Меню
Добавени продукти

Carp Mojo БЛОГ

16 Sep SHIMANO AERO TECHNIUM 14000 MGS - Да живее Кралят!
Mihail Petkov 0 43
В състезанието на върха при шаранджийските макари вече има нов претендент за короната!Това са двата нови модела от SHIMANO AERO TECHNIUM 14000 MGS - XTD, облечена в черно и XSD в сиво.И двете са наистина WoW!Коя според вас е личният ми фаворит в дизайна и коя е вашият? :)XTD:https://carpmojo.com/makara-shimano-aero-technium-mgs-xtdXSD:https://carpm..
16 Sep PROLOGIC Stainless Steel 3 Rod Pod - ЛЪСКАВОТО БИЖУ ПРИ КОМПАКТНИТЕ СТОЙКИ
Mihail Petkov 0 32
Това е едно ревю от началото на сезона, което маалко позабавих :)Позабавих, защото стойката беше съвсем нова и още не беше налична на пазара, но това вече не е така.Това е стойката PROLOGIC Stainless Steel Rod Pod във варианта за 3 въдици. Малкото неръждаемо бижу, което има отлична функционалност и непоклатим характер!Линк към стойката:https://carp..
17 Aug КРАСИВ ДИВАК НА ТОПЧЕ - ШАРАНДЖИЙСКИ РИБОЛОВ НА ЯЗ. ГОРНИ ДЪБНИК
Mihail Petkov 0 24
Страхотен излет насред лято на любимия язовир Горни Дъбник!Макар и само с 1 нощувка, излетът беше повече от успешен - успях да хвана най-голямата си дива риба - шаран 8.700 кг.Уникална риба, без нито една забележка, перфектни люспи, дебела уста, пригодена да троши здравите черупки на мидите, с които се хранят рибите в язовира.Рибата си взе на 20мм ..
13 Aug РИБОЛОВ НА ФИДЕР В РАЯ - РЕКА ИСКЪР ПРИ КАРЛУКОВО
Mihail Petkov 0 34
Събота, около обяд, натоварих децата, закарах ги при баба и дядо в Луковит и се насочих към едно от любимите ми места - река Искър при Карлуково.Районът е уникален, а големият вир, който заформи ВЕЦ-а държи отлични риби. Риби, които обаче бяха повече от срамежливи :(Вижте повече във видеото :)..
10 Aug ВИТСКИ КАРАКУДИ НА ФИДЕР КРАЙ САДОВЕЦ
Mihail Petkov 0 99
Сряда - ден за фидер!С Мариян набързо се уговорихме вечерта и сутринта в 6:00 бяхме в MOJO магазина на по кафе.След кратко чудене на къде да поемем, решихме да се отправим към село Садовец в търсене на хубавите витски каракуди на големия вир до селото.Така и стана, за норматив дръпнахме няколко бързи и едри и тъкмо си мислехме че ще им избием зъбит..
02 Aug РИБОЛОВ НА ЗИГ - МОНТАЖ, ТЕХНИКИ И ЗАХРАНКА, Шарани и амури на Карабаша
Mihail Petkov 0 145
След като в предишно видео ви показах няколко различни монтажа за zig, в това реших да ви покажа в полеви условия абсолютно всичко за този вид риболов :)Връзване на 3 метра повод, хвърляне, захранване, храна за зиг и разбира се някой друг рън.Използвани материали:ZIG влакно:https://carpmojo.com/monofilno-vlakno-za-montazhi-katran-zig-rig-100-mКуки ..
27 Jul РИБОЛОВ НА КРИВИЯ СЕКТОР - #teamMOJO на Кулеков Лейк
Mihail Petkov 0 139
Керим Алиев, Мариан Канджов, Марио Петров и Йордан Генов направиха страхотен уикенд на най-трудния сектор на Кулеков Лейк, именован лично от тях "Кривият сектор".Крив е защото е осеян с гора от подводен папур и тръстики, които се простират около 80 метра напред, отляво и отдясно.Но пък ни е любим, защото винаги е свободен, другите риболовци винаги ..
13 Jul ПОВЕЛИТЕЛЯТ НА БЕРСИН - Първо място на индивидуалното шаранджийско състезание 8-10.07.22
Mihail Petkov 0 118
Язовир Берсин. Огромен воден обем, супер чиста вода и огромни дълбочини.Водоем, който исках да посетя от много време и шанса за това се появи преди 2 седмици с една публикация на Иван Почалеев, който организираше индивидуално състезание именно там.За пръв път риболовствах на сектор с такива големи дълбочини, въодушевлението ми от тях го изразяват е..
30 Jun КРИМПВАНЕ НА ФЛУОРОКАРБОН - ЗАЩО, КАК И С КАКВО? Ревю на Korda Krimp Tool
Mihail Petkov 0 264
Какво представлява кримпването, какви аксесоари са необходими за кримпване на флуорокарбон и защо именно кримпът е по-добрата връзка.Смятам интересни въпроси, обяснени нагледно в това кратко видео :)KORDA KRIMP TOOL:https://carpmojo.com/kleshti-za-krimpvane-korda-mini-krimp-toolKORDA KRIMPS:https://carpmojo.com/krimpove-korda-krimpsФЛУОРОКАРБОН KAT..
20 Jun РИБОЛОВ С ДЕЦА НА ГОЛЯМАТА РЕКА - ДИВО ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА ДУНАВ
Mihail Petkov 0 145
Най-накрая събрах смелост, сили и психика да заведа децата на риболов :)И то какъв риболов! На Дунав при това с нощувка!Домакин за поредна година ни беше моят добър приятел Даката, който ни посрещна в страхотния летен лагер на брега на Реката.На Керим това му беше първо посещение на реката, беше наистина впечатлен да види как през реката се носеше ..
13 Jun ШАРАНИ В ДЪЖДА - #teamMOJO НА КУЛЕКОВ ЛЕЙК
Mihail Petkov 0 139
Въпреки прогнозите за проливен дъжд, организацията беше отдавна направена и въобще не мислехме за времето!Врътнахме един риболов от петък до неделя на Кулеков Лейк, а компанията отново беше на ниво.И трите дни се сцепи да вали, но въпреки дъжда, успяхме да надърпаме доволно количество от красивите обитатели на язовира.Вижте повече във видеото!..
22 May ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ ЯЗ. ТЕКЕН ДЕРЕ
Mihail Petkov 0 325
Завърши още едно предизвикателство :)72 часово индивидуално състезание на Язовир "Текен дере"!341.705 килограма шаран, като не броим десетките амури и мустакатите ми приятели сомчетата.За такъв риболов не съм си и мечтал!Топчета T-baits Red Storm, влакна Katran Fishing Line, въдици и оборудване Prologic Bulgaria.Добра подготовка - добри резултати, ..
Показани са от 1 до 12 от 105 резултата (9 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките