Меню
Добавени продукти

STARBAITS

Марка: STARBAITS КОД: Дип DEMON HOT DEMON - StarBaits, 200 ml
Дипът Demon Hot Demon на StarBaits е с изключително силен аромат и много лют вкус. Той се използва за подобряване атрактивността на топчетата, които се използват за стръв, като им придава по-силен отличителен аромат и ги прави по-твърди, за да издържат повече време, без да се разтварят...
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: Дип STARBAITS SK30
Дип-атрактор за риболов на StarBaits - SK30! Starbaits SK30 e много успешен дип за риболов на рибна основа и съдържа протеинови екстракти от сепия и крил.Той има мек и дълготраен аромат и в състава на продукта е налице голям процент от минерали, аминокиселини и масла.Целият състав се приготвя п..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Rods Bar
Rods Bar от Starbaits е страхотен аксесоар, на който може да подпирате вашите въдици.Просто го разпънете между рейките на вашата палатка.Държачите са снабдени с велкро лепенки, които държат въдиците здраво на мястото им при ветровито време.Rods Bars има регулируема дължина с диаметър на тръбата 16 м..
29,00 лв.
Дан. основа: 29,00 лв.
Марка: STARBAITS КОД: 20093
Плуващи топчета Signal, предназначени за направата на различни монтажи или за повдигане на стръвта.С тяхна помощ лесно ще направите снежен човек или плуващ монтаж.Притежават характерната за концепцията Signal  миризма на разлагащ се земен червей и амоняк...
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Марка: STARBAITS КОД: EMB.28158B
Плуващи топчета StarBaits Pop Up SK30. Серия подходяща за целогодишна употреба, малко по-бавно но много продължително действие на аромата...
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Протеинови топчета Demon Hot Demon - Starbaits, 1 кг, 20/14 мм
Очаква доставка
Марка: STARBAITS КОД: Протеинови топчета Demon Hot Demon - Starbaits, 1 кг, 20/14 мм
Demon e може би най-специалното топче на Starbaits, хваща хиляди шарани всяка година из цяла Европа. Проектирано е като високо атрактивна стръв, която привлича интереса на шарана.Demon Hot Demon са протеинови топчета, приготвени с високо качествени продукти. Доказали са ефикасността си при целогодиш..
28,90 лв.
Дан. основа: 28,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Concept RS1 1kg
Проектът RS1 е роден от комбинация на две съставки, изключително популярни в света на риболова на шаран: Robin Red и брашно от раци (Crayfish meal).Специална формула, за да се превърне в потенциален източник на храна, която отговаря на хранителните нужди на шарана.Цялата гама е проектирана от най-до..
29,90 лв.
Дан. основа: 29,90 лв.
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Concept SIGNAL1 kg
SIGNAL - едни от най-популярните топчета на марката.Изработени са на 100% от естествени съставки и аромати, които са характерни за средата, в която живеят и се хранят шарановите риби.Характерно за тяхната структура е наличието на смлени черупки от стриди и яйца, меса от раци и ракообразни.Когато шар..
29,90 лв.
Дан. основа: 29,90 лв.
Топчета за стръв STARBAITS Hard Boilies Hot Demon 20mm
Очаква доставка
Марка: STARBAITS КОД: STARBAITS Hard Boilies Hot Demon 20mm
Протеиновите топчета на StarBaits Hot Demon – една от неостаряващите класики в риболова на шаран.StarBaits Hot Demon Hard Boilies – познатият характерен пиперлив мирис и вкус, вариант с усилено и продължително освобождаване на аромати и атрактанти.Тази разфасовка от 200 грама е специално направена с..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Показани са от 1 до 9 от 9 резултата (1 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките