Меню
Добавени продукти

STARBAITS

Марка: STARBAITS КОД: Дип DEMON HOT DEMON - StarBaits, 200 ml
Дипът Demon Hot Demon на StarBaits е с изключително силен аромат и много лют вкус. Той се използва за подобряване атрактивността на топчетата, които се използват за стръв, като им придава по-силен отличителен аромат и ги прави по-твърди, за да издържат повече време, без да се разтварят...
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Дип STARBAITS Omega Fish
Дип атрактор за подсилване на аромата и вкусовите качества.След дългогодишна пауза, Omega Fish е отново тук. Произведени със същата взискателност, като всички модели от серията Performance Concept. Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на ..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Дип STARBAITS SK30
Дип-атрактор за риболов на StarBaits - SK30! Starbaits SK30 e много успешен дип за риболов на рибна основа и съдържа протеинови екстракти от сепия и крил.Той има мек и дълготраен аромат и в състава на продукта е налице голям процент от минерали, аминокиселини и масла.Целият състав се приготвя п..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Държач за въдици STARBAITS Rods Bar
Ново
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Rods Bar
Rods Bar от Starbaits е страхотен аксесоар, на който може да подпирате вашите въдици.Просто го разпънете между рейките на вашата палатка.Държачите са снабдени с велкро лепенки, които държат въдиците здраво на мястото им при ветровито време.Rods Bars има регулируема дължина с диаметър на тръбата 16 м..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Плуващи топчета HOT DEMON POP UP - Starbaits, 14/20 mm
Pop up топчетата HOT DEMON POP UP са прекрасно допълнение към серията дип и топчета за захранка на Starbaits. HOT DEMON POP UP се предлагат в комплект със стопери в два размера по 80 грама всеки...
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета Demon Hot Demon - Starbaits, 1 кг, 20/14 мм
Demon e може би най-специалното топче на Starbaits, хваща хиляди шарани всяка година из цяла Европа. Проектирано е като високо атрактивна стръв, която привлича интереса на шарана.Demon Hot Demon са протеинови топчета, приготвени с високо качествени продукти. Доказали са ефикасността си при целогодиш..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета STARBAITS PConcept Omega Fish, 1 kg
След дългогодишна пауза, Omega Fish е отново тук.Произведени със същата взискателност, като всички модели от серията Performance Concept. Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на естествени храни. В добавка към високото си съдържание на ри..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета STARBAITS SK30, 1 кг
Протеинови топчета на STAR BAITS серия SK30!За направата им са използвани строго определени температуро-устойчиви рибни меса, разтворими рибни протеини и морски екстракти от сепия и крил. Тези топчета имат мек вкус, собствено оцветяване и постигат много високо ниво на изпускане на протеини и амино к..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките