Меню
Добавени продукти

Игли, инструменти и други аксесоари

Кантар Prologic Commander Digital Scale 40 kg
Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 47343
Prologic Commander Digital Scale е качествен дигитален кантар с възможност за измерване до 40кг.Характеристики:Четири бутона:ON/OFF - включване/изключванеRecord - запис на показаниятаMemory - запаметяване на показанията. До 10 резултата.Delete - изтриване на показаниятаАвтоматична калкулация на сред..
62,00 лв.
Дан. основа: 62,00 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Игла за лийдкор KATRAN
Игла за лийдкор Катран със зелен цвят е специално за връзване на лийдкор. Всички сме се сблъсквали с проблема с намирането на малка и същевременно достатъчно здрава игла за правене на клупове с лийкорите си. Да се ползва обикновена игла за протеинови топчета си е истинско мъчение. С нашата игла това..
7,00 лв.
Дан. основа: 7,00 лв.
Марка: DECEPTION ANGLING КОД: DECEPTION Tungsten Putty
DECEPTION Tungsten Putty е волфрамова паста или "меко олово" на разговорен език.Представлява мека субстанция с високо собствено тегло, която се използва за утежнение на шаранджийски поводи и монтажи.Откъснете малка топчица и я размесете добре с пръсти, за да стане мека и гъвкава.Предлага се в металн..
16,50 лв.
Дан. основа: 16,50 лв.
Аналогов кантар PROLOGIC SPECIMEN Dial Scale
Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 72829
Кантар с големи и лесни за прочитане скали.Фона на лицевата плочка е в цвят черен негатив, който прави страхотен контраст за бързо и точно четене.Светлоотразителното лого на шаран подпомага осветяването допълнително в най-тъмните нощи.Характеристики:Здрав и твърд корпус и лещи, снабдени с големи упл..
57,00 лв.
Дан. основа: 57,00 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Белачка за топчета PB Products Boilie Rasp
Белачката PB Products Boilie Rasp е уникален продукт на пазара.С нея ще можете да настържете външния слой на твърдите си топчета, за да могат те да отдадат аромата и вкуса си по-бързо.Това ще направи стръвта ви по-неустоима и открояваща се от останалата захранка по дъното.Приложима е за топчета по-г..
9,80 лв.
Дан. основа: 9,80 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMCWBSS, OMCWBSL
Винтовете за стръв с отвор OMC Tweakers Eyed Bait Screws предоставят многостранно решение на често срещани проблеми при този избор на закачане на бойлита към куката.Или сте искали да персонализирате настройката си за стръв, за да се справите с конкретен риболовен сценарий, като например Snowman или ..
14,95 лв.
Дан. основа: 14,95 лв.
Дигитален кантар FOX 60KG / 132LB
Безплатна доставка -10 %
Марка: FOX КОД: Дигитален кантар FOX 60KG / 132LB
Дигитален кантар с изключително практичен дизайн и качествена изработка, с който може да претеглите и най-големия трофей!Характеристики:On/Off бутон осигуряващ дълъг живот на батерията;Електрониката е индивидуално запечатана;Бутон за нулиране с едно натискане;Бутон за избор на мерни еденици - килогр..
230,00 лв. 256,00 лв.
Дан. основа: 230,00 лв.
Марка: FOX КОД: CAC523
глата FOX Stix baiting needle е проектирана така, че да прави лесно нанизването на големи PVA торбички направо върху монтажа.Тя е изработена от твърда стомана и е с дължина от 135 мм като накрая завършва със затварящ механизъм.Това позволява да се издърпва безпроблемно през дълга PVA торбичка.Иглата..
8,40 лв.
Дан. основа: 8,40 лв.
Марка: KORDA КОД: KBNS
Дългата игла с червена дръжка KORDA STIK NEEDLE е идеален помощник при нанизване на PVA торбички директно през повода.Нейната закопчалка я прави удобна и за всякакви спомагателни дейности...
9,38 лв.
Дан. основа: 9,38 лв.
Марка: KORDA КОД: KSPN
Специализирана игла за работа с leadcor влакна.Здрава и надеждна, с нейна помощ може да връзвате дори най-тънките влакна с оловна сърцевина.Тя е с оранжева дръжка, която ви помага лесно да я разграничите от другите в кутията и да я намерите бързо, ако случайно падне в тревата...
8,81 лв.
Дан. основа: 8,81 лв.
Марка: FOX КОД: CAC699
Гъвкава/усукана игла за монтажи Fox Easy Splice Needle, произведена от усукана тел от неръждаема стомана.Много подходяща, както за монтиране на стръв, така и за връзване на лийдкор.Удобна за ползване, снабдена с ръкохватка в подходящи размери.Необходим инструмент за всяка кутия с аксесоари при шаран..
8,90 лв.
Дан. основа: 8,90 лв.
Инструмент ANACONDA Super Vario Tool
Ново
Марка: ANACONDA КОД: 2410116
Характеристики:Белачка/резачка за влакна с покритие и др.Отвор за примка за издърпване на възела надолуКуки за закрепване на вирбели, капси или халкиМетален накрайник с вдлъбнатина с ширина 3 мм за перфектно оформяне на примки върху флурокарбон, ледкорНеоново зелено..
14,90 лв.
Дан. основа: 14,90 лв.
Марка: FOX КОД: CAC587
Удобен малък инструмент, който ще ви помогне при връзването на различни видове монтажи.Притежава белачка за плетено влакно с покритие, пула за затягане, кука за чод и кука за възел...
15,60 лв.
Дан. основа: 15,60 лв.
Марка: KATRAN FISHING LINE КОД: Инструмент KATRAN Multi Tool 5в1
Универсален инструмент «Multitool Katran 5 in1» Прекрасна комбинация от всички необходими инструменти за приготвяне на шаранджийски такъми. Сега вече не ви е необходимо да имате всички тези инструменти по отделно, които постоянно се губят или забутват някъде, когато са ни най-необходими. Стига да ..
10,00 лв.
Дан. основа: 10,00 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Инструмент PB Products Multi Rig Tool
Следвайки нашето сияние в тъмните игли, сега ви даваме многофункционалния инструмент за риболов, малък, компактен и пълен с функции.6 мм борд и 8 мм борд с включване от край до край...
9,70 лв.
Дан. основа: 9,70 лв.
Марка: RIDGEMONKEY КОД: RMT075
Мултифункционален иструмент притежаващ 5 те най-необходими аксесоара задължителни за всеки успешен излет.Формован от светеща пластмаса Nite-Glo, този 5в1 Multi Tool е задължителен за всяка кутия за принадлежности.Разполага с белачка за поводи с покритие, „примка“ за изтегляне на възела на куките, „к..
20,00 лв.
Дан. основа: 20,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 54 резултата (4 страници)
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките