Меню
Добавени продукти

STARBAITS

Марка: STARBAITS КОД: Дип STARBAITS Omega Fish
Дип атрактор за подсилване на аромата и вкусовите качества.След дългогодишна пауза, Omega Fish е отново тук. Произведени със същата взискателност, като всички модели от серията Performance Concept. Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на ..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Дип STARBAITS SK30
Дип-атрактор за риболов на StarBaits - SK30! Starbaits SK30 e много успешен дип за риболов на рибна основа и съдържа протеинови екстракти от сепия и крил.Той има мек и дълготраен аромат и в състава на продукта е налице голям процент от минерали, аминокиселини и масла.Целият състав се приготвя п..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Rods Bar
Rods Bar от Starbaits е страхотен аксесоар, на който може да подпирате вашите въдици.Просто го разпънете между рейките на вашата палатка.Държачите са снабдени с велкро лепенки, които държат въдиците здраво на мястото им при ветровито време.Rods Bars има регулируема дължина с диаметър на тръбата 16 м..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Плуващи топчета HOT DEMON POP UP - Starbaits, 14/20 mm
Pop up топчетата HOT DEMON POP UP са прекрасно допълнение към серията дип и топчета за захранка на Starbaits. HOT DEMON POP UP се предлагат в комплект със стопери в два размера по 80 грама всеки...
17,90 лв.
Дан. основа: 17,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 38662
Pop-up топчета в два цвята на марката StarBaits в популярния аромат GLMarine, в основата на който стои специален екстракт от зелена мида.Топчетата имат две големи предимства – ярките цветове и силният, концентриран аромат. Подходящи за всеки тип попъп монтаж, както и за зиг-риг, благодарение на изкл..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 29545
Плуващи топчета GLMarine pop ups от Starbaits. Представляват топчета съчетаващи голяма гама от висококачествени рибни аромати, мая и черен дроб примесени с екстракт от така наречената зелена мида...
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: EMB.28158B
RS1 е роден от комбинация на две съставки, изключително популярни в света на риболова на шаран: Robin Red и брашно от раци.Специална формула, за да се превърне в потенциален източник на храна, която отговаря на хранителните нужди на шарана...
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 20093
Тези топчета са създаден като са използвани съставки, които се съдържат в рецептите за протеиновите топчета и пелетите от серията Signal. Характерно за тяхната структура е наличието на смлени черупки от стриди и яйца, меса от раци и ракообразни...
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 20093
Плуващи топчета Signal, предназначени за направата на различни монтажи или за повдигане на стръвта.С тяхна помощ лесно ще направите снежен човек или плуващ монтаж.Притежават характерната за концепцията Signal  миризма на разлагащ се земен червей и амоняк...
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Марка: STARBAITS КОД: EMB.28158B
Плуващи топчета StarBaits Pop Up SK30. Серия подходяща за целогодишна употреба, малко по-бавно но много продължително действие на аромата...
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Протеинови топчета Demon Hot Demon - Starbaits, 1 кг, 20/14 мм
Очаква доставка
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета Demon Hot Demon - Starbaits, 1 кг, 20/14 мм
Demon e може би най-специалното топче на Starbaits, хваща хиляди шарани всяка година из цяла Европа. Проектирано е като високо атрактивна стръв, която привлича интереса на шарана.Demon Hot Demon са протеинови топчета, приготвени с високо качествени продукти. Доказали са ефикасността си при целогодиш..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Concept RS1 1kg
Проектът RS1 е роден от комбинация на две съставки, изключително популярни в света на риболова на шаран: Robin Red и брашно от раци (Crayfish meal).Специална формула, за да се превърне в потенциален източник на храна, която отговаря на хранителните нужди на шарана.Цялата гама е проектирана от най-до..
29,90 лв.
Дан. основа: 29,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Concept SIGNAL1 kg
SIGNAL - едни от най-популярните топчета на марката.Изработени са на 100% от естествени съставки и аромати, които са характерни за средата, в която живеят и се хранят шарановите риби.Характерно за тяхната структура е наличието на смлени черупки от стриди и яйца, меса от раци и ракообразни.Когато шар..
29,90 лв.
Дан. основа: 29,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета STARBAITS PConcept Omega Fish, 1 kg
След дългогодишна пауза, Omega Fish е отново тук.Произведени със същата взискателност, като всички модели от серията Performance Concept. Формулирани да изпълнят изискванията на риболовци, които очакват резултати, дори и във води богати на естествени храни. В добавка към високото си съдържание на ри..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета STARBAITS SK30, 1 кг
Протеинови топчета на STAR BAITS серия SK30!За направата им са използвани строго определени температуро-устойчиви рибни меса, разтворими рибни протеини и морски екстракти от сепия и крил. Тези топчета имат мек вкус, собствено оцветяване и постигат много високо ниво на изпускане на протеини и амино к..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Топчета за стръв STARBAITS Hard Boilies Hot Demon 20mm
Очаква доставка
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Hard Boilies Hot Demon 20mm
Протеиновите топчета на StarBaits Hot Demon – една от неостаряващите класики в риболова на шаран.StarBaits Hot Demon Hard Boilies – познатият характерен пиперлив мирис и вкус, вариант с усилено и продължително освобождаване на аромати и атрактанти.Тази разфасовка от 200 грама е специално направена с..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 16 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките