: GLND55
GURU Duеl550 пpeдлaгa изключително голям диаметър и комбинация от 2 размера на мрежата.6 мм странична за бързо кепване на рибата и 2мм на дъното, щадяща рибите и помагаща за лесното откачане на куката при риболов на косъм.Мрежата е вградена в рамката за максимална защита при работа на каменист терен..
32,80 лв. 41,00 лв.
Дан. основа: 32,80 лв.
Глава за кеп GURU Landing Net Speed 500
-20 %
Марка: GURU КОД: GLNS50
Главата за кеп GURU Landing Net Speed 500 е изработена от супер здрава алуминиева конструкция с 6мм око на мрежата.Едрата и тънка мрежа позволява отлична маневреност във водата, а големият диаметър от 50см ви позволява да кепнете дори трофейни риби.Мрежата е с протектор и е вградена в рамката з..
34,40 лв. 43,00 лв.
Дан. основа: 34,40 лв.
Марка: GURU КОД: GRR075
Вързани монтажи GURU, използващи популярните KAIZEN куки на марката и 15 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Тези куки са проектирани да бъдат супер здрави, като същевременно имат сравнително тънък диаметър на куката.Голямата лопата прави връзването на Kaizen много..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: GURU КОД: GRR102
Вързани монтажи GURU, използващи популярната QM1 куки на марката и 10 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Перфектен монтаж за различни видове стръв - царевица, меки пелети, уафтъри, хляб, мини бойли и други.Куките са с добавен силиконов шлаух, който придържа косъма..
10,35 лв.
Дан. основа: 10,35 лв.
Марка: GURU КОД: GRR164, GRR165, GRR166, GRR168
Вързани монтажи GURU, използващи популярната SMWG куки на марката и 10 см влакно в различен диаметър според размера кука.Куките са без контра.Перфектен монтаж за различни видове стръв - царевица, меки пелети, уафтъри, хляб, мини бойли и други.Куките са с добавен силиконов шлаух, който придържа косъм..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Марка: GURU КОД: GRPF
Гребенът за фидер Guru Reaper е с дизайн, който позволява да позиционирате въдицата си под различен ъгъл.Той гарантира безпроблемното преминаване на влакното през жлебовете, оставени на всяка от позициите.Гребенът е подходящ за всички видове въдици, независимо от тяхната дебелина.Уникален дизайн и п..
37,15 лв.
Дан. основа: 37,15 лв.
Марка: GURU КОД: GRPB
Задния държач Guru Reaper е подходящ за всички видове въдици, независимо от дебелината на дръжката.Той предпазва дръжката от надраскване и я държи здраво при силни внезапни удари.Задният държач е направен от мека гума, която се огъва, за да пасне на всички въдици.Основата завършва с месингова винтов..
19,55 лв.
Дан. основа: 19,55 лв.
Класьор за поводи GURU Adjustable Rig Case 15inch
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRC02
Нов XL класьор осигуряващ цялостно и безопасно решение за съхранение и транспорт на различни вързани куки.Основното предимство при него е фактът, че можете да коригирате дължините на поводите си така, че да отговарят на вашите точни нужди за ситуацията.Тази универсална система работи с  регулир..
89,90 лв.
Дан. основа: 89,90 лв.
Марка: GURU КОД: GRB
Koмпaĸтнo peшeниe зa cъxpaнявaнe нa пoвoди.Taзи ĸyтия щe ви пoмoгнe дa cъxpaнявaтe бeзoпacнo и в ĸoмпaĸтeн вид cъcтeзaтeлни, фидep, плyвĸapcĸи и дopи шapaнджийcĸи пoвoди.Здpaвaтa, ycтoйчивa нa yдap и вoдa, ĸyтия cъдъpжa 10 шпyли oт мeĸия мaтepиaл ЕVА и 20 пинчeтa зa фиĸcиpaнe нa пoвoди.Бeз пpoблeм в..
33,25 лв.
Дан. основа: 33,25 лв.
Класьор за поводи GURU Rig Case XL
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GRCX
Супер твърда и водонепроницаема кутия за над 1000 предварително вързани куки в различни комбинации.Класьорът разполага с регулируеми държачи, използващи щифтове, поставени на подвижни релси, които могат да бъдат лесно фиксирани на желаното разстояние. GURU ХL Rіg Саѕе e нaиcтинa гoлям ĸлacьop. ..
134,90 лв.
Дан. основа: 134,90 лв.
Марка: GURU КОД: GPP
Реllеt Рlіеrѕ са леки и удобни клещи, създадени за лесно поставяне на ластик върху пелети.Поставяте ластичето, стискате клещите, поставяте пелетата и готово! Освен пелети, може лесно да поставяте и различни видове червеи...
13,69 лв.
Дан. основа: 13,69 лв.
Контейнери за захранка GURU Bucket Plus 4 System 17l
Безплатна доставка
Марка: GURU КОД: GB17
Системата 4 Plus е умна идея, която заобикаля проблема с необходимостта да вземете няколко кофи за риболов със себе си, за да държите стръвта си отделно, като никоя от тях всъщност не е пълна.Системата 4 Plus е с размер 17 литра и се предлага в комплект с четири отделни контейнера, всеки от които мо..
88,00 лв.
Дан. основа: 88,00 лв.
Марка: GURU КОД: GRR075, GRR076, GRR077
Kai Zen е Японска дума и означава "подобряване" или "промяна към по-добро".Както подсказва името ѝ, тези куки са проектирани с помощта на най-новите подобрения в технологиите за дизайн и производство на куки за риболов.GURU Kaizen EYED Hook са същите GURU Kaizen куки, но с ухо вместо с лопатка.Невер..
8,39 лв.
Дан. основа: 8,39 лв.
Показани са от 1 до 16 от 49 резултата (4 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките