Меню
Добавени продукти

Carp Mojo БЛОГ

03 May РИБОЛОВ НА ЯЗОВИР ВЪЛЧИТРЪН - Нощувка в буса и топ излет с Мариян Канджов и Йордан Генов
Mihail Petkov 0 442
29 април, събота, един първите истински пролетни дни и планиран риболов на ново място - какво по-хубаво от това :)Данчо беше завзел трети сектор още от петък, дърпаше чести и хубави риби. Мариян седна при него, а аз докато се натутам, дойдох малко след тях и реших да си пробвам късмета на дървения кей, търсейки рибите на дълго в залива насреща :)Ри..
18 Apr Продуктите на POSEIDON ANGELSPORT за диволовящи шаранджии вече в България
Mihail Petkov 0 427
Poseidon Angelsport е немска марка, произвеждаща продуктите си изцяло в Германия.Фокусът е към здравите и надеждни аксесоари, изпозвани при риболов на шарани в големите диви езера и реки, в които се изисква надеждно закрепяне на такъма към колчето.Също така имат и много аксесоари за риболов с надуваема лодка, които навярно не сте виждали до сега :)..
11 Apr ПЪРВО МЯСТО ЗА #teamMOJO - ШАРАНДЖИЙСКО СЪСТЕЗАНИЕ TRASTIKOVO OPEN 2023, яз. Тръстиково
Mihail Petkov 0 561
Първо състезание за годината и първа купа за нашия отбор!След доста работа в тежки риболовни условия и все още мудни зимни риби, успяхме да спечелим първото място на нов за нас водоем в наистина трудна битка с доказали се отбори.Тръстиково беше огромно предизвикателство за нас, но смятам че добрата екипна работа и безкомпромисната храна отново доне..
24 Feb КАК ДА ИЗБЕРЕТЕ ШАРАНДЖИЙСКИ ВЪДИЦИ - АКЦИЯ, ДЪЛЖИНА, СТРОЙ
Mihail Petkov 0 799
Ако идвате от фидер, спининг или плувкарски риболов, веднага ще забележите, че при шаранджийските въдици, единиците за дължина и акция се обознавачат маалко по-различно :)В това видео ще ви разкажа по-подробно за шаранджийските въдици, техните видове и характеристики.От колко части е въдицата?Какви дължини?С каква акция?Какъв е строят на бланката?В..
21 Feb НОВИЯТ РИБАРСКИ МАГАЗИН CARP MOJO В ПЛЕВЕН - ДРУЖБА
Mihail Petkov 0 782
Може да сте чули, може вече да сте ходили, може пък сега да разбирате, но пак да го кажа - отворихме нов MOJO магазин в Плевен!Локацията е кв. Дружба, бул. "България" 6, точно до Еконт Дружба, под представителствата на BMW и Toyota.Освен познатите ви продукти, в магазинa ще предлагаме и различни видове червеи за стръв, въдици и аксесоари за риболов..
29 Dec КОЛЕДНИ ШАРАНИ - 17.500 КГ НА КУЛЕКОВ ЛЕЙК + ТОП РЕЦЕПТА ЗА ШАРАНДЖИЙСКИ НАДЕНИЦИ С БОБ
Mihail Petkov 0 371
Страхотно закриване на чудесна година!След проведена експресна организация, с Керим отново решихме да посетим Кулеков лейк, като един последен излет за 2022 година.Този път най-накрая вкарах и прословутият ми син бус в употреба като място за спане и раздумка привечер. В последния момент се включи и нашият приятел Калин от Лясковец, като при него не..
18 Dec ЛОДКАТА С GPS И СОНАР - BOATMAN ACTOR PRO - ЪПГРЕЙТ НА ОБОРУДВАНЕТО
Mihail Petkov 0 653
След като повече от година използвах базовият вариант на лодката Boatman Actor Plus, наскоро реших да се сдобия с топ модела на марката към момента - Actor PRO.PRO моделът е с вграден GPS и сонар, като споделя същия компактен и лек корпус като при Plus моделът.Всичко работи както се очаква - безупречно, а лодката притежава най-важната за мен екстра..
13 Dec ЗА ШАРАН ПРЕЗ ЗИМАТА - КЪДЕ КЪЛВЕ, КАКВА СТРЪВ, ЗАХРАНВАНЕ?
Mihail Petkov 0 492
Днес 13.12.2022 беше един от първите снежни дни в област Плевен и за това по традиция реших да посетя любимия язовир - Карабаша.Миналата година, точно по това време имахме хубава слука в снега и нямаше как да пропуснем това преживяване :)Реших да ви разкажа малко повече за опитът ми на конкретния язовир и за това къде да търсим рибата през зимните ..
07 Dec ПИХМЕ РИБАРСКО КАПОЧИНО НА ЯЗ. ЛОБОШ (ПЧЕЛИНА) - За шарани през Декември
Mihail Petkov 0 318
Началото на Декември е, с Марио решихме да си опитаме късмета на големият държавен язовир Лобош (Пчелина).Тръгнахме с представа за студ и много кал, но нещата се развиха по-добре от очакваното - температура малко над нулата, никакъв вятър и макар за кратко - слънце!Чиста и зелена трева по бреговете на язовира, почти никаква кал - красота!Беше ни по..
28 Nov ХЕЛИКОПТЕР - ШАРАНДЖИЙСКИЯТ МОНТАЖ ЗА МАКСИМАЛНА ДИСТАНЦИЯ / Как се прави?
Mihail Petkov 0 1760
В това видео ще ви покажа как да си направите монтажът с интересното име "Хеликоптер", идващо от това, че поводът не е фиксиран, а се върти свободно около ледкора, наподобявайки перката на едноименната машина :)Хеликоптерът е най-добрата система, когато търсите максимални метри при риболов от ръка, именно той ми донесе успех на последното шаранджий..
26 Oct SEVEN OAKS TENT HEATER - ГАЗОВАТА ПЕЧКА ЗА ПАЛАТКИ И КАРАВАНИ
Mihail Petkov 0 754
Отоплителна печка за палатки, каравани, камиони, за лов и риболов.Газовата печка Seven Oaks е произведена в Германия и е оборудвана с всички необходими системи за безопасност, позволяващи използването й дори в най-малките палатки.Защита при падане - автоматично прекъсва горенето и подаването на газ при преобръщане или падане на уреда.Сензор за кисл..
18 Oct ONE MAN-ONE TEAM - ПЪРВО МЯСТО #teamMOJO, Индивидуално състезание на яз. Прогрес
0 572
ONE MAN-ONE TEAM - Индивидуално състезание на яз. Прогрес е поредното такова за тази година, в което реших да взема участие.98.395 кг и 35 извадени риби ми донесоха първото място, като всяка от тях беше истинско предизвикателство.Рибите се държаха на голяма дистанция, рядко минаваха през петното, бях тормозен от едри каракуди и вятър, постоянно мен..
Показани са от 1 до 12 от 118 резултата (10 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките