Меню
Добавени продукти

Carp Mojo БЛОГ

25 Mar СРАБОТИ ЛИ ЗИГЪТ НА ЯЗ. КАСТЕЛ? Пролетен старт на сезона със Стелиян Георгиев
Mihail Petkov 0 120
В края на март, избрахме първите топли дни от пролетта за риболов на яз. Кастел, близо до Севлиево.От много време исках да пробвам зиг риболовът там, тъй като знам, че язовирът е доволно дълбок и рибите често се държат в средните слоеве или покрай брега.Речено - сторено! Натоварих набързо багажа и газ към язовира, останалото може да видите във виде..
27 Jan ONE MORE CAST - Разопаковане на продукти и първи впечатления
Mihail Petkov 0 107
OMC е най-новата марка, която добавихме в нашия магазин.Популярният риболовец Али Хамиди е главното лице, което стои зад нея, за това очакванията ми бяха продуктите да са наистина добре измислени и направени.Реших да направя едно разопаковане на цялата гама, без въобще да съм запознат с продуктите и наистина ги виждам за първи път, без 1-2 от тях, ..
21 Jan СТАРТ В ШАРАНДЖИЙСКИЯ РИБОЛОВ - Кои са най-необходимите такъми, за да направите първия си монтаж
Mihail Petkov 0 190
Всеки от нас е правил импулсивни покупки, които често се оказват не точно това, което ни трябва.В шаранджийството шансът да се сдобиете с продукт, който е с друго предназначение е доста голям, за това искам в това кратко видео да ви покажа кои са основните 7 продукта, които трябва да имате в кутията си.Те са изключително простички, но незаменими в ..
02 Jan ОСОБЕНОСТИ НА ЗИМНИЯ ШАРАНДЖИЙСКИ РИБОЛОВ - Стелиян и Марио на яз. Кастел
Mihail Petkov 0 216
Дни преди Коледа, Марио и Стелиян посетиха язовир Кастел, близо до Севлиево.Прогнозата за времето беше ясна, но какво от това, язовирът предлага чудесни условия в такива моменти.Станете част от техния по-различен риболовен излет!..
21 Dec КАКВО СЕ СЛУЧВА С КУЛЕКОВ ЛЕЙК? Риболов и интервю с Николай Кулеков
Mihail Petkov 0 51
Повечето от вас знаят, други може би не, но през септември на язовир Кулеков лейк се случи голямо нещастие.Голямо количество трофейни риби започнаха да измират буквално за денонощие, което беше огромна загуба за нас риболовците и още по-голяма за собственика - Николай Кулеков.През това време се изписаха доста неща от различни хора, но текущото съст..
11 Dec МОНТАЖИ ЗА ЗИМНИ ШАРАНИ - Класически косъм за уафтър и мини снежен човек
Mihail Petkov 0 71
Зимата е сезонът, в който е най-вероятно да пиете по едно студено капучино, докато чакате кълването на някой премръзнал шаран.Точно за това трябва да подходим различно и към размера на стръвта и куките, които използваме.В студената вода рибите са значително по-мудни, търсят по-малко храна и монтажът трябва да бъде изцяло съобразен с това.В това вид..
07 Dec ЗА ШАРАН В КАЙЛЪКА - Есенна приказка близо до Плевен
Mihail Petkov 0 361
Язовир Кайлъка или Тотлебенов вал се намира съвсем близо до Плевен, като от доста години е свободен за риболов.Невероятно красив язовир, на който нямаше как да не тествам късмета си, както и да заснема няколко интересни кадъра с дрона.Рибоците липсваха, но пък красотите не!Приятно гледане!..
07 Dec ПЛАТИЧКИ В ЖЕГАТА НА ГОРНИ ДЪБНИК
Mihail Petkov 0 262
Петък, късен следобед, мръсна жега 34 градуса, а ние сме натоварили Паджерозавъра и ще ходим за риба на яз. Горни Дъбник.Имахме късмета да намерим свободно чудесно място с плътна сянка и равен бряг, но пък нямахме късмета да излъжем някой трофеен шаран, а си отловихме платички на фидер и на шаранджийските въдици :)И все пак ни клъвна шаранче... Оба..
15 Nov КАК СЕ ДЪРЖИ РИБА - Вдигане, пренасяне и освобождаване на трофейна риба
Mihail Petkov 0 233
Хващането на голяма риба не е никак лесно, но понякога да се снимаме с нея е истинско предизвикателство за всеки модерен шаранджия.В това видео ще ви покажа как лесно и безопасно да вдигнете рибата за снимка, защо е важна шаранджийската люлка и как лесно и безопасно да пренесете вашия трофей обратно до водата...
06 Nov ЗА ШАРАНИ НА ЯЗ. ЦЕРОВО - Есенен риболов на красиви и борбени риби със страхотна компания!
Mihail Petkov 0 307
В началото на ноември решихме да посетим нов за нас язовир, за който точим въдици поне от няколко години.Настанихме се на 7 и 8 сектор, като информацията беше за доста труден риболов в момента, но за нас това не беше съвсем така.Още със хвърлянето успях да извадя 2 бързи и хубави риби, като след това и въдиците на приятелите започнаха да се изрежда..
25 Oct ЗА ШАРАН НА ДУНАВ - Бърз излет в търсене на нови места и едри риби
Mihail Petkov 0 174
Есента е тук, а топлото време дава страхотна възможност за успешен излет на голямата река.Макар и набързо през деня, реших да обиколя закътаните северни ширини на България, в търсене на нови интересни места за риболов.След няколко огледа, мисля, че намерих перфектно място за сегашното ниско ниво на водата, но явно беше толкова тайно, че и рибите не..
11 Oct КУПА БЪЛГАРИЯ - ВТОРО МЯСТО ЗА #teamMOJO - яз. РАДЕЦКИ
Mihail Petkov 0 185
Това видео не е като останалите, няма си планиран увод, изложение и заключение, кадрите са със съмнително качество, но пък емоцията, която съдържа е 100% истинска!Това е видеото, което успяхме да снимаме от състезанието КУПА БЪЛГАРИЯ, организирано от БФРС, в което участвахме от 5 до 8 октомври 2023. Състезанието беше изключително тежко, въпреки мал..
Показани са от 1 до 12 от 138 резултата (12 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките