Меню
Добавени продукти

Кофи за риболов

Кофа FOX Camo Bucket 17 литра
-10 %
Марка: FOX КОД: CBT007
Кофа Fox Camo Bucket 17литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
25,51 лв. 28,34 лв.
Дан. основа: 25,51 лв.
Кофа FOX Camo Bucket 5 литра
-10 %
Марка: FOX КОД: CBT005
Кофа Fox Camo Bucket 5 литра:• Мощен дизайн с метална дръжка• Идеални за носене и съхранение на стръв, удобни за захранване или пренасяне на вода.• Квадратна форма за по-лесно транспортиране и съхранение...
12,83 лв. 14,26 лв.
Дан. основа: 12,83 лв.
Марка: KORDA КОД: KBU002
KORDA COMPAC BUCKET  са нова серия кофи на марката, предназначени за съхранение и транспорт на различна храна или аксесоари.Изработени са от здрава и плътна пластмаса, с херметически затварящ капак.Квадратната форма на кофата Compac е по-добра спрямо кръглите, заради по-компактните си транспорт..
21,51 лв.
Дан. основа: 21,51 лв.
Марка: KORDA КОД: KBU001
KORDA COMPAC BUCKET  са нова серия кофи на марката, предназначени за съхранение и транспорт на различна храна или аксесоари.Изработени са от здрава и плътна пластмаса, с херметически затварящ капак.Квадратната форма на кофата Compac е по-добра спрямо кръглите, заради по-компактните си транспорт..
15,64 лв.
Дан. основа: 15,64 лв.
Марка: ONE MORE CAST КОД: OMC10LB
Правоъгълните кофи за стръв на OMC са идеални за приготвяне и съхранение на стръв.Идеални за пренасяне на стръв и принадлежности, необходими за един ден риболов.Кофите на  OMC могат също така лесно да се подреждат и складират, за да се спести максимално място.Характеристики:Съхранявате вашата с..
24,95 лв.
Дан. основа: 24,95 лв.
Марка: FOX КОД: CTL002
Лопатката FOX Mini Baiting spoon е перфектният аксесоар за захранване.Здравата й алуминиева дръжка се навива с резба към лопатката.В края на дръжката има здрава връв, която може да сложите около китката си, за да не изпуснете лопадката при захранване от надуваема лодка.Транспортна дължина - 20см...
33,20 лв.
Дан. основа: 33,20 лв.
Марка: FOX КОД: CBT009
Дизайн с три отделения за компактно и подредено съхранение на ракети, PVA торбички, стръв и аксесоари.Органайзера FOX BUCKET INSERT разполага с формована ръкохватка за лесно отстраняванеРазмерът пасва на кофи Fox / Spomb 17 литра.Посочената цена е само за органайзера, кофата се продава отделно.Кофа ..
9,76 лв.
Дан. основа: 9,76 лв.
Сгъваема кофа с въже FOX Aquos Camolite WATER BUCKET
Безплатна доставка
Марка: FOX КОД: CEV011
Кръгла сгъваема кофа за вода от EVA материя.Изключително удобен аксесоар приложим при кални или високи брегове.Хвърляте кофата и издърпвате с въженцето.Намира приложение за обливане на рибата, събиране на езерна или речна вода, почистване на ръце и друго. Уникален дизайн на шарка Fox Camo 1 mm ..
50,85 лв.
Дан. основа: 50,85 лв.
Стойка за кофа - двойна SPOMB DOUBLE BUCKET STAND KIT
Безплатна доставка
Марка: SPOMB КОД: DTL002
Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Double Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете ..
137,50 лв.
Дан. основа: 137,50 лв.
Стойка за кофа SPOMB SINGLE BUCKET STAND KIT
Безплатна доставка
Марка: SPOMB КОД: DTL001
Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е здрава метална конструкция проектирана за поставяне на кофи със захранка. Стойка за кофа Spomb Single Bucket Stand Kit е предназначена да побира 10 и 17 л. правоъгълни кофи. По този начин поставя захранката точно на височината, на която се нуждаете без ..
116,50 лв.
Дан. основа: 116,50 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)

Рибарски кофи за съхранение на стръв и различни багажи.

Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките