Меню
Добавени продукти

STARBAITS

Марка: STARBAITS КОД: Дип DEMON HOT DEMON - StarBaits, 200 ml
Дипът Demon Hot Demon на StarBaits е с изключително силен аромат и много лют вкус. Той се използва за подобряване атрактивността на топчетата, които се използват за стръв, като им придава по-силен отличителен аромат и ги прави по-твърди, за да издържат повече време, без да се разтварят...
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 20022483
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH DIP ATTRACTORСъдържа висока пропорция етерични масла с екстракт от чесън, концентрирана чеснова пудра, сол и бързоразградими рибни протеини.Подчертава миризмата и вкусовата следа на стръвта (топчета, семена, пелети, царевица).Освен по-силния аромат, дипът придава на..
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Дип STARBAITS Omega Fish
Дип атрактор за подсилване на аромата и вкусовите качества.След дългогодишна пауза, Omega Fish е отново тук. Произведени със същата взискателност, като всички модели от серията Performance Concept. Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на ..
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Паста STARBAITS Hot Demon Boilie Paste
Ново
Марка: STARBAITS КОД: 20027043
HOT DEMON BOILIE PASTEПаста за увеличаване на аромата и подсилване на вкусовите качества на протеинови топчета или друга стръв.Базирана е върху композицията на топчетата от съответната серия.Съдържа атрактивни субстанции, които се отделят и създават облак около стръвта.За по-силен ефект са прибавени..
14,90 лв.
Дан. основа: 14,90 лв.
Пелети STARBAITS Hot Demon Mixed Pellets 2KG
Ново
Марка: STARBAITS КОД: 20034172
Произведени от същите компоненти като топчетата от серията.Разполагат с висока хранителна стойност и са богати на натурални екстракти.Значително увеличават атрактивността към периметъра около стръвта.Подходящи за използване в PVA материали или при директно захранване.Доставят се в практична кофа с к..
36,80 лв.
Дан. основа: 36,80 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Плуващи топчета HOT DEMON POP UP - Starbaits, 14/20 mm
Pop up топчетата HOT DEMON POP UP са прекрасно допълнение към серията дип и топчета за захранка на Starbaits. HOT DEMON POP UP се предлагат в комплект със стопери в два размера по 80 грама всеки...
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 20057883
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH POP-UPSБазирани върху композицията на топчетата от съответната серия.Разполагат с отлична плаваемост, доставят се с блистер стопери. Всички модели от гамата PERFORMANCE CONCEPT са приготвени от 100 % естествени продукти с много високо качество, без изкуствени аромат..
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: EMB.28158B
Плуващи топчета StarBaits Pop Up SK30. Серия подходяща за целогодишна употреба, малко по-бавно но много продължително действие на аромата...
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета Demon Hot Demon - Starbaits, 1 кг, 20/14 мм
Demon e може би най-специалното топче на Starbaits, хваща хиляди шарани всяка година из цяла Европа. Проектирано е като високо атрактивна стръв, която привлича интереса на шарана.Demon Hot Demon са протеинови топчета, приготвени с високо качествени продукти. Доказали са ефикасността си при целогодиш..
33,60 лв.
Дан. основа: 33,60 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 20064258
PERFORMANCE CONCEPT - GARLIC FISH HARD BOILIESHard Baits са нова серия топчета, специално произведени с подсилена структура за поставяне за стръв, когато е необходим дълготраен престой във водата.Алтернативно решение при наличието на раци, каменисто дъно или силно течение. GARLIC FISH редоставя..
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Топчета за стръв STARBAITS Hard Boilies Hot Demon 20mm
Очаква доставка
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Hard Boilies Hot Demon 20mm
Протеиновите топчета на StarBaits Hot Demon – една от неостаряващите класики в риболова на шаран.StarBaits Hot Demon Hard Boilies – познатият характерен пиперлив мирис и вкус, вариант с усилено и продължително освобождаване на аромати и атрактанти.Тази разфасовка от 200 грама е специално направена с..
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Топчета за стръв STARBAITS Hot Demon Barrel Wafter
Ново Очаква доставка
Марка: STARBAITS КОД: 20043141
Благодарение на високите си хранителни стойности и богатото наличие на мазнини, продуктите от серията са най-ефикасни при риболов в студена вода.WAFTER BARREL HOT DEMON са неутрално балансирани уафтери за стръв.Може да се използват целогодишно дори и в по-студена вода.Благодарение на неутралният си ..
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Показани са от 1 до 12 от 12 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките