Меню
Добавени продукти

NASH

Марка: NASH КОД: NASH Dot Spod
Nash Dot Spod е ракета с лесно пълнене, подходяща за далечни дистанции.Без разпиляване на храната, винаги сработващ механизъм, дори когато се приземява настрани.Плаващ, бързо се изтегля и бързо зареждане с една ръка, Nash Dot Spod е подходящ за всички видове захранки за риболов.Предлага се в две вер..
29,40 лв.
Дан. основа: 29,40 лв.
Марка: NASH КОД: T8101
Страхотни винтове за прикрепване на две топчета едно към друго, без да променяте дължината на косъма.Страхотни за създаване на по-големи риболовни примамки за отсяване на дребосъците.Просто забийте единия край в основната си риболовна примамка, след което го допълнете с втора стръв по ваш избор.Идеа..
11,30 лв.
Дан. основа: 11,30 лв.
Марка: NASH КОД: Заден държач NASH Butt Lock
Nash Butt Lock обгръща въдицата ви с двоен захват, като по цялата си вътрешна част има гумено покритие, което я предпазва от надраскване и от приплъзване.В същото време умната лостова система освобождава въдицата, когато я повдигнете вертикално нагоре.Държачите NASH Butt Lock са подходящи за риболов..
22,50 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Марка: NASH КОД: B7170
Nash Spod Cloud е перфектната рехава захранка за zig rig.Spod Cloud произвежда максимална стимулация от минимално количество храна.Спод миксът за риболов съдържа бавно потъващи и неутрално плаващи частици, за да привлекат шараните в средните водни слоеве.Просто добавете вода, за да произведете насип..
29,50 лв.
Дан. основа: 29,50 лв.
Марка: NASH КОД: Инструмент за пробиване на топчета NASH BORE TOOL
NASH BORE TOOL е уред за издълбаване на топчета за стръв за монтаж "снежен човек". Топчетата пасват много по-естествено едно към друго, когато основата на едното е издълбана...
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Люлка Nash Tackle Carp Cradle
Безплатна доставка
Марка: NASH КОД: T0080
Добрата защита за рибата е половината от битката с нея! Стабилната люлка е част от оборудването на всеки истински шаранджия, защото добре знаете, че с големите изполини е трудно да се преговаря - никога не стоят на едно място. Tackle Carp Cradle е изпълнена в популярното зелено на Nash. Пр..
169,00 лв.
Дан. основа: 169,00 лв.
Предпазна ръкавица с напръстник Nash Casting Glove
Ново
Марка: NASH КОД: C0311
Nash Casting Glove е ръкавица, която придава чудесен захват и предпазва показалеца при хвърляне.Снабдена с твърда гумена длан за максимално захващане, армировка с кевлар на пръста за защита срещу абразивни плетени влакна.Лесно и удобно захващане с еластична велкро лепенка.Основни характеристики:Висо..
22,50 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Марка: NASH КОД: Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw
Бърз и лесен начин за добавяне на царевица към протеиново топче.Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw позволява да добавите акцент към стръвта си, без да се налага да променяте дължината на косъма.Просто ги завъртете във вашия wafter, pop up или дънно топче и готово.Характеристики:Реалисти..
13,50 лв.
Дан. основа: 13,50 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките