Меню
Добавени продукти

Кепове, дюшеци, люлки

Кантар Prologic Commander Digital Scale 40 kg
Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: Кантар Prologic Commander Digital Scale 40 kg
Prologic Commander Digital Scale е качествен дигитален кантар с възможност за измерване до 40кг.Характеристики:Четири бутона:ON/OFF - включване/изключванеRecord - запис на показаниятаMemory - запаметяване на показанията. До 10 резултата.Delete - изтриване на показаниятаАвтоматична калкулация на сред..
56,00 лв.
Дан. основа: 56,00 лв.
Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net - 2.4м на 2 секции
Безплатна доставка
Марка: PROLOGIC КОД: Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net - 2.4м на 2 секции
Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net разполага с удължена дръжка 2.4 метра на две части, изработена от здрав и лек карбон. Долната част на дръжката завършва с красиво и удобно корково покритие. Първата част на дръжката може да се използва самостоятелно, когато е нужен по-къс крп, например п..
138,00 лв.
Дан. основа: 138,00 лв.
Марка: PROLOGIC КОД: 64108
Кантар с големи и лесни за прочитане скали.Фона на лицевата плочка е в цвят черен негатив, който прави страхотен контраст за бързо и точно четене.Светлоотразителното лого на шаран подпомага осветяването допълнително в най-тъмните нощи.Характеристики:Здрав и твърд корпус и лещи, снабдени с големи упл..
49,90 лв.
Дан. основа: 49,90 лв.
Антибиотик (антисептик) за риболов T-BAITS FIRST AID FOR FISH
Очаква доставка
Марка: T-BAITS КОД: Антибиотик (антисептик) за риболов T-BAITS FIRST AID FOR FISH
Антисептик с локално действие с удобен пулвелизатор. След убождане и изваждане на рибите се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антисептик, за да не се получават инфекции, които могат да застрашат живота на рибата. Антисептикът оставя добре видими зелени сл..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Глава за кеп FOX Matrix Carp Landing Net 60x50cm
Ново
Марка: FOX КОД: GLN065
Голяма глава за фидер и шаранджийски риболов на големи риби.Изключително лека и здрава мрежа, безопасна за рибите.Със здравата алуминиева конструкция и метален блок ще кепвате бързо и лесно дори най-големите риби.Характеристики:Размери: 60см х 50смМека и безопасна мрежаЗдрава метална рамка и блокДиз..
39,00 лв.
Дан. основа: 39,00 лв.
Глава за кеп NASH Rigid Frame Landing Net Camo Large
Ново Безплатна доставка
Марка: NASH КОД: Глава за кеп NASH Rigid Frame Landing Net Camo Large
Здрава и лека бърза глава за кеп с камуфлажна мрежа.Главата е с правоъгълна черна алуминиева рамка, достатъчно здрава да се пребори и с най-големите риби.Особено подходяща при риболов от лодка и при водоеми със силна растителност.Без проблем побира шаран 15+ кг, а долният подвид ръб ще ви помогне по..
59,00 лв.
Дан. основа: 59,00 лв.
Глава за кеп гумирана KORUM Full Metal Latex Spoon 30 inch
Безплатна доставка
Марка: KORUM КОД: K0380024
Гумирана глава за кеп Korum Full Metal Latex Spoon е с метален блок и масивна 15 mm рамка.Леката и здрава конструкция в комбинация с по-малкия размер ви позволява да боравите по-бързо с кепа, спрямо стандартен шаранджийски модел.Ако търсите бърз кеп, тази глава веднага може да превърне всеки шарандж..
78,00 лв.
Дан. основа: 78,00 лв.
Дръжка за кеп PROLOGIC CRUZADE NET & SPOON HANDLE
Очаква доставка
Марка: PROLOGIC КОД: 57130
Здрава и лека дръжка за кеп от две части с обща дължина от 180 см.Металният блок с универсална резба ви позволява да навиете всякаква шаранджийска или фидер глава или пък лопатка за захранване.Силна композитна карбонова конструкция Дължина: 180смДве части за по-лесен транспорт..
36,00 лв.
Дан. основа: 36,00 лв.
