Меню
Добавени продукти

Държачи и аксесоари

Ограничител(snag bar) HOLDCARP Brilliant SnagEars
Безплатна доставка
КОД: HOLDCARP
Здрав 100% метален снаг бар.Неговото предназначение е да задържи въдицата на стойката при резки кълванета, които лесно могат да я вкарат във водата.Особено полезен аксесоар за риболов на река или на силно обрасли водоеми, където не може да оставите аванса прекалено разхлабен.Този snag bar ще задържи..
68,26 лв.
Дан. основа: 68,26 лв.
Адаптoр за регулиране на наклона POSEIDON Tilt Adjuster
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: TLA
POSEIDON Tilt AdjusterАдаптoрът се използва за оптимално подравняване ъгъла на наклона на бъзбара, сигнализатора и задния държача на въдицата.Правилно зададеният ъгъл гарантира оптимална функционалност по време на риболов.Адаптoрът на наклона се предлага в 2 различни размера и 2 дизайна. Регулиранет..
58,66 лв.
Дан. основа: 58,66 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: CSA-1
Адаптор за карп сакХарактеристики:Въженце, подходящ за всички bankstick / stormpoles40 мм карабина от неръждаема стоманаЗа лесно закрепване на Sling & Carp Sack Holder..
19,54 лв.
Дан. основа: 19,54 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RK1
POSEIDON rod keeper Използва се за допълнителна сигурност на въдицата по време на риболов в трудни условия.Диви водоеми, стръмни брегове или когато се налага аванса на макарата да е затегнат.Много надежден, изработен от висококачествен материал гарантира, че въдицата ще остане на стойката.Харак..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Марка: AVID CARP КОД: A0480036
Задържащата лента ви дава спокойствие, че рибата ви ще остане в безопасност, докато подготовите оборудване за претегляне...
27,36 лв.
Дан. основа: 27,36 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2410017
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Меката гумена вложка придържа стабилно въдицата и същевременно свети в тъмното, след осветяване с фенер.Характеристики:Ра..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
КОД: CARPMAX
Заден държач CARPMAX Flexi Rod RestFlexi rod rest изработен от висококачествен каучук, което позволява да променя диаметъра си спрямо този на поставената въдица. Металната част е от стомана, с универсална резба и може да се използва с различни видове стойки и колчета.Успешно предпазва въдиците от на..
3,20 лв.
Дан. основа: 3,20 лв.
Марка: NGT КОД: Заден държач NGT FLEXI ROD REST - BLACK
Мек силиконов заден държач за въдица със стандартна резба за колче или стойка...
3,20 лв.
Дан. основа: 3,20 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RHM
Заден държач за въдица предлага  допълнително защита, за да превърне обикновената хватка в безопасна и здрава опора за въдица за риболов.Предлага се в два размера Small и MediumSmall Ø 10-15ммMedium Ø 15-19мм..
43,01 лв.
Дан. основа: 43,01 лв.
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: SRR-S, SRR-M
Заден държач POSEIDON Safety Rod Rest.Впечатлява с особено тънък и елегантен дизайн, държи въдицата сигурно и здраво. По-малкият размер "Small" е идеален за всяка стандартна бланка на въдица.Средния размер"Medium" версията е идеална за пълни Duplon и коркови дръжки.За да се постигне оптимално задърж..
29,32 лв.
Дан. основа: 29,32 лв.
Заден държач за въдица POSEIDON Rod Safe
Безплатна доставка
Марка: POSEIDON ANGELSPORT КОД: RS
От наша гледна точка, Rod Safe в момента е най-добрият наличен държач за въдица.Той обгръща изцяло въдицата, а стабилната закопчалка я заключва здраво, без шанс при кълване да бъде извадена напред или нагоре.Това го прави идеален за тежък риболов пред препятствия. Той образува здрава връзка между др..
58,60 лв.
Дан. основа: 58,60 лв.
Показани са от 1 до 11 от 11 резултата (1 страници)

Задните държачи са предназначени за полагане на дръжките на вашите въдици, като осигуряват едновременно здрав захват и защита от надраскване.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките