Меню
Добавени продукти

NASH

Марка: NASH КОД: T8101
Страхотни винтове за прикрепване на две топчета едно към друго, без да променяте дължината на косъма.Страхотни за създаване на по-големи риболовни примамки за отсяване на дребосъците.Просто забийте единия край в основната си риболовна примамка, след което го допълнете с втора стръв по ваш избор.Идеа..
11,30 лв.
Дан. основа: 11,30 лв.
Глава за кеп NASH Rigid Frame Landing Net Camo Large
Ново Безплатна доставка
Марка: NASH КОД: Глава за кеп NASH Rigid Frame Landing Net Camo Large
Здрава и лека бърза глава за кеп с камуфлажна мрежа.Главата е с правоъгълна черна алуминиева рамка, достатъчно здрава да се пребори и с най-големите риби.Особено подходяща при риболов от лодка и при водоеми със силна растителност.Без проблем побира шаран 15+ кг, а долният подвид ръб ще ви помогне по..
59,00 лв.
Дан. основа: 59,00 лв.
Марка: NASH КОД: Заден държач NASH Butt Lock
Nash Butt Lock обгръща въдицата ви с двоен захват, като по цялата си вътрешна част има гумено покритие, което я предпазва от надраскване и от приплъзване.В същото време умната лостова система освобождава въдицата, когато я повдигнете вертикално нагоре.Държачите NASH Butt Lock са подходящи за риболов..
25,00 лв.
Дан. основа: 25,00 лв.
Марка: NASH КОД: Инструмент за пробиване на топчета NASH BORE TOOL
NASH BORE TOOL е уред за издълбаване на топчета за стръв за монтаж "снежен човек". Топчетата пасват много по-естествено едно към друго, когато основата на едното е издълбана...
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Люлка NASH Carp Cradle Deluxe
Ново Безплатна доставка
Марка: NASH КОД: Люлка NASH Carp Cradle Deluxe
Луксозна, здрава и голяма люлка за шарани от NASH.Тя осигурява изключително безопасно място и удобно място за съхранение на рибите, докато ги откачите, претеглите или се снимате с тях.Големият размер, дълбочината и здравата конструкция могат да задържат и най-големите риби.Регулируемите високи крака..
295,00 лв.
Дан. основа: 295,00 лв.
Люлка Nash Tackle Carp Cradle
Безплатна доставка
Марка: NASH КОД: T0080
Добрата защита за рибата е половината от битката с нея! Стабилната люлка е част от оборудването на всеки истински шаранджия, защото добре знаете, че с големите изполини е трудно да се преговаря - никога не стоят на едно място. Tackle Carp Cradle е изпълнена в популярното зелено на Nash. Пр..
169,00 лв.
Дан. основа: 169,00 лв.
Марка: NASH КОД: Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw
Бърз и лесен начин за добавяне на царевица към протеиново топче.Силиконова царевица с винт NASH Sweetcorn Screw позволява да добавите акцент към стръвта си, без да се налага да променяте дължината на косъма.Просто ги завъртете във вашия wafter, pop up или дънно топче и готово.Характеристики:Реалисти..
13,50 лв.
Дан. основа: 13,50 лв.
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките