Меню
Добавени продукти

Топчета за стръв

Марка: T-BAITS КОД: Паста T-BAITS RED STORM Paste 200g
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно микс от висок клас, съчетал в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тестван на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказал успеха от дивия яз. Огоста, до ..
17,00 лв.
Дан. основа: 17,00 лв.
Твърди топчета за стръв T-BAITS RED STORM HARD Hookbaits
Ново
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS RED STORM HARD Hookbaits
RED STORM твърди топчета за стръв, издържащи над 24 часа.След проведени многобройни тестове и промени, най-накрая са готови новите ТВЪРДИ ТОПЧЕТА ЗА СТРЪВ от всички популярни серии Tbaits!Това е топче, създадено в перфектен баланс откъм издръжливост и отдаване на хранителните вещества, способно да о..
23,00 лв.
Дан. основа: 23,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS RED STORM Hookbait
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествано на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказало успеха от дивия яз. Огоста,..
19,00 лв.
Дан. основа: 19,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS RED STORM Wafters 10/12mm
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествано на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказало успеха от дивия яз. Огоста,..
14,00 лв.
Дан. основа: 14,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS RED STORM Dumbell Wafters 12/14mm, многоцветни
RED STORM - новата премиум серия протеинови топчета от T-BAITS.Ново - дъмбели в различни ярки цветове - жълт, розов, оранжев!Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествано на десетки водоеми в продълж..
16,00 лв.
Дан. основа: 16,00 лв.
Топчета за стръв T-BAITS RED STORM FAST Hookbait
Ново
Марка: T-BAITS КОД: RED STORM FAST Hookbait
T-BAITS RED STORM FAST Hookbaits са бързоразтворими топчета за стръв.Многокомпонентно топче от висок клас, съчетало в състава си знанията и опита на много от големите имена в българския шаранджийски риболов.Тествано на десетки водоеми в продължение на повече от година, доказало успеха от дивия яз. О..
19,00 лв.
Дан. основа: 19,00 лв.
Твърди топчета за стръв T-BAITS Fish and Barbeque HARD Hookbaits
Ново
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS Fish & Barbeque Hard
T-BAITS Fish and Barbeque HARD Hookbaits са твърди, неразтворими топчета за стръв.Те съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното. T-BAITS Fi..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Твърди топчета за стръв T-BAITS GLM WILD CARP Hard Hookbaits
Ново
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS GLM Wild carp Hard Hookbaits
GLM WILD CARP твърди топчета за стръв, издържащи над 24 часа.След проведени многобройни тестове и промени, най-накрая са готови новите ТВЪРДИ ТОПЧЕТА ЗА СТРЪВ от всички популярни серии Tbaits!Това е топче, създадено в перфектен баланс откъм издръжливост и отдаване на хранителните вещества, способно ..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Твърди топчета за стръв T-BAITS Spicy Fish Hard Hookbaits
Ново
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS Spicy Fish Hookbaits Hard
Spicy Fish твърди топчета за стръв, издържащи над 24 часа.След проведени многобройни тестове и промени, най-накрая са готови новите ТВЪРДИ ТОПЧЕТА ЗА СТРЪВ от всички популярни серии Tbaits!Това е топче, създадено в перфектен баланс откъм издръжливост и отдаване на хранителните вещества, способно да ..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Твърди топчета за стръв T-BAITS SUPREME TIGER Hard Hookbaits
Ново
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS Supreme Tiger Hard
SUPREME TIGER твърди топчета за стръв, издържащи над 24 часа.След проведени многобройни тестове и промени, най-накрая са готови новите ТВЪРДИ ТОПЧЕТА ЗА СТРЪВ от всички популярни серии Tbaits!Това е топче, създадено в перфектен баланс откъм издръжливост и отдаване на хранителните вещества, способно ..
21,00 лв.
Дан. основа: 21,00 лв.
Топчета за стръв T-BAITS Fish and Barbeque FAST Hookbaits
Ново
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS Fish and Barbeque FAST Hookbaits
T-BAITS Fish and Barbeque FAST Hookbaits са бързоразтворими топчета за стръв.Те съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното. ..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS Fish & Barbeque, 14/20 mm
T-BAITS Fish and Barbeque са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Пр..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS Fish and Barbeque WAFTERS, микс 10/14 mm
T-BAITS Fish and Barbeque са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоПопулярният аромат вече е наличен и в балансирани топчета за стръв - wafters.Тяхната неутрална плуваемост ви позволява да направите изключително балансиран монтаж, в който помръдва единствено стръвта, докато куката..
12,00 лв.
Дан. основа: 12,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: Топчета за стръв T-BAITS FRANKFURTER, микс 14/20 mm
T-BAITS Frankfurter са рибни топчета с приятен аромат на риба и печено месоТе съдържат тройно увеличени активни съставки и усилен аромат, което ги отличава от стандартните протеинови топчета на марката, за да накарат рибата да избере именно тях сред всички останали на петното.Предлагат се в 250 г тв..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Топчета за стръв T-BAITS GLM WILD CARP FAST Hookbaits
Ново
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS GLM WILD CARP FAST Hookbaits
T-BAITS GLM WILD CARP FAST Hookbaits са бързоразтворими топчета за стръв.Добре познатата Ви зеленоуста мида сега е по-добра от всякога, за да примами и най-мнителните риби, свикнали да разчитат на естествената храна в големите язовири.Добавеният силен атракторен пакет от морски дарове и ка..
18,00 лв.
Дан. основа: 18,00 лв.
Марка: T-BAITS КОД: T-BAITS GLM Wild Carp 14/20 mm
GLM Wild CARP е топче, съдържащо естествени мидени брашна.Добре познатата Ви зеленоуста мида сега е по-добра от всякога, за да примами и най-мнителните риби, свикнали да разчитат на естествената храна в големите язовири.Добавеният силен атракторен пакет от морски дарове и качествено мидено брашно, и..
17,50 лв.
Дан. основа: 17,50 лв.
Показани са от 1 до 16 от 90 резултата (6 страници)

Протеинови топчета за стръв / hookbaits. Плуващи или дънни, рибен аромат, плодови, топчета за различни сезони.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките