Меню
Добавени продукти

Държачи и аксесоари

Марка: RIDGEMONKEY КОД: Ridgemonkey Action Camera Bankstick Adapter
Адаптор, проектиран да се прикачат екшън камери, които се отличават с популярния си двустранен монтаж.Този адаптор за монтаж на екшън камера може да се пригоди на всеки стандартен бъз бар, колче за риболов, дръжка за кеп.Запишете всяко кълване, още преди да сте го видели и чули! Създайте уникални и ..
17,80 лв.
Дан. основа: 17,80 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2410017
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Меката гумена вложка придържа стабилно въдицата и същевременно свети в тъмното, след осветяване с фенер.Характеристики:Ра..
16,90 лв.
Дан. основа: 16,90 лв.
Марка: ANACONDA КОД: 2410015
Заден държач, който предпазва дръжката на въдицата от нараняване или приплъзване при кълване. Чрез универсалната си резба може да се навие върху всяко колче или стойка за риболов.Характеристики:Размер: SmallЦвят: Matt BlackМатериал: Алуминий..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Марка: NGT КОД: Заден държач NGT FLEXI ROD REST - BLACK
Мек силиконов заден държач за въдица със стандартна резба за колче или стойка...
4,00 лв.
Дан. основа: 4,00 лв.
Заден държач PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest, 2 броя
Очаква доставка
Марка: PROLOGIC КОД: Заден държач PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest, 2 броя
Държачите PROLOGIC Butt Klinger Rod Rest се саморегулират според ширината на вашата въдица.Задния държач има стабилен захват, като същевременно лесно освобождава въдицата при засичане на риба.Предлагат се по два броя в оригинална опаковка, посочената цена е за комплекта. ..
14,50 лв.
Дан. основа: 14,50 лв.
Заден държач PROLOGIC Snatch Magnetic Rod Rest
Очаква доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 45740
Snatch Magnetic rod rest е заден държач за шарански въдици с магнитно заключване.Меките силиконови подложки пазят въдицата от преплъзване и надиране, а магнитното заключване я държи стабилно за стойката.Вътрешен диаметър в най-широката част - 22мм.Резбата е стандартна, пасва на всички шаранджийски с..
10,90 лв.
Дан. основа: 10,90 лв.
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)

Задните държачи са предназначени за полагане на дръжките на вашите въдици, като осигуряват едновременно здрав захват и защита от надраскване.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките