Меню
Добавени продукти

Държачи и аксесоари

Адаптoр за регулиране на наклона POSEIDON Tilt Adjuster
Ново
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: TLA
POSEIDON Tilt AdjusterАдаптoрът се използва за оптимално подравняване ъгъла на наклона на бъзбара, сигнализатора и задния държача на въдицата.Правилно зададеният ъгъл гарантира оптимална функционалност по време на риболов.Адаптoрът на наклона се предлага в 2 различни размера и 2 дизайна. Регулиранет..
48,88 лв.
Дан. основа: 48,88 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: Ridgemonkey Action Camera Bankstick Adapter
Адаптор, проектиран да се прикачат екшън камери, които се отличават с популярния си двустранен монтаж.Този адаптор за монтаж на екшън камера може да се пригоди на всеки стандартен бъз бар, колче за риболов, дръжка за кеп.Запишете всяко кълване, още преди да сте го видели и чули! Създайте уникални и ..
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Държач за въдица POSEIDON Rod Keeper
Ново
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RK1
POSEIDON rod keeper Използва се за допълнителна сигурност на въдицата по време на риболов в трудни условия.Диви водоеми, стръмни брегове или когато се налага аванса на макарата да е затегнат.Много надежден, изработен от висококачествен материал гарантира, че въдицата ще остане на стойката.Харак..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2410017
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Меката гумена вложка придържа стабилно въдицата и същевременно свети в тъмното, след осветяване с фенер.Характеристики:Ра..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2410015
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Характеристики:Размер: SmallЦвят: Matt BlackМатериал: Алуминий..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Заден държач POSEIDON Safety Rod Rest
Ново
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: SRR-S, SRR-M
Заден държач POSEIDON Safety Rod Rest.Впечатлява с особено тънък и елегантен дизайн, държи въдицата сигурно и здраво. По-малкият размер "Small" е идеален за всяка стандартна бланка на въдица.Средния размер"Medium" версията е идеална за пълни Duplon и коркови дръжки.За да се постигне оптимално задърж..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Заден държач PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest, 2 броя
Очаква доставка
Марка: PROLOGIC КОД: Заден държач PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest, 2 броя
Държачите PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest се саморегулират според ширината на вашата въдица.Задния държач има стабилен захват, като същевременно лесно освобождава въдицата при засичане на риба.Предлагат се по два броя в оригинална опаковка, посочената цена е за комплекта. ..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
Заден държач PROLOGIC Snatch Magnetic Rod Rest
Очаква доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 45740
Snatch Magnetic rod rest е заден държач за шарански въдици с магнитно заключване.Меките силиконови подложки пазят въдицата от преплъзване и надиране, а магнитното заключване я държи стабилно за стойката.Вътрешен диаметър в най-широката част - 22мм.Резбата е стандартна, пасва на всички шаранджийски с..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Марка: PROLOGIC КОД: 48399
Snatch Magnetic rod rest METAL е заден държач за шарански въдици с магнитно заключване, изработен от метал.Това е подобрената версия с добавени повече силиконови държачи за максимално добро сцепление с въдицата.Меките силиконови подложки пазят въдицата от преплъзване и надиране, а магнитното заключв..
16,50 лв.
Дан. основа: 16,50 лв.
Заден държач за въдица POSEIDON Rod Safe
Ново Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RS
От наша гледна точка, Rod Safe в момента е най-добрият наличен държач за въдица.Той обгръща изцяло въдицата, а стабилната закопчалка я заключва здраво, без шанс при кълване да бъде извадена напред или нагоре.Това го прави идеален за тежък риболов пред препятствия. Той образува здрава връзка между др..
58,60 лв.
Дан. основа: 58,60 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

Задните държачи са предназначени за полагане на дръжките на вашите въдици, като осигуряват едновременно здрав захват и защита от надраскване.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките