Меню
Добавени продукти

Вирбели, бързи връзки и халки

Марка: KORDA КОД: KRRL, KRRM
Халкичките KORDA Rig Ring са перфектният малък помощник към много от модерните монтажи за шаран.Имат абсолютно гладко тефлоново покритие, което им дава перфектно движение по оста на куката. Предлагат се в опаковка от 20бр.X-Small - кръгли 2ммSmall - кръгли 3ммMedium - кръгли 4ммLarge - кръгли 4.4ммO..
10,75 лв.
Дан. основа: 10,75 лв.
Марка: LCA TACKLE КОД: Rig Ring
Халкичките LCA могат да се използват при различни монтажи - blow back, D-rig или chod rig. Диаметърът е 3.1 милиметра, опаковката съдържа 20 броя халки...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Марка: DECEPTION ANGLING КОД: DECEPTION Tungsten Putty
DECEPTION Tungsten Putty е волфрамова паста или "меко олово" на разговорен език.Представлява мека субстанция с високо собствено тегло, която се използва за утежнение на шаранджийски поводи и монтажи.Откъснете малка топчица и я размесете добре с пръсти, за да стане мека и гъвкава.Предлага се в металн..
16,50 лв.
Дан. основа: 16,50 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCQC8
VITABITZ QC SWIVEL е идеалният комплимент към всеки монтаж, когато искате клуп в края на повода и бърза смяна.Вирбелът работи перфектно с нашите клисове за олово, различни системи за тежести и противооплитащи шлаухи.VITABITZ QC SWIVEL е предназначен за използване с Helicopter и Chod ригове и е създа..
10,95 лв.
Дан. основа: 10,95 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: 23012
Можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. Лесно ще смените повода без да има нужда да разваляте целия монтаж на косъм. Матовото покритие изолира проблясъците и предпазва от корозия...
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: PB products Speed swivel 8, 10 бр.
Вирбел за риболов с накрайник за бързо сменяне на повода за риболов.Размерът 8 пасва на всички популярни клипсове за олово за шаранджийски риболов.С бързите връзки за риболов можете да реагирате бързо и ефективно на различни обстоятелства. Матовото покритие на бързите връзки за риболов изолира пробл..
10,70 лв.
Дан. основа: 10,70 лв.
Бърза връзка за кука KORDA Hook Klip - Medium
Ново
Марка: KORDA КОД: KMW010
Възможността за бърза смяна на куката на вашия монтаж никога не е била толкова популярна в съвременния шаранджийски риболов.Тези бързи връзки за куки включват същите QC характеристики.Независимо дали става дума за Blowback Rig за дънни примамки или IQ D за wafters, тези малки метални ключалки правят..
10,74 лв.
Дан. основа: 10,74 лв.
Марка: FOX КОД: CAC485
Fox Kwik Change Swivels са вирбели тип бърза връзка с накрайник за бърза смяна на повода.Размерът е универсален и направен да се използва с противооплитащи конуси при шаранджийски монтажи.Предлагат се в опаковка от 10бр с размер №7 и характерното за всички вирбели FOX матово покритие.Пасват перфектн..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Марка: LCA TACKLE КОД: LCA QC Ring Swivel size 11
Бързата връзка с вирбел и халка е класическо предложение, използвано при Ronnie и Spinner монтажи.Широката халка дава перфектно движение на монтажа, а здравата връзка ви позволява да кепнете и най-големите риби...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Марка: KORDA КОД: KMW004
QC Ring Swivel са вирбели с халка и здрава бърза връзка номер 8, подходящи за хеликоптер и други монтажи.Покритието PTFE (Polytetrafluoroethylene) е синтетичен полимер, който има един от най-ниските коефициенти на триене, подобряващ значително въртенето на вирбела.Предлагат се в опаковка от 8 бр. с ..
12,90 лв.
Дан. основа: 12,90 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCQ8, OMCQ11
VITABITZ QC RING SWIVEL е идеалният комплимент към всеки монтаж, когато искате клуп в края на повода и бърза смяна.Вирбелът работи перфектно с OMC клисовете за олово, различни системи за тежести и противооплитащи шлаухи.VITABITZ QC SWIVEL е предназначен за използване с Helicopter и Chod ригове и е с..
9,95 лв.
Дан. основа: 9,95 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCSRS
Вирбелът Vitabitz Spinner Ring е един от най-популярните и издръжливи вирбели на пазара.Той играе решаващата роля между куката и Spinner монтажа.Направен е така, че да се върти за оптимална ефективност на закачането на рибата и е идеален за използване със Spinner Rig.Характеристики:Издръжлив въртящо..
8,95 лв.
Дан. основа: 8,95 лв.
Бързи връзки OMC VITABITZ QUICK LINKS
Ново
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCVQL
Бързите връзки VITABITZ QUICK LINKS са идеални за свързване на водача и тежестта на Вашия Helicopter Rig.Също така е перфектното решение за свързването на оловото към Running Rig.Изработени са от здрав и издръжлив метал, който със сигурност ще издържи на всякакви условия.Освен това са снабдени с 3-м..
8,95 лв.
Дан. основа: 8,95 лв.
Марка: DAIWA КОД: DAIWA NZON Bayonet Pins 7mm
Винтовете за стръв са от базова необходимост при фидер риболов на косъм.С тях сменяте стръвта без нужда от допълнителни игли, стопери или други инструменти.Просто забивате топчето и хвърляте! Винтът с дължина 7мм е способен да задържи дори по-големи топчета или меки пелети.20 броя в опаковка..
6,00 лв.
Дан. основа: 6,00 лв.
Марка: DECEPTION ANGLING КОД: Deception
Металният винт за стръв предлага алтернативен вариант за закрепване на стръвта директно към основата на куката.Те могат да се използват за всякаква стръв за кука.Като могат да  се използват върху много по-твърда стръв като тигрови ядки.Изключително бърз и лесен за използване.С покритие против о..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Марка: DECEPTION ANGLING КОД: Deception
Металният винт за стръв предлага алтернативен вариант за закрепване на стръвта директно към основата на куката.Те могат да се използват за всякаква стръв за кука.Като могат да  се използват върху много по-твърда стръв като тигрови ядки.Изключително бърз и лесен за използване.С покритие против о..
9,90 лв.
Дан. основа: 9,90 лв.
Показани са от 1 до 16 от 49 резултата (4 страници)

Шаранджийски вирбели, бързи връзки за поводи, халки за blowback монтаж.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките