Меню
Добавени продукти

NASH

Производител: NASH Модел: NASH Dot Spod
Nash Dot Spod е ракета с лесно пълнене, подходяща за далечни дистанции.Без разпиляване на храната, винаги сработващ механизъм, дори когато се приземява настрани.Плаващ, бързо се изтегля и бързо зареждане с една ръка, Nash Dot Spod е подходящ за всички видове захранки за риболов.Предлага се в две вер..
29,40 лв.
Дан. основа: 29,40 лв.
Заден държач NASH Butt Lock
Изчерпано
Производител: NASH Модел: Заден държач NASH Butt Lock
Nash Butt Lock обгръща въдицата ви с двоен захват, като по цялата си вътрешна част има гумено покритие, което я предпазва от надраскване и от приплъзване.В същото време умната лостова система освобождава въдицата, когато я повдигнете вертикално нагоре.Държачите NASH Butt Lock са подходящи за риболов..
22,50 лв.
Дан. основа: 22,50 лв.
Инструмент за пробиване на топчета NASH BORE TOOL
Изчерпано
Производител: NASH Модел: Инструмент за пробиване на топчета NASH BORE TOOL
NASH BORE TOOL е уред за издълбаване на топчета за стръв за монтаж "снежен човек". Топчетата пасват много по-естествено едно към друго, когато основата на едното е издълбана...
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Карп люлка NASH CARP CRADLE MK3
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NASH Модел: Карп люлка NASH CARP CRADLE MK3
Люлка Nash Carp Cradle MK3 - това е най-безопасният начин да откачите и снимате вашата риба.Заключване на краката за по-голяма стабилностЦентрално сгъване, за да се намали транспортния размерРегулиране височината на краката..
218,00 лв.
Дан. основа: 218,00 лв.
Кутия Nash Rig Station
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NASH Модел: Кутия Nash Rig Station
Кутия Nash Rig Station..
219,90 лв.
Дан. основа: 219,90 лв.
Люлка Nash KNX Elevator Cradle
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NASH Модел: Люлка Nash KNX Elevator Cradle
Предлагайки по- малък отпечатък и по- лесен размер за носене, Nash KNX Elevator Carp Cradle осигурява перфектния начин да запазите шарана безопасно и сигурно от земята, като гарантира, че няма да могат да се повредят, като се нахвърлят върху брега, като същевременно ви позволяват лесно да лекувате и..
157,00 лв.
Дан. основа: 157,00 лв.
Люлка Nash Tackle Carp Cradle
Ново Безплатна доставка
Производител: NASH Модел: T0080
Добрата защита за рибата е половината от битката с нея! Стабилната люлка е част от оборудването на всеки истински шаранджия, защото добре знаете, че с големите изполини е трудно да се преговаря - никога не стоят на едно място. Tackle Carp Cradle е изпълнена в популярното зелено на Nash. Пр..
169,00 лв.
Дан. основа: 169,00 лв.
Люлка Nash Tackle Carp Cradle MONSTER
Ново Безплатна доставка
Производител: NASH Модел: T0080
Добрата защита за рибата е половината от битката с нея! Monster варианта е с по-голям размер, побиращ още по-големи риби.Стабилната люлка е част от оборудването на всеки истински шаранджия, защото добре знаете, че с големите изполини е трудно да се преговаря - никога не стоят на едно място.&nbs..
181,00 лв.
Дан. основа: 181,00 лв.
Ножица за плетено влакно NASH Cutters
Ново
Производител: NASH Модел: Ножица за плетено влакно NASH Cutters
Неръждаема ножица за чиста и прецизна работа с правенето на монтажи за риболов на шаран.Изключително остри ножици от здрава неръждаема стомана, режат без дъвкане всякакви плетени влакна.Лесни за работа и ергономични дръжки.+..
13,50 лв.
Дан. основа: 13,50 лв.
Шатра NASH BANK LIFE GAZEBO
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NASH Модел: Шатра NASH BANK LIFE GAZEBO
Шатра Nash Bank Life Gazebo е центъра на удобството, независимо дали сте на почивка, на къмпинг, или прекарате дълго време под шатрата докато ядете и пиете.NASH BANK LIFE GAZEBO е може би най-стабилната и здрава конструкция създавана някога за такъв тип продукт.Въпреки огромните размери и ..
859,00 лв.
Дан. основа: 859,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките