Меню
Добавени продукти

Куки за шаран

Марка: LCA TACKLE КОД: Hook Curv shank
Curve shank куките на LCA имат перфектния отвор, за да се завърта куката в устата на рибата. Куките са с тефлоново покритие и много остър връх. 1 пакет съдържа 12 куки...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Марка: PB PRODUCTS КОД: Kуки PB Products Curved KD Hook, 10 бр.
Curved KD Hook е кука за шаран с извита опашка, която кара куката да се завърта без допълнителен алайнер.Тази супер силна риболовна кука никога няма да ви разочарова в трудни обстоятелства.Curved KD Hook е кука за риболов на шаран, която има матирано тъмно сиво тефлоново покритие.Поради извитото стъ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: KORDA КОД: Куки за шаран KORDA KURV SHANK, 10 броя, различни размери
Kurv Shank (Curve Shank) са може би най-популярния модел куки, характерни със своята извита опашка. Тази кука не се нуждае от допълнителен алайнер и заради простотата и ефективността си е много популярна в различни шаранджийски монтажи...
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Куки LCA Crank, 12 броя
ТОП ПРОДУКТ
Марка: LCA TACKLE КОД: Hook crank
Crank куките на LCA имат овална извивка, която премахва необходимостта от използването на алайнер или друг аксесоар. Куките са с тефлоново покритие и много остър връх. 1 пакет съдържа 12 куки...
8,00 лв.
Дан. основа: 8,00 лв.
Марка: KORDA КОД: Куки за шаран KORDA CRANK, 10 броя, различни размери
Korda Krank са куки взаимстващи агресивността на Kurv Shank, но с по-широка извивка и с огромна сила и потенциал да спрат всяка риба.Crank куките са сравнително универсални и са подходящи за най-популярните шаранджийски монтажи.Характеристики:Подходящи за всякакви презентации на стръвта.Супер остър ..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: GARDNER КОД: Continental MUGGA
GARDNER Continental DARK MUGGA са куки, специално разработени за риболов на големи риби в трудни водоеми.Този модел е с 30% поздрав от обикновената MUGGA и незабележимо по-дебел. MUGGA Continental притежава тефлоново покритие, което премахва всякакви отблясъци и не плаши мнителните риби, същевр..
11,90 лв.
Дан. основа: 11,90 лв.
Марка: FOX КОД: Куки FOX EDGES Curve Shank, 10 бр.
Най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX Edges Arma Point Curve Shank.Проектирани и тествани в продължение на 3 години.Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка.Всички модели са създадени от нулата с помощта на най-новите софтуерни продук..
11,70 лв.
Дан. основа: 11,70 лв.
Марка: FOX КОД: Куки FOX EDGES Curve Short, 10 бр.
Най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX Edges Arma Point Curve Short.Проектирани и тествани в продължение на 3 години.Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка.Всички модели са създадени от нулата с помощта на най-новите софтуерни продук..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Марка: FOX КОД: Куки FOX EDGES Stiff Rig Straight, 10 бр.
Най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX EDGES Stiff Rig Straight.Проектирани и тествани в продължение на 3 години.Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка.Всички модели са създадени от нулата с помощта на най-новите софтуерни продукти з..
10,50 лв.
Дан. основа: 10,50 лв.
Марка: FOX КОД: Куки FOX EDGES Wide Gape Beaked, 10 бр.
Най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX EDGES Wide Gape Beaked.Проектирани и тествани в продължение на 3 години.Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка.Всички модели са създадени от нулата с помощта на най-новите софтуерни продукти за ..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Марка: FOX КОД: Куки FOX EDGES Wide Gape Straight, 10 бр.
Най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки Wide Gape Straight.Проектирани и тествани в продължение на 3 години.Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка.Всички модели са създадени от нулата с помощта на най-новите софтуерни продукти за проектир..
11,50 лв.
Дан. основа: 11,50 лв.
Марка: FOX КОД: Куки FOX EDGES Zig & Floater, 10 бр.
Най-новото попълнение в семейството на FOX Edges - изцяло новата гама куки FOX EDGES Zig & FloaterПроектирани и тествани в продължение на 3 години.Тези куки не са просто взети от каталог и сложени в нова опаковка.Всички модели са създадени от нулата с помощта на най-новите софтуерни продукти за ..
11,60 лв.
Дан. основа: 11,60 лв.
Марка: GARDNER КОД: Куки Gardner Rigga CVR, 10 бр.
Gardner Rigga CVR е последната еволюция на извитите куки тип "Curve Shank".Уникалната форма гарантира, че куката ще се обръща агресивно в мига, в който стръвта на куката бъде поета.Характеристики:Разполагат със супер остър и дълъг, заострен връх с контра, който ще задържи всяка риба.Ухо закривено на..
13,50 лв.
Дан. основа: 13,50 лв.
Марка: KORDA КОД: KBX026
Куката BASIX Wide Gape е проектирана като перфектния универсален модел.Тя може да се използва директно от кутията за голямо разнообразие от готови монтажи и без да е необходимо да се добавят други компоненти, независимо дали ловите с протеинови топчета, поп-ъп топчета или wafter.Агресивният отвор, н..
6,40 лв.
Дан. основа: 6,40 лв.
Марка: KORDA КОД: KAM30
Куките Kamakura вече се предлагат в супер усиления модел X.Kamakura Wide Gape X е засилена версия на този класически модел, с по-дебела тел, но с много по-остра, по-фин връх от стандартната кука „X“.Тази кука ще кове всяка риба моментално, но може да се наложи да сменяте куката често заради финия и ..
15,80 лв.
Дан. основа: 15,80 лв.
КОД: KAM01
Чисто новите Kamakura куки от Korda са зашеметяващо остри куки заточени до изключително висока допустимост.Продукт на 3 години разработки и тестове по цялото земно кълбо.Куките KORDA KAMAKURA WIDE GAPE се предлагат в индивидуална пластмасова кутийка подредени върху специални клипсове, които ги п..
15,80 лв.
Дан. основа: 15,80 лв.
Показани са от 1 до 16 от 34 резултата (3 страници)
Здрави куки за шаран в различни размери и предназначение. Куки за blowback монтаж, куки за chod монтаж, 360 монтаж, за pop up или дънни монтажи.
Сайтът използва бисквитки, необходими за работата на някои важни функции. Политика за бисквитките
GOOGLE ADS