Кантар KORDA Digital Scale 132lb/60kg
Безплатна доставка
Марка: KORDA КОД: KSCD
Тези дигитални везни са проектирани съвместно с водещия производител Reuben Heaton, за да осигурят прецизността, от която се нуждае всеки модерен риболовец.Създадени са да издържат при всякакви условия. Те са напълно водоустойчиви, удароустойчиви и с фитинги от неръждаема стомана.KORDA Digital Scale..
239,00 лв.
Дан. основа: 239,00 лв.
Карп дюшек ANACONDA PVC Rollmop
Безплатна доставка
Марка: ANACONDA КОД: Anaconda Rollmop
Anaconda Rollmop е уникален дюшек с 3 функции и минимални размери за транспорт.Притежава странични ципове, с които много лесно може да се превърне от дюшек в чанта за транспортиране на рибата, а с помощта на дръжките - сак за претегляне на рибите.Благодарение на ниското тегло и компактният размер на..
87,90 лв.
Дан. основа: 87,90 лв.
Карп дюшек ANACONDA Rookie Mat
Безплатна доставка
Марка: ANACONDA КОД: 7141915
Мек и лек дюшек, специално проектиран за предпазване на рибите от нараняване при откачане на куката.Притежава дебела подплата и супер компактен размер, всичко това събрано в удобна чанта за носене.Размери: 105 х 60 х 2.5 cmТранспортна чантаВелкро лепенки за стяганеТранспортни размери: 60 х 20 х 15 с..
59,90 лв.
Дан. основа: 59,90 лв.
Карп дюшек NGT ECO UNHOOKING MAT
Очаква доставка
Марка: NGT КОД: NGT ECO UNHOOKING MAT
Карп дюшек NGT Eco Unhooking Mat е лек и практичен дюшек за шаран, предпазващ рибата от замърсяване и нараняване при изваждането на куките.Изработен е от 100% Polyester. Притежава еластични ремъци, които го фиксират при транспортиране.Необходимост, която всеки шаранджия трябва да притежава към екипи..
15,90 лв.
Дан. основа: 15,90 лв.
Марка: PROLOGIC КОД: Карп сак Prologic New Green Carp Sack XL
Prologic New Green Carp Sack XL е карп сак, който служи за съхранение и предпазване на рибата във водата от стърчащи клони и водни растения. Помага също да съхраните риба уловена през нощта, за да се снимате с нея през деня.Произведен е от висококачествена, надеждна мека материя. Има здраво въже..
32,00 лв.
Дан. основа: 32,00 лв.
Карп сак и теглилка Anaconda Travel Weigh Sling
Безплатна доставка
Марка: ANACONDA КОД: Карп сак и теглилка Anaconda Travel Weigh Sling
Перфектен за риболовци, които искат да опазят рибите и да претеглят по най-добрия начин улова. Направен от много фина мрежа, която намалява напрежението до минимум и осигурява перфектно оттичане на водата.Две сгъваеми въглеродни рамена, които осигуряват огромна стабилност и компактен размер при тран..
64,90 лв.
Дан. основа: 64,90 лв.
Люлка NASH Carp Cradle Deluxe
Ново Безплатна доставка
Марка: NASH КОД: Люлка NASH Carp Cradle Deluxe
Луксозна, здрава и голяма люлка за шарани от NASH.Тя осигурява изключително безопасно място и удобно място за съхранение на рибите, докато ги откачите, претеглите или се снимате с тях.Големият размер, дълбочината и здравата конструкция могат да задържат и най-големите риби.Регулируемите високи крака..
295,00 лв.
Дан. основа: 295,00 лв.
Люлка Nash Tackle Carp Cradle
Безплатна доставка
Марка: NASH КОД: T0080
Добрата защита за рибата е половината от битката с нея! Стабилната люлка е част от оборудването на всеки истински шаранджия, защото добре знаете, че с големите изполини е трудно да се преговаря - никога не стоят на едно място. Tackle Carp Cradle е изпълнена в популярното зелено на Nash. Пр..
169,00 лв.
Дан. основа: 169,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 36 резултата (3 страници)

Големи шаранджийски кепове, карп дюшеци за предпазване на рибата при откачване на куката и карп люли, даващи максимална защита за рибата и удобство за риболовеца.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките