Меню
Добавени продукти

Кепове, дюшеци, люлки

Шаранджийски кеп ANACONDA Undercover Scoop 50″
Безплатна доставка
Производител: ANACONDA Модел: Шаранджийски кеп ANACONDA Undercover Scoop 50″
Undercover Scoop е кеп с отлично качество, 50" отвор и ниско тегло. Камуфлажната мрежа е много лека, което прави кепа удобен за работа дори с една ръка.Данни за продукта:Размер: 50″Рамене: 100% въглеродДръжка: 100% въглеродТранспортна дължина: 180 смОбща дължина: 305 смДълбочина на мрежата: 100 смДъ..
149,90 лв.
Дан. основа: 149,90 лв.
Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net - 2.4м на 2 секции
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net - 2.4м на 2 секции
Шаранджийски кеп Prologic CC20 8’ Landing Net разполага с удължена дръжка 2.4 метра на две части, изработена от здрав и лек карбон. Долната част на дръжката завършва с красиво и удобно корково покритие. Първата част на дръжката може да се използва самостоятелно, когато е нужен по-къс крп, например п..
139,00 лв.
Дан. основа: 139,00 лв.
Шаранджийски кеп Prologic Cruzade Landing Net 1.8 m
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Шаранджийски кеп Prologic Cruzade Landing Net 1.8 m
Prologic Cruzade Landing Net е здрав и надежден кеп, оборудван с композитна карбонова дръжка 180см и супер здрави рамена от стъклопласт. Идеално решение за риболовците, които търсят добър бюджетен кеп.Характеристики: 180 см композитна карбонова дръжка42” мрежа приятелска за рибатаИзключителе..
84,00 лв.
Дан. основа: 84,00 лв.
Шаранджийски кеп FL Excellent 180 см на 2 части
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: FL FISHING Модел: Шаранджийски кеп FL Excellent 180 см на 2 части
Шаранджийски кеп FL Excellent е изработен изцяло от дебелостенен карбон - дръжка и рамена.Дръжката се разделя на 2 части, което го прави много удобен за транспортиране и не заема място в обикновено претъпканите ни багажници.Има удобен транспортен калъф, който задържа лошите миризми след риболов.Разм..
74,00 лв.
Дан. основа: 74,00 лв.
Производител: NGT Модел: Антибиотик за риболов NGT FISH AID SPRAY
Антибиотик (антисептик)  за риболов NGT Fish Aid Spray е лекарство с локално действие. След убождане и изваждане на рибите се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антисептик, за да не се получават инфекции, които могат да застрашат живота на р..
9,00 лв.
Дан. основа: 9,00 лв.
Производител: T-BAITS Модел: Антибиотик (антисептик) за риболов T-BAITS FIRST AID FOR FISH
Антисептик с локално действие с удобен пулвелизатор. След убождане и изваждане на рибите се получават рани по устата и тялото им, които трябва да бъдат третирани външно с антисептик, за да не се получават инфекции, които могат да застрашат живота на рибата. Антисептикът оставя добре видими зелени сл..
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Модел: Глава за шаранджийски кеп 100x100x90 cm
Глава за шарански кеп 100x100cm - изключително популярни и здрави глави за шарански кеп, подходящи също за сом, както и други видове екземпляри. Стабилно застопоряване на рамената чрез профил и здрава резба за захващане към  дръжката.Резбата е на главата е стандартна.Дълбочина на мрежата 9..
24,00 лв.
Дан. основа: 24,00 лв.
Дръжка за кеп Prologic CC20 8’ 2.4м на 2 части
Безплатна доставка
Производител: PROLOGIC Модел: Дръжка за кеп Prologic CC20 8’ 2.4м на 2 части
Карбоновата дръжка за кеп Prologic CC20 се състои от 2 части с обща дължина 2.4 метра, като може да се ползва и само първата при работа с лодка.Транспортната дължина е само 125 сантиметра, задната част на втората секция е облечена в корк за по-добър захват и естетика. Може да бъде използвана и в ком..
68,40 лв.
Дан. основа: 68,40 лв.
Карп дюшек CARP FOCUS PROTECT
Изчерпано
Модел: Карп дюшек CARP FOCUS PROTECT
CARP FOCUS PROTECT е нов модел шаранджийски дюшек от икономичен клас, но е достатъчно мек и голям, за да предпазва рибите от контакт с твърди повърхности.Изработен е от бързо съхнеща материя, а вътрешността му не задържа вода. Може да бъде сгънат до много компактен размер и прибран в сак или раница...
32,70 лв.
Дан. основа: 32,70 лв.
Карп дюшек Carp Monsta 104x74 cm
Изчерпано
Модел: Карп дюшек Carp Monsta 104х74 cm
Качествен карп дюшек Carp Monsta, който осигурява максимална защита и комфорт на шарана, както извън водата, така и в нея. Разполага с високи бордове, които не позволяват на рибата да се изплъзне в страни. Бордовете са пълни с топчета стиропор, които придават отлична плаваемост...
43,00 лв.
Дан. основа: 43,00 лв.
Карп люлка FAITH CAMOU CRADLE
Безплатна доставка
Производител: FAITH Модел: Карп люлка FAITH CAMOU CRADLE
С новата люлка за шарани Faith Camo Cradle вие получавате голяма, подплатена вана, за да поставяте улова си, която е проектирана върху здрава и стабилна алуминиева рамка с регулируеми крака. С вътрешен размер 100x42см се вписва всеки шаран да играе в нея. Алуминиевата рамка е снабдена с 6 регулируем..
169,00 лв.
Дан. основа: 169,00 лв.
Карп люлка NASH CARP CRADLE MK3
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NASH Модел: Карп люлка NASH CARP CRADLE MK3
Люлка Nash Carp Cradle MK3 - това е най-безопасният начин да откачите и снимате вашата риба.Заключване на краката за по-голяма стабилностЦентрално сгъване, за да се намали транспортния размерРегулиране височината на краката..
218,00 лв.
Дан. основа: 218,00 лв.
Производител: PROLOGIC Модел: Карп сак Prologic New Green Carp Sack XL
Prologic New Green Carp Sack XL е карп сак, който служи за съхранение и предпазване на рибата във водата от стърчащи клони и водни растения. Помага също да съхраните риба уловена през нощта, за да се снимате с нея през деня.Произведен е от висококачествена, надеждна мека материя. Има здраво въже..
26,00 лв.
Дан. основа: 26,00 лв.
Карп сак и теглилка Anaconda Travel Weigh Sling
Безплатна доставка
Производител: ANACONDA Модел: Карп сак и теглилка Anaconda Travel Weigh Sling
Перфектен за риболовци, които искат да опазят рибите и да претеглят по най-добрия начин улова. Направен от много фина мрежа, която намалява напрежението до минимум и осигурява перфектно оттичане на водата.Две сгъваеми въглеродни рамена, които осигуряват огромна стабилност и компактен размер при тран..
55,00 лв.
Дан. основа: 55,00 лв.
Люлка Nash KNX Elevator Cradle
Безплатна доставка Изчерпано
Производител: NASH Модел: Люлка Nash KNX Elevator Cradle
Предлагайки по- малък отпечатък и по- лесен размер за носене, Nash KNX Elevator Carp Cradle осигурява перфектния начин да запазите шарана безопасно и сигурно от земята, като гарантира, че няма да могат да се повредят, като се нахвърлят върху брега, като същевременно ви позволяват лесно да лекувате и..
157,00 лв.
Дан. основа: 157,00 лв.
Люлка Nash Tackle Carp Cradle
Ново Безплатна доставка
Производител: NASH Модел: T0080
Добрата защита за рибата е половината от битката с нея! Стабилната люлка е част от оборудването на всеки истински шаранджия, защото добре знаете, че с големите изполини е трудно да се преговаря - никога не стоят на едно място. Tackle Carp Cradle е изпълнена в популярното зелено на Nash. Пр..
169,00 лв.
Дан. основа: 169,00 лв.
Показани са от 1 до 16 от 35 резултата (3 страници)

Големи шаранджийски кепове, карп дюшеци за предпазване на рибата при откачване на куката и карп люли, даващи максимална защита за рибата и удобство за риболовеца.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